Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamaların arka 0landa çalışmaması son güncelleme ile ortadan kalktı.Yalniz ekran kasadan ayrılmıyor ama ghost screen sorunu olabiliyor bunlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• Bu güncelleme nerde kaldı

• Güncelleme bana da ulaştı. İndirip yükledim.
    Pek bir şey değişmemiş gibi geldi performansi zaten fena değildi bir fark göremedim. Arka planda çalışan uygulamalarin arka planda kapanmadan kalma süreleri artmış gibi. Eskisi kadar rahatsız edici değil artık.

• Güncellemeyi yaptım simgeler kare oldu başka bir fark görmedim. GPU Turbo 3.0 falan bizde yok mu.
  • Telefonla foto çekerken ön arka farketmeksizin 5-6 saniye bekliyorum. Çekim tusuna basıyorum 5-6 saniye sonra çekiyo. Sizdede böyle mi. Çok sinir bozucu. İlk aldığımda böyle değildi sanki

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Yok hocam anında çekiyor. Zamanlayıcı falan açık olmasın sizde.
  • Güncelleme hâlâ gelmedi

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    bize de

• 3.07 GB güncelleme nihayet geldi, şuan indiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Yok hocam anında çekiyor. Zamanlayıcı falan açık olmasın sizde.
    Evet zamanlayıcı açıkmış farkında değilim hiç

• Telefonun ekranı çok mu büyük 6.23 civarinda sanırım şuan bende asus zenfone 2 laser 5.5 inc telefon var . Şuan telefona ihtiyacım var lakin ekran sanki büyük gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn7 -- 24 Ağustos 2019; 23:30:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Zer0

Uygulamaların arka 0landa çalışmaması son güncelleme ile ortadan kalktı.Yalniz ekran kasadan ayrılmıyor ama ghost screen sorunu olabiliyor bunlarda.
    Ben de hala eskisi gibi
    Mesela bir not alıyorum
    Ardından başka bir programa girip geri döndüğümde bütün yazdıklarım silinmiş oluyor
    Öyle rezil bir durum ki
    İş yaptırmıyor insana
    Yazılımı berbat
    Huawei Honor tüm modellerde böyle mi
    Yoksa Honor 10 lite özel bir durum mu
    Başka model kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi

• a101 e gelecekmis 1499 tl ye

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Evet kız kardeşime almayı düşünüyorum ama 3 GB ram diyor. Epey.com da ise 4/64 ve 6/128 modelleri var yazıyordu. Bu fiyata da alınır mı? Xiaominin garantisinden iyidir en azından Huawei sayılır

• quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Evet kız kardeşime almayı düşünüyorum ama 3 GB ram diyor. Epey.com da ise 4/64 ve 6/128 modelleri var yazıyordu. Bu fiyata da alınır mı? Xiaominin garantisinden iyidir en azından Huawei sayılır
    3/64 olan model sadece vatanda var dostum fiyat daha yüksek tabi, bu telefon huawei zaten p smartın aynısı sadece üzerinde honor yazıyor. Bence xaomi nin huawei kalitesine ulaşması için daha çok zamana ihtiyacı var. Üstelik fiyatları da artık ucuz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyomania -- 27 Ağustos 2019; 14:32:10 >
  • niyomania kullanıcısına yanıt
    Hocam a101'de ki de 3 GB ram diyor. Xiaomi mi note 3 kullanıyorum. Şu an piyasada 6 GB ram+NFC+SD 660 ve kamera olarak bu ayarda bir telefon yok gibi tam f/p cihazı

• Arkadaşlar a101 den 3 GB lık modeli almayı düşünüyorum, acaba yeni güncellemeden sonra 3 GB lık modellerde de arka planda uygulama çalışmaması sorunu giderildi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Hocam a101'de ki de 3 GB ram diyor. Xiaomi mi note 3 kullanıyorum. Şu an piyasada 6 GB ram+NFC+SD 660 ve kamera olarak bu ayarda bir telefon yok gibi tam f/p cihazı
    Honor 10 lite modelinin global romlu 2 seçeneği var zaten, (lx-1 3/32 gb) diğeri (lx-2 3/64 gb) 4 ve 6 gb ramli modelleri global pazarda olmadığından Türkiye garantili olarak sadece bu iki model satışta. A101 yada vatan fark etmez yurt içinde resmi garantili olarak alcağınız honor 10 lite ların 4/64 gb versiyon olma ihtimali yok. Çin den Hindistan dan birileri getirip kaçak göçek satabilir onlara bişey diyemem ama imei mevzuları artık çok sıkıntılı biliyorsunuz. Xaomi note 3 efsane cihaz tabi bilmezmiyim zamanında çok istediğim bir telefondu alamadım :( düşünün bir kere kaç senelik cihaz işlemcisi (sd660) dediğiniz gibi, hala şu anda kullandığım honor ın (kirin710) işlemcisiyle aynı performansa sahip :) yani Android sürümü önemsenmezse çok kompakt harika bir telefon bence. Muhtemelen kamerası hala honor 10 lite tan daha iyi çekiyordur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tface

Arkadaşlar a101 den 3 GB lık modeli almayı düşünüyorum, acaba yeni güncellemeden sonra 3 GB lık modellerde de arka planda uygulama çalışmaması sorunu giderildi mi ?
    Herkes bu durumdan bahsediyor açıkçası huawei nin pil optimizasyonu iyileştirme konusunda arka planda çalışarak pil tüketen uygulamaları engelleyerek bize daha uzun bir şarj süresi sunduğu bu özelliği, ayarlar menüsünden ister tüm uygulamalar için isterseniz seçeceğiniz belirli uygulamalar için kapatabilirsiniz.

Ayarlar> Pil> Uygulama başlatma> En üstteki Tümünü otomatik olarak yönet seçeneğini kapatın ve artık tüm uygulamalarınız arka planda çalışacaktır. Eğer isterseniz uygulamaların yanında ki seçenekleri ayrı ayrı kapatıp açarak hangisinin arka planda çalışmasını istediğinizi de belirleyebilirsiniz. Resimlerde detaylı olarak göstermmeye çalıştım.

HONOR 10 LITE - ANA KONU
    HONOR 10 LITE - ANA KONU
    HONOR 10 LITE - ANA KONU
    HONOR 10 LITE - ANA KONU
    HONOR 10 LITE - ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.