Şimdi Ara

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.211
Cevap
129
Favori
242.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ara sıra konuya göz ucuyla bakıp çıkıyorum, hesaplı bulduğumda alıp yedekte tutacağım bir cihaz

Sık ateşleme konusundaki fikrinizi anlayamamakla beraber tüm kullanıcılara tavsiyem olabildiğince sık ateşlemeli bir ayar konforda tavan yaptıracaktır, soğuyan petek içerisi kaç derece olursa olsun üşüme hissi verir, camdan odaya olan serin hava üzerinizde rüzgar etkisi yapar
    Sık ateşleme ile evin set derecesi daha kolay korunur ve sanıldığı gibi tüketimi artırmıyor bana sorulursa aksine düşürüyor
    Tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 21 Kasım 2021; 9:17:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt

Sizde netatmo var diye biliyorum arasıra baktığım bir konu sizin cihaz ateşlemeyi ne sıklıkla yapıyor nekadar sık olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERAKLI_14 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğrudur netatmo kullanıyorum, modülasyon uğruna heba ettiğim bir migo dönemimde var 😄
    En düşük ısıtma süresi diye bir ayar kısmı var, minimum 2 maksimum 6 idi yanlış hatırlamıyorsam ben 2 olarak kullanıyorum ona göre düşük kazanlı kısa ateşlemeler yapabiliyor ama her çalıştığında şu süre kadar diyemem fakat bu değeri yükselttiğimde ciddi süre uzuyor ateşleme aralarında, birde her türlü kendi belirliyor ateşleme aralığını
    Şöyleki; mesela akşam ve hafta sonu sabah saatlerindeki mutfak ve kişi hareketleri ısıyı arttırdığı için uzun süre ateşleme yapmayabiliyor çünkü ısı suni artıyor seti geçiyor, benim bu değerden anladığım kazanı ateşlediğinde minimum yanabileceği süre yada buna eşdeğer bir hareket tam çözebilmiş değilim tek bildiğim değeri düşürdükçe ateşleme sayısı artıyor ve kazan gereksiz yüksek sıcaklıkta yanmıyor bunuda kombilerdeki modülasyon sayesinde gerçekleştiriyor, normal şartlarda şu havalarda 38-45 derece aralığında yanar, kazanı sınırladığım 55 sınırını görmez (dhs ile kullanıyorum oynak kazan sıcaklığında bile %100 başarılı o ayrı bir konu )
    İmkan varsa sık ateşleme olayını şiddetle tavsiye ederim, kombi ömrüymüş ateşlemede çiğ gaz atarmış bence tırı vırı işler, unutmamalıki tamamen soğumuş ateşleme odasındaki verimde düşük olur, sıcak yanma odası daha verimli olur
    Artılar eksiler, çok kafa yormamak gerek, gerçek tasarrufun başında yalıtım var sonra tesisat kombi ve set derecesi gelir diye düşünüyorum

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim size katılıyorum
    ben bu termostatı kat kaloriferine taktım
    5 dakika ara ile 5 dakika yanma ve kazan üzerinden yakıt alma süresini 4 dakika 10 saniye yani 250 saniye yaparak gözlemleme sonunda performans ve konfora bu şekilde ulaştım.
    Aksi durumda uzun döngülerde ulaşılan setten uzaklaşıyor kazan
    ve yeni yakıt alımında tekrar aynı sıcaklığı yakalayıncaya kadar ise mevcut yakıtın bir kısmı heba edilerek bir israf oluşuyor.

• Şu an 7 petek yanıyor 1 peteği kapatsam tasarruf sağlar mı... Mesela mutfağı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ATA0650 kullanıcısına yanıt

Benim mutfak devamlı kapalı.ayrıca menfez kapağı tam açık olduğunda rüzgar girerek evi soğutuyor. Bunun açıklığını azalttım. Hafif hava geliyor. Bu da evin ısınmasına baya etki etti.

• KAÇIRMAYIN.

TEKRAR STOKLARDA.
    Hemde çok uygun fiyata.
    284 TL'ye geliyor. Gümrük ücreti dahil.

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 22 Kasım 2021; 14:38:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Ürün kablosuz mu...

• ATA0650 kullanıcısına yanıt
    Onu bilemem.
    Daha önceden 3 adet sipariş vermiştim açıklama ürün başlığı aynıydı. Özellikle kablosuz diye belirtilmiyor. Ama bana üçüde kablosuz geldi hatta buradan alan herkese kablosuz geldi.

Ben şu an komşuma bir adet sipariş geçiyorum.
    277 liraya geliyor.

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ok

Bu fiyata bedava, kablolu gelirse iade şansı var, ya da satıcıya sorulabilir garanti olsun istenirse.

• ürüne 8 lira kurdan 544 lira verdim içim acıyor bu fiyatı görünce

1 adet daha aldım abim için. haber verdiğiniz için teşekkürler

Hocam teşekkür ederim haber ettiğin için. Bende 2 adet sipariş verdim umarım sorun olmaz yurtdışından geldiği için.

• fk399 F kullanıcısına yanıt
    Bende tr den o civarlarda almıştım. Bizim ülkede yapcak bişey yok hocam maalesef.

Valla verdim siparişi satıcı kablosuz diyor. Kablolu Gelirsede yapacak birşey yok iade ederiz. Teşekkür ederim...

Ben de sepeti eklemiştim iki gün önce. 850 lira fiyatı vardı. 200 liraya düştü diye bildirim gelince inanamadım aldım bir adet. Bakalım ne çıkacak. Çünkü aynısını 1200 TL’ye satıyor sanki Amazon Almanya

• Sir.Eko kullanıcısına yanıt
    Bende baktım da galiba o ürün T3 C diye geçiyor

• Sepette bu fiyat görünce hemen foruma bakayım dedim tabii ki benden önce görmüşsünüz.😆😁

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.