Hocam hangi sitede bu fiyata düşüyor, bende almayı düşünüyorum. |
*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (95. sayfa)

-
-
Amazon ama artık yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler, burayı takip ederim ara sıra belki yeniden düşer.
-
Bu termostatın varlığını dün öğrendim bugün bu konuyu gördüm araştırma yapıyorken amazondaki fiyattan satın aldım.Kullanan arkadaşların ürün hakkında görüşlerini merak ediyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netatmo kullanıyorum ama gündüz 1 tane de ben yapıştırdım. Kenarda bulunsun. :) Bakalım T3R mi gelecek.
Bilgi için sağol @Cloud Nine
-
Bu cihaz ısıyı sabit tutmaya çalışır öğrenme özelliği sayesinde evin ısı ihtiyacını öğrenir ona göre çalışır kısa kısa ateşler fazla ısınmayı engeller konfor sağlar ilk başta alışmak zor olsada ısı kaybı az ise kullanışlı ayarlamaları burdan öğrene bilirsiniz kombi kazan derece sini yüksel tutmak iyi oluyor
Hocam yoğuşmalı kombilerde ısı ayarını kaça almak gerekiyor peki
Ben almadan bitti ama ürün koduna baktım kablosuz t3 kablolu t3r kablosuz
T3r ile kullanırken yüksek olması iyi çünki 1-2 dk yanma olduğu için fazla yükselmiyor 50 de 2 dk çalışmada 43 oluyor 60 da 48- 50 oluyor
Son bir soru daha soracağım bu termostat 0.1 derece hassasiyetle çalışıyor sanırım ben odamın 22 derece olmasını istiyorum 21.9a gelip kombi çalışacak 22.1 de duracak mı? Bir de soğuk havalarda bu sistemde kombi sürekli dur kalk yapmaz mı?Konfor olarak kesinlikle katılıyorum ama tasarruf olarak deneyimlerinizi bekliyorum.
12 döngü ile kullanan var mı? diye soran veya merak eden arkadaşlar ben kullanıyorum 12-1 de sık ateşleme yapıyor 12-2 de set değerine ulaşınca kombiyi kapatıyor kazan 60 derece 1 dk yanmada 43 e kadar çıkıyor 2 dk yanmada 48 oluyor çok soğuklarda nasıl olur bilemem ama dönüyü sık ayarlamak iyi ısı çok düşmeden ateşleyip set değerine ulaştırıyor .
Bu cihaz uygun şartlarda tam sette tutabilir düşmesini çıımasını beklemez, konuyu baştan kabaca okuyun biraz
Diğer sorunuza yeni yazdım tecrübelerimi
çalışma sıklığını nasıl ayarladığına bağlı ama en iyi sık ateşlemesi bu ayarda sık sık kontrol ediyor çok düşmesine izin vermiyor ilk başta sık ateşlesede set değerine ulaşınca kombiyi kapatıyor ısıyı daha sabit tutuyor 22 ye ayarlı ise 21.9 olunca yakar ben şuan en sık ayarda kullanıyorum 2 dk yanıyor tüketim ısı kaybına ve set değerine göre değişir zaten kombinin çalışma prensibine ters birşey yok termostatsız çalışırken olduğu gibi çalışır sete ulaşınca kapatır 55 ayarlasan 2 dk da 45 ulaşır diğer. cihazlardan az tüketim oluyor hemde konfor ama alışmak lazım
klasik on/off cihazlar o şekilde çalışır, T3R ise öğrenme modu sayesinde hemen hemen hiç dalgalanma yapmaz, 22 set ettiniz diyelim 1 hafta 10 gün sonra artık eviniz hep 22 derece olur, bu süre daha kısa da olabilir.
-
Ben ateşlemeyi en sık ayarda kullanıyorum 2 dk yanıyor sanıldığı gibi sık çalışmıyor set değerine ulaşınca kombi duruyor sürekli çalışmıyor ısı kontrolü daha iyi
Sık ateşleme iyidir hocam, konforu on numaradır, sanıldığının tersine ekonomiktirde
Bazı yorumlarda okuyurdum yok pompa sık çalışıyorda yok çiğ gaz atıyorda
Sabit set ve sık ateşleme kullanıyorum çok memnunum, ama hep eklerim işin başı yalıtım 👍🏻
Evet yalıtım ısı iyi tutulursa set düşük olsada üşüme olmuyor sabit ısı kontrolü çok iyi
3ot kaç ayarladınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ürün elime ulaşınca ayarlar konusunda tekrardan yardımlarınızı talep edeceğim.
Amazon germany den 277 TL ye aldım. Tamamen tesadüf eseri oldu. Sipariş onaylanmış. Umarım condens 2000w ye uyumludur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X