< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (92. sayfa)

-
-
İkamet neresi. Hangi kombiyi kullanıyorsunuz. Parametre ayarlarını ne duruma getirdiniz. Kaç derecede kullanıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kombi Demirdöküm atron h24 yogusmasiz
Salon Güneş alıyor 2 tane büyük petek var burada. Bunlarda termostatik vana gün boyu akşama kadar açmaya izin vermiyor. Ayrıca gece 1 derece daha kısıyorum bu petekleri
3ot 2
17op 1
Programlı kullanıyorum. Gece 21,5 gündüz Max 22,5 olmak üzere, ortalama 22 derecelerde ısıtıyoruz
İstanbul Kartal Sahil deyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlaşıldı. İstanbul :)
Ankara :(
Evin büyüklüğü, yalıtımı, derken...💥💥💥
2 cr nasıl kullanıyorsunuz.
3ot u yani minimum ateşleme süresi 2 dakika ayarladım.
90m2 net. Denizi gören salon bütün öğlen güneşi salonda. Salon öğlen kendi kendine 24,5 dereceye çıktığı oluyor pastırma sıcağı dönemlerinde. Salonun sıcağı yavaş yavaş arka Kuzey cephe odalarını da etkiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 19 Kasım 2021; 16:57:8 >
2 CR çevrim oranından( 1,3,6,9,12) bahsediyorum.
Yanlış demişim. 2Cr 6 ellemedim onu. 3Ot 2
Ok
Ben bu ürünü bu yıl almadım. Geçen yıldan beri bu forumu takip ediyorum. Üretim aşamasında olmaya gerek yok. Biraz kafayı kullanmak yeterli. Biraz da buradaki yorumları okumak.
Bazı arkadaşlar 2 gün sonra sıcaklığın ok gibi çakıldığını, bazı arkadaşların 6-7 gün sürdüğünü bu forumda görebilirsiniz.
-
Siz kafanızı kullanarak kendi cihazınızı yönetin o halde bana yardımcı olmanıza gerek yok.
-
Termostat üzerinde çizgi olan L ye bağla. Kombi anakartı ise, muhtemelen köprü olan 3 ve 4 tür. 3 ve 4 ü , A ve B ile buluştur.
Sağolasın hocam 👍
Parametre ayarlarını
2CR 12
3OT 1
Olarak AYARLAYIP ÇALIŞTIRAN VARMI...
Deneyen olduğunu sanmıyorum. Herkes çok fazla aç kapa yapacağını düşünerek yapmaz.
Ama ihtiyaç olmadıkça yapmaz diye tahmin ediyorum. Belki 7 kere aç kapa yapacak. Belki 3OT yi de 3 dakika yapacak kendisi. Derece sabit iken gereksiz hareketler yapmaz diye düşünüyorum.
-
Osman hocam gecikmeli başlatma dan bahsedildiğini hiç okumadım. Bunu hic denediniz mi merak ettim.
Yok ben hiç denemedim. İhtiyaç duymadım ki :)
-
Öğrenme tamamlanıncaya kadar kimse kombinin o kadar sık ateşlemesini istemez, öğrenme tamamlandıktan sonrasında durum pek farketmez, saatte 1 bile yapsanız sıcaklığı sabit tutabilen bir termostat sonuçta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X