Şimdi Ara

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kadyr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.388
Cevap
132
Favori
267.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
30 oy
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sorucam hali hazırda general ht300s termostat kullanıyorum aç kapa olduğu için ısı fazla değişiyor ev içinde t3r almak istiyorum tpi sayesinde evi stabil tutucak fakat faturam nasıl olur yükselir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yalıtım iyi ise tasarruf sağlar. yalıtım iyi değilse belki sarfiyat artar ama konforunuz da yükselir. sıcaklık stabil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

General ile bunu asla kiyaslama hem tpi farki var hem hassasiyet farki vardir.Generald fatura ne kadar geliyorsa ya daha az gelir yada 50-70 tl fazla gelir generali sat al pişman olmazsin

• Arkadaşlar kapak altındaki 3 tane tuşun olduğu yerin sağındaki ve solunda boşluğa basınca güç kesilmesi oluyor. Kesinlikle pil oynamıyor. Buralara basınca cihaz gücü kesip bir kaç sn sonra tarih ve saati ayarlama moduna geliyor. Buraya neden dokunuyorsunuz diyenler için cihazı uzun süre havalandırma yapacağım zaman off moduna alınca 3 lü tuşun sağındakine basıncada bazen güç kesiliyordu. Buna çözüm var mı.

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları

• Arakdaşlar lütfen yardımcı olur musunuz :) bende t3r alarak aranıza katıldım. İkamet ettiğim lokasyonda montajı ücretsiz yapılmıyormuş ve bu işlerden malesef anlamıyorum. Yarın bi tesisatcı ile görüşüp taktıracağım ekstra yanında hangi kablodan almam lazım ve ne kadar almam lazım acaba, hemen kombinin yanına koyduracağım modemi. Birde kurulum için ne kadar ücret normal güncel piyasada arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Honeywell sitesinde sizin ot modelin uyumlu viesmann modellerinde vitodens 050 yok, viesmanın sitesindede kombi modellerinde 050 yok 100 var, umarım sorun yaşamazsınız.

2 metre 0.75 lik elektrik kablosu almıştım ben 150 liraya taktırmıştım kablo zaten ucuz 3 metre al istersen garanti olsun kombi ile şalter çok yakındı benim yetti elektriği şalterden alcağı için ona göre hesap yapabilirsin.

• Evet baktım listede yoktu. Şuan için sorun yok kullanıyorum. Ama yine forumda kullanan arkadaşlar vardı onların yorumuna istinaden aldım. Viessman dan Arayıp open therm özelliğini teyit ettirende vardı.ama kombi derecesi bazen bayağı yükseliyor.
    İnşaallah sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasmevzi -- 7 Kasım 2022; 21:3:50 >
  • Honeywell ücretsiz montaj diye 15 gün oyaladı sonuç ikinci mail attım cevabı aşağıda bunların satacağı üründen diyip, soğudum birden....
    Sayın kullanıcımız,

Honeywell Home ürünlerinin üreticisi, Bilgi Hattı olan Resideo Teknik Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
    Lütfen dosya numaranızı not ediniz: 09514606.

Maalesef bölgenizde yaşanan yoğunluktan dolayı Ocak Teknik hizmet veremiyor. Montajı kendiniz veya bölgenizdeki kombi tesisatçınıza yaptırabilirsiniz. Garanti koşullarında bir değişiklik olmayacaktır. Eğer telefonla kurulum desteği almak isterseniz Teknik Destek Mühendislerimiz ile destek sağlayabiliriz.

Yaşanılan sorundan dolayı ürünü iade etmek isterseniz satın aldığınız bayimiz üzerinden iade işlemi başlatabilirsiniz.

Butonun arasında normalden fazla boşluk varsa içindeki kart kaymıştır. benimde dediğiniz sorun vardı. içini açtım tekrar kartı bastırıp yerine oturttum. 1 aydır daha kapanma yapmıyor.

içini açmak için pil kapağını açın. içerde bir sağda bir solda tırnak var. onların önce birini düz tornavida ile bastırın sonra açtığınız tarafı iterek aralayın. sonra diğer tarafın tırnağını tornavida ile bastırıp kasayı kaydırın.

sonra kartın arkasından bastırınca tak diye yerine oturdu benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 8 Kasım 2022; 0:3:20 >
  • Arkadaşlar herkese merhabalar daıkın D2CND024A1ABTR kombi için ırka nın sitesinden Honeywell Y4H910RF4072 Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı - T4R aldım yardımlarınız için teşekkür ederim. Şu an kombide Red blue RB10RF MODEL oda termostatı takılı ON-OFF kontrollü.
    Şimdi sorum t4r termostat eğer kombimizde opentherm özelliği varsa farklı bir kurulum mu olacak yoksa bu eski takılı termostatın modemine giden kabloyu aynı yerlere monte etsem sıkıntı olur mu yoksa kombi bağlantısıda mı farklı olacak bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

P.tesi

P1=00-15 arasi 19 derece

P2=15-22 arasi 22 derece

P3=22-00 arasi 20 derece

Bunu h.sonu haric 5 gun icin yapabiliyormuyuz.

Merhaba,

Redblue RB10 RF On-Off termostatınız Daikin D2CND kombinizin içinde ekran paneli arkasında bulunan X2M klemensinde 5-6 numaralı pinlere girilmiştir. Onu sökerek yerine köprü kablosunu takın.

Yeni aldığınız Honeywell T4R termostatın röle kutusundaki OT-OT girişini, Daikin D2CND kombinizin altında bulunan X1M soketinde 3-4 numaralı OpenTherm pinlerine girin.

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları

• social kullanıcısına yanıt

yapabilirsiniz önce hafta içi pazartesi günü (1. gün) bu şekilde programlayın sonra o programı diğer hafta içi günlere kopyalayın, hafta sonu için cumartesi gününe (6. gün) istediğiniz programı yapın, onu da pazara kopyalayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 8 Kasım 2022; 8:36:35 >

P1 P2 lerin uzerindenmi yapiyoruz bunu. Birde asil programlamak istedigim su.

Gece 00-07 arasi 19' yanarken 07-15 arasi komple kapatsin diyebiliyormuyuz(veya ısıyı 10' yap gibi birşey, o zaman kombi kazanı 50 derecedeyse, termostat kazanı kapatıyormu). Sonra saat 15 den sonra tekrar yansin.

Hocam birde optimizasyon kapali geliyormus bu tpi dedikleri olay sanirim. Bunu acmamiz gerekiyormu veya sizler nasil yapiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 8 Kasım 2022; 9:59:39 >
  • Optimizasyon farklı bir şey, TPİ her daim açıktır, optimizasyon açılırsa termostat daha erken veya daha geç çalışabilir duruma göre. Programlamayı P1... şeklinde yapıyoruz, önce programa giriyoruz, ilk olarak gün ve p1 çıkıyor onu en sağdaki tuş ile onaylayıp saati ayarlıyoruz, saati onayladıktan sonra dereceyi ayarlayıp onaylıyoruz otomatik P2 ye geçiyor bu şekilde devam ediyor ilk gün tamamlanınca copy tuşu ile o günü diğer günlere kopyalıyoruz copy 1 to 2 şeklinde oluyor, sonra yine otomatik 3-4-5 geliyor, hafta sonu ayrı program yapacağınız için 6. günü tekrar ayarlayıp onu 7. güne kopyalıyorsunuz. Hiç yanmasın demek mümkün değil ama oda sıcaklığını çok düşük (15 derece gibi) ayarlarsanız zaten yanmayacaktır. Ancak programlar arası çok fark genelde önerilmiyor ama benim evim güneş alıyor gündüz kendi ısınıyor diyorsanız yapabilirsiniz.

Programlamayı anladım hocam, ısı derecesini 10 yaparsak ama kazan 45-50 deyse ve modulasyonlu olmadıgı ıcın kazanın ısısına mudahale edebılıyormu termostat, yanı ev 15 derecenın altına dusmuyorsa ateşlemeyı hıç yapmayacagı için kazanda soguyacakmıdır yoksa bızım kombı uzerınden ayarladıgımız 45 derecede kalmaya devammı edecek

Kombi yanmaz ise yavaş yavaş oda ısısına kadar düşecektir, ama kombi kazanları oyle kalorifer kazanı değil ki soğuyup soğumaması önemli olsun, eşanjördeki su miktarları oldukça düşük oluyor.

daha once kombı kullanmadıgım ıcın bılmıyorum bız merkezıden donusum yaptırıyoruz ve daha baglantılarımız yapılmadı, yanı en tasarruflusu evde yokken evın ısısını dusurmek degılmıdır, merkezi kalorimetredeyken oyle yapıyorduk, peteklerı en dusuk 15" e alıyordum tv den, ama yıne çok yakıyordu, en son ana gırıstekı vanayı kapatıyordum o zaman tasarruf oluyordu ama zaten evın ısısıda 15 altına ınmıyordu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.