Şimdi Ara

honda jazz vs mazda 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
8.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paanther

ilk önce mazda2'nin, daha sonra da Jazz'ın içine oturun, neden!!! jazz olacağını anlayacaksınız...kıyas bile edemiyorum.

Her şey içine oturmakla olsaydı teknik veriler,dış görünüm yada tasarım,güvenlik vs vs. bakmadan aracın iç güzelliğine göre araç alınırdı,markalar da iç güzelliğe önem verirdi.İnsan gibi değil yani,içi güzel olsun dışı önemli değil gibi

İç tasarım olarak Mazda 2,Jazz karşısında sönük kalabilir ancak sürüş zevki,direksiyon tepkisi,yol tutuşu,çevikliği,pek emin olamasam da tüketimi ve bence tip olarak Jazz'dan çok daha iyi bir otomobil.

Kıyas edemediğiniz noktaları belirtirseniz sevinirim.

Saygılarımla ...

• performans ve kullanışlılık olayında iki tarafa da yatkınım mazda olursa performanslı bir araca biniyorum diye kendi adıma sevineceğim jazz olursa kullanışlı olduğu için eşim adına sevineceğim artık yapacak birşey yok işin o kısmını geçtim

yeter ki tam otomatik olsun otomatik olmasını istememin sebebi 1 sene kullanıp eşime devredeceğim için otomatik olma zorunluluğu olmasa aslında benim kafamda 50 tane başka model var

kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın ama gerçekten kararsız kaldığım için bu kadar işi uzatıyorum 1 sene de 3 araba değiştirdim ve bu kadar incelememiştim ve memnun kalmadığım için hepsni sattım artık bu sefer memnun kalmak istiyorum

çin li jazz kullanırken sorun çıkarma ihtimali daha yüksek midir orj japon a göre bir de ileride ikinci elini çok düşündüğümden değil de çin malı jazz muamelesi göreceğinden kararsızım hani herkesin vardır ya bi kaç turşu arkadaşı çin malı arabaya o kadar para verdin diyecekler sonra beni deli edecekler (bilirsiniz hala renault lar için orj fransız geyiği devam etmektedir) acaba japon veya ingiltere üretimi araçlar gelecek mi bilgisi olan var mı bu konuda

düşüncelerim ve çekincelerim bunlar yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

ilk önce mazda2'nin, daha sonra da Jazz'ın içine oturun, neden!!! jazz olacağını anlayacaksınız...kıyas bile edemiyorum.

Her şey içine oturmakla olsaydı teknik veriler,dış görünüm yada tasarım,güvenlik vs vs. bakmadan aracın iç güzelliğine göre araç alınırdı,markalar da iç güzelliğe önem verirdi.İnsan gibi değil yani,içi güzel olsun dışı önemli değil gibi

İç tasarım olarak Mazda 2,Jazz karşısında sönük kalabilir ancak sürüş zevki,direksiyon tepkisi,yol tutuşu,çevikliği,pek emin olamasam da tüketimi ve bence tip olarak Jazz'dan çok daha iyi bir otomobil.

Saygılarımla ...

koyu fanatik olup, sürekli kullandığımız araçları ısrarla tavsiye etmemizin anlamı yok!!!

jazz sahibi değilim ama ailemizde i-shift jazz var, çok kullandım. mazda2 ise sadece showroom da tanıdım, fikir sahibi olabilmem için yeterli geldi.
    herşey içine oturmak olmadığı gibi herşeyde sürüş keyfi değildir -ki jazz'ın sürüş keyfide gerçekten çok iyidir.

daha önceki yıllarda b sınıfı küçük HB araçlar kullanmıştım, şimdi c sınıfı tam otomatik NB araç kullanıyorum. jazz haricinde
    tüm b sınıfı araçlarda kendimi sıkışmış, ufalmış, daralmış hissediyorum, hele hele arka koltuklarda...
    jazz da bunu hissetmek mümkün değildir. o yüzdendir ki... bence jazz b seğmentinde mazda2 den bir gömlek üstündür...

almak isteyen iki araç arasında karasız kalanlar. araçların ikisinide test etsinler, anlayacaklardır.

• Mazda 2 nin arkası da gayet rahattır. Biz 3 kişi sıkışmadan kucağımızda çocukla şehir içinde seyehat ettik. Ama bagaj hacmi yok denecek kadar az. Jazz bu konuda daha önde..
  • Hakıkaten ıkı arac ta farklı ısteklere hıtap edıyor.Esımde manuel mazda 2 1.5 sport var,cok yakın bır arkadasımda da cvt sanzuman jazz.Ikısını de kullandım.Mazda 2 cok ama cok serı bır arac,surusu cok zevklı yola adeta yapısıyor..Dızayn ve sorunsuzluk olarak da onde.Ancak jazz kullanım kolaylıgı,konfor ve malzeme kalıtesı olarak onde.Karar verılmekte zorlanılırsa ıkısıyle de deneme surusu yapın,cok daha rahat karar verırsınız..

Yasakpınar başka marka model araçları da kullanmış ve tarafsız olarak yazan değerli bir arkadaşım ve forumdaşımızdır.

Ben Honda Jazz seçerdim ama Mazda 2'i de Yasakpınar'a sormak lazım.

O bir araç için iyi diyorsa iyidir.

Her ne kadar ilk cümlemde bahsi geçen iki araç için kıçıkırık desem de ikisi de çok güzel araçlar.

İki aracın da artıları var.

Mühim olan sizin öncelikleriniz.

Kendi önceliklerinizi bir kenara yazın ve de hangi araç onları daha çok karşılayacaksa ona göre bir şecim yapın.

Birini seçerek yanlış bir seçim yapmış olmazsınız zaten.

Selamlar.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla ...

koyu fanatik olup, sürekli kullandığımız araçları ısrarla tavsiye etmemizin anlamı yok!!!

jazz sahibi değilim ama ailemizde i-shift jazz var, çok kullandım. mazda2 ise sadece showroom da tanıdım, fikir sahibi olabilmem için yeterli geldi.
    herşey içine oturmak olmadığı gibi herşeyde sürüş keyfi değildir -ki jazz'ın sürüş keyfide gerçekten çok iyidir.

daha önceki yıllarda b sınıfı küçük HB araçlar kullanmıştım, şimdi c sınıfı tam otomatik NB araç kullanıyorum. jazz haricinde
    tüm b sınıfı araçlarda kendimi sıkışmış, ufalmış, daralmış hissediyorum, hele hele arka koltuklarda...
    jazz da bunu hissetmek mümkün değildir. o yüzdendir ki... bence jazz b seğmentinde mazda2 den bir gömlek üstündür...

almak isteyen iki araç arasında karasız kalanlar. araçların ikisinide test etsinler, anlayacaklardır.

Koyu fanatik mi ?

Sanırım mesajlarımı ya okumuyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.Ayrıca ünlemli cümleler kuracağınız herhangi bir şey demedim.

Ben konuyu açan arkadaşa da "Mazda 2 mükemmel bir araba,Jazz düşünme bile" gibi bir şey de demedim aynen siz gibi.Ben sadece Mazda 2 hakkında merak ettikleri varsa yanıtlamaya çalışıyorum.Farkındaysanız Jazz'la karşılaştırdığım da yok Çünkü karşılaştırmam için Jazz hakkında da bilgim olması gerekiyor.Yani sizin gibi showroom'da görmüş olmak bile karşılaştırma yapmak için yetersiz. Test etme olayına gelirsek tabiki de en önemli bilgiye sahip olacağımız yöntem gidip test etmektir ancak ne gariptir ki bunu söyleyen siz Mazda'yı test etmeden kesin bir yargıya ulaşmışsınız,çelişkiler yaşıyorsunuz sanırım.

Ben yukarıda kendi kişisel gözlemlerimi siz inanmasanız da objektif olarak açıkladım.Mazda'nın Honda'dan iç mekan olarak daha sönük olduğunu da söylememden bu yeterince belli zaten.

Neyse sanırım istemediklerinizi söyleyerek sizi bir kez daha rahatsız ettim.

İyi forumlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

2 kıçıkırık araç için kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar.

Yasakpınar başka marka model araçları da kullanmış ve tarafsız olarak yazan değerli bir arkadaşım ve forumdaşımızdır.

Ben Honda Jazz seçerdim ama Mazda 2'i de Yasakpınar'a sormak lazım.

O bir araç için iyi diyorsa iyidir.

Her ne kadar ilk cümlemde bahsi geçen iki araç için kıçıkırık desem de ikisi de çok güzel araçlar.

İki aracın da artıları var.

Mühim olan sizin öncelikleriniz.

Kendi önceliklerinizi bir kenara yazın ve de hangi araç onları daha çok karşılayacaksa ona göre bir şecim yapın.

Birini seçerek yanlış bir seçim yapmış olmazsınız zaten.

Selamlar.

Teşekkür ederim yorumunuz için Haluk Bey.Çok paylaşım yapmasam da sizin gibi değerli bir arkadaşın beni tanıması mutluluk verici ..

• quote:

Teşekkür ederim yorumunuz için Haluk Bey.Çok paylaşım yapmasam da sizin gibi değerli bir arkadaşın beni tanıması mutluluk verici ..

Hakeden forumdaşlarıma hakkını vermek büyük keyif arkadaşım.

Siz az tanınıyorsunuz ama az yazdığınız içindir bu.

Eminim diğer arkadaşlar da artniyet olmadan yazmışlardır.

Tanışmasak da, bu aralar az yazışsak ta İstanbul'da da olsa, değerli bir forumdaşımın olduğunu bilmek gerçekten güzel.

Görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 28 Ekim 2011; 20:08:10 >

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Jazz'ı Ferrariyle kıyaslasak yine Jazz'ı seçerim sanırım. Aşırı derecede keyif almıştım Jazz' da. Yani Jazz diyorum.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla ...

Koyu fanatik mi ?

Sanırım mesajlarımı ya okumuyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.Ayrıca ünlemli cümleler kuracağınız herhangi bir şey demedim.

Ben konuyu açan arkadaşa da "Mazda 2 mükemmel bir araba,Jazz düşünme bile" gibi bir şey de demedim aynen siz gibi.Ben sadece Mazda 2 hakkında merak ettikleri varsa yanıtlamaya çalışıyorum.Farkındaysanız Jazz'la karşılaştırdığım da yok Çünkü karşılaştırmam için Jazz hakkında da bilgim olması gerekiyor.Yani sizin gibi showroom'da görmüş olmak bile karşılaştırma yapmak için yetersiz. Test etme olayına gelirsek tabiki de en önemli bilgiye sahip olacağımız yöntem gidip test etmektir ancak ne gariptir ki bunu söyleyen siz Mazda'yı test etmeden kesin bir yargıya ulaşmışsınız,çelişkiler yaşıyorsunuz sanırım.

Ben yukarıda kendi kişisel gözlemlerimi siz inanmasanız da objektif olarak açıkladım.Mazda'nın Honda'dan iç mekan olarak daha sönük olduğunu da söylememden bu yeterince belli zaten.

Neyse sanırım istemediklerinizi söyleyerek sizi bir kez daha rahatsız ettim.

İyi forumlar ...

benim için aracı showrooom da görmek yetti, içinde yeterince vakit geçirdim. test etmeme bile gerek yok...
    b seğmenti araçlar içinde mazda2 benim için alınabilecek araçlar listesinin, malesef sonlarında yer alıyor.

iki araç içinde tercih edilmesi gereken bir araç var ise o da jazz dır.

ne jazz sahibiyim! nede mazda2! duyacağım hiçbirşey beni rahatsız etmez...
    yorumlarım mazda2 sahibi olarak sizi rahatsız etti ise, yorumumuz budur kusurumuza bakmayınız.

• tartışacak bir şey yok aslında,

panther arkadaş süper yetenekleri sayesinde araçları içinde oturmak suretiyle değerlendirebiliyormuş.

yasakpınar da bunu bilemediği için tepki göstermiş.

panther arkadaştan ricam, başka araçlara da oturup bizi aydınlatmasıdır.
  • hoppala yaw akşamı zor ettim şöyle eve gideyim de rahat rahat okuyayım paylaşımları diye ortam bayağı bir gerilmiş yapmayı arkadaşlar illa ki birbirimizin hoşuna gitmeye fikirlerimiz olacaktır ama bunu da kalp kırmadan iletelim...

bugü mazda 2 test ettim tam otomatik yokuşta santim esemiyor araç adeta yerine çakılı kalıyor. esp varmış bu arada dsc dedi ismini sanırım.aracı maslaktan alıp sarıyer çayırbaşı ışıklardan tekrar maslağa geri döndük. dizel araca alışmamdan mıdır nedir bilmem sanki o turbonun devreye girdiği andaki ataklığı ben araçta bulamadım ama hızlanması yine de kayda değer. bir de sport modunun sanırım ben çok iyi anlayamadım aradaki farkı sanki d ile arasında pek fark yok gibi geldi bana. ya otomatik teki acemilğimden yada araç gerçekte böyle olduğudan virajlarda ani yavaşlamalarda veya ani yüklenmelerde vites geçişleri ciddi mana da hissediliyor. aracın gidişine hissetmeye çalışmaktan çok fazdla devir di vs di bakmak aklıma gelmedi ama adevrini bulunca kopuk uçurtma gibi gidiyor diyebilirm. daha önceki clio mla arasında 200 kg fark olduğunu düşünürsek sanki havalanacak gibi geldi bana bir ara hava yastığı donanımı iyi ama bu araba adamı öldürebilir içi ferah bagajı da dar değil iki kişilik bir aileye yeter de artar bile arka koltuk mesafesi yeterli sayılabilir ön koltukları birbirine çok yakın olmasından bahsedilmiş bazı topic lerde ama be bunu hiç farketmedim bana ormal geldi garip gelen ise küllük ve çakmağın ekstra ücrete tabi olmasıydı. park sensörü ve 6 aylık sonax boya koruma hediye opak 35.500 tl net... başka bir bayiden bu fiyatı aldım dedim siz daha altına verin sizden alayım dedim ama inemeyiz daha dediler

mazda 2 test ve son durum bu arkadaşlar paylaşımlara devam lütfen

edit: eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelhurricane -- 28 Ekim 2011; 22:43:11 >

• abartmayın alt tarafı araba...

jazz yada mazda2 arasında, jazz daha daha güzeldir, daha iyidir, daha konforludur, içine oturun anlarsınız demişiz...
    sevmediğini, kendine uygun olmadığını anlamak için yıllarca kullanmaya gerek yok...

bana göre jazz mazda2 den daha kullanışlı, daha geniş, daha ferah, daha donanımlı, yakıt ekonomisi ve performansı da yeterlidir.
    benim tercihimde jazz'dır. mazdacılar fazla alınıp işi tartışma ortamına çekmeye çalışmasın...boş iş olur...

bu arada, mazda3'e 6'ya lafımız yok ama mazda2 immkaansızzz...

• Nisan ayında Jazz ile City arasında kalmıştım. Ama aralarında fiyat farkı vardı. Jazz Fun Manuel 37.500 gibiydi, City ES manuel de 33.750 olunca City'yi tercih ettim. Aynı fiyat olsa Jazz'ı tercih edebilirdim.

Orijinalden alıntı: 19can84

tartışacak bir şey yok aslında,

panther arkadaş süper yetenekleri sayesinde araçları içinde oturmak suretiyle değerlendirebiliyormuş.

yasakpınar da bunu bilemediği için tepki göstermiş.

panther arkadaştan ricam, başka araçlara da oturup bizi aydınlatmasıdır.

bu araca oturdum, showroom da inceledim. kullanmaya test etmeye gerek bile duymadım.
    çünkü; içinde sıkıldım, daraldım, arka koltukta rahat edemedim, beni rahatsız etti, vs.... test edip listeme almaya gerek duymadım.

yani jazz kadar mutlu olamadım. ikisi arasında da tercihim jazz dır. bana göre her zaman jazz kazanır...

haaaa, bunu anlamak için ise süper güçlerimi kullanmadım bile. onu daha zor değerlendirmeler için saklıyorum.

• quote:

benim için aracı showrooom da görmek yetti, içinde yeterince vakit geçirdim. test etmeme bile gerek yok...
    b seğmenti araçlar içinde mazda2 benim için alınabilecek araçlar listesinin, malesef sonlarında yer alıyor.

yorumlarım mazda2 sahibi olarak sizi rahatsız etti ise, yorumumuz budur kusurumuza bakmayınız.

Mazda'nın sizin listenizdeki durumu beni veya konuyu açan arkadaşı hiç mi hiç ilgilendirmiyor.Jazz hakkında bildikleriniz varsa buraya yorumunuzu yapın aynen benim 2'de yaptığım gibi.

"Tercih edilmesi gereken bir araç varsa o da Jazz'dır" demekle hiçbir şeyi açıklamış olmuyorsunuz.Takdir edersiniz ki konuyu açan arkadaşa da hiç bir yararı olmayan bir cümledir bu.Arkadaş burada "hangisini tercih edersiniz" diye bir şey sormuyor.Bilgimiz varsa paylaşmamızı istiyor (ilkokulda soruyu açıklayan öğretmenler gibi hissettim) Neden tercih edilmesi gerekir? Ne gibi yönlerden üstündür? Madem siz bir şeyler biliyorsunuz açıklayın da biz de bir şeyler öğrenelim.

Neyse sonuç olarak kimin komik duruma düştüğü yeterince görünüyor.Ben olayı bir kullanıcı olarak değerlendirirken siz "showroom'da oturucu" olarak değerlendiriyorsunuz.

Saolsun Haluk Bey'in de size gereken cevabı verdiğini umuyorum (objektifliğim konusunda)

Öğretici bir bilgi daha: Seğment denilen bir şey yoktur,segment vardır.

Konuyu fazlasıyla kirlettik,bundan sonra verebileceğiniz cevap varsa yada bir şeyler öğrenmek isterseniz PM atmanız yeterli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: feelhurricane

hoppala yaw akşamı zor ettim şöyle eve gideyim de rahat rahat okuyayım paylaşımları diye ortam bayağı bir gerilmiş yapmayı arkadaşlar illa ki birbirimizin hoşuna gitmeye fikirlerimiz olacaktır ama bunu da kalp kırmadan iletelim...

bugü mazda 2 test ettim tam otomatik yokuşta santim esemiyor araç adeta yerine çakılı kalıyor. esp varmış bu arada dsc dedi ismini sanırım.aracı maslaktan alıp sarıyer çayırbaşı ışıklardan tekrar maslağa geri döndük. dizel araca alışmamdan mıdır nedir bilmem sanki o turbonun devreye girdiği andaki ataklığı ben araçta bulamadım ama hızlanması yine de kayda değer. bir de sport modunun sanırım ben çok iyi anlayamadım aradaki farkı sanki d ile arasında pek fark yok gibi geldi bana. ya otomatik teki acemilğimden yada araç gerçekte böyle olduğudan virajlarda ani yavaşlamalarda veya ani yüklenmelerde vites geçişleri ciddi mana da hissediliyor. aracın gidişine hissetmeye çalışmaktan çok fazdla devir di vs di bakmak aklıma gelmedi ama adevrini bulunca kopuk uçurtma gibi gidiyor diyebilirm. daha önceki clio mla arasında 200 kg fark olduğunu düşünürsek sanki havalanacak gibi geldi bana bir ara hava yastığı donanımı iyi ama bu araba adamı öldürebilir içi ferah bagajı da dar değil iki kişilik bir aileye yeter de artar bile arka koltuk mesafesi yeterli sayılabilir ön koltukları birbirine çok yakın olmasından bahsedilmiş bazı topic lerde ama be bunu hiç farketmedim bana ormal geldi garip gelen ise küllük ve çakmağın ekstra ücrete tabi olmasıydı. park sensörü ve 6 aylık sonax boya koruma hediye opak 35.500 tl net... başka bir bayiden bu fiyatı aldım dedim siz daha altına verin sizden alayım dedim ama inemeyiz daha dediler

mazda 2 test ve son durum bu arkadaşlar paylaşımlara devam lütfen

edit: eksik

Mazda 2'nin otomatik vitesi hakkında pek bir fikrim yok ancak çağ dışı kalmış bir vites türü olduğunu düşünüyorum.Aracın performansını baltaladığını ise dergilerden okumuştum.

Esp Mazda'da Dsc diye geçiyor ancak makyajsız modellerinde bu opsiyon olarak dahi alınmıyordu. Şimdiki makyajlı modellerde ise olduğunu ilk defa sizden duyuyorum.İnternet sitesinde bile yazmıyor nedense.

Vitesi konumu için düşünceniz ne oldu bunu merak ediyorum Gerçi düz vites kadar kullanılmasa da yine de farklı.

Hızlanmalarda ise devir 3500'e geldikten sonra hissedilir bir canlanma oluyor.

Hava yastıkları ise 6 adet.Perde hava yastıkları arka kısıma da etki ediyor.Bunu aşağıda verdiğim videoda görebilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 28 Ekim 2011; 23:30:02 >

• quote:

quote:

Mazda'nın sizin listenizdeki durumu beni veya konuyu açan arkadaşı hiç mi hiç ilgilendirmiyor.Jazz hakkında bildikleriniz varsa buraya yorumunuzu yapın aynen benim 2'de yaptığım gibi.

"Tercih edilmesi gereken bir araç varsa o da Jazz'dır" demekle hiçbir şeyi açıklamış olmuyorsunuz.Takdir edersiniz ki konuyu açan arkadaşa da hiç bir yararı olmayan bir cümledir bu.Arkadaş burada "hangisini tercih edersiniz" diye bir şey sormuyor.Bilgimiz varsa paylaşmamızı istiyor (ilkokulda soruyu açıklayan öğretmenler gibi hissettim) Neden tercih edilmesi gerekir? Ne gibi yönlerden üstündür? Madem siz bir şeyler biliyorsunuz açıklayın da biz de bir şeyler öğrenelim.

Neyse sonuç olarak kimin komik duruma düştüğü yeterince görünüyor.Ben olayı bir kullanıcı olarak değerlendirirken siz "showroom'da oturucu" olarak değerlendiriyorsunuz.

Saolsun Haluk Bey'in de size gereken cevabı verdiğini umuyorum (objektifliğim konusunda)

Öğretici bir bilgi daha: Seğment denilen bir şey yoktur,segment vardır.

Konuyu fazlasıyla kirlettik,bundan sonra verebileceğiniz cevap varsa yada bir şeyler öğrenmek isterseniz PM atmanız yeterli olur.

amaaan şu "öğreten adam tavırları"da pek sıkıcı oluyor...

çok detaylı açıklamalar yapmak zorundamıyım? neyi yazıp yazamayacağım konusunda sizden icazet mi! alacağım...
    arkadaşım, kardeşimin jazz fun i-shift aracı var sürekli kullanırım. çok detaylı bilgiye de sahibim ama canım bu konuya yazmak istemiyor.

tekrar edeyim; "benim için tercih edilmesi gereken araç jazz dır" hoşuna gitmediyse görmez geçer gidersin. senin sevdiğin arabayı sevmek zorundamıyım!!!

komik bir durum yok, "oturucu durum yorumu"nu beğenmiyorsan. lafı uzatmazsın işine bakar kendi yorumunu yaparsın.

haluk 23 nick'li arkadaşıda sizide tanımam. sizin tarafınızda olup sizin için yorum yazması, sizi övmesi benim için bir gösterge değil...
    2-3 tanıdık gelip beni de övse, daha mı! değerli, sözü dinlenir olurum......

konuyu kirletmeme isteğiniz var ise öncelikle sizin bana PM yoluyla ulaşıp cevap hakkı yaratmamanız gerekmekteydi...
    teşekkürler. arabalar hakında yeteri kadar bilgi sahibiyim...hoca rolü üstlenip baskın çıkmaya çalışmayın..............

honda jazz'ı, mazda2'den daha iyi bulmam bu kadar rahatsızlık verecekse...isterseniz sizin için mazda2'ye "bayılıyorum" diye yazayım...

• - şanzımanı 2013 sonlarına doğru değişeceğini ve çift kavrama olacağı söyledi ama bir arkadaş seneye gelecek demişti

- bende şimdi yorumunuzu okuyunca web den araştırdım dsc diye birşey geçmiyor mazda nın web sitesinde. sanırım arkadaş bize yutturmaya çalıştı demeyelim de bilgi eksikliği vardı sanırım çünkü araçta yol bilgisayarının dahi olup olmadığını bilmiyordu. gerçi eski makyajsız kasalarda ve şimdiki go donanımda yok sanırım ama play de olması lazım dedi showroom daki aracı anahtarla yarım kontak yaparak yol bilgisayarı var mı yok mu diye kontol ettik en azından şunu söyleyebilirim play donanımda yol bilgisayarı var (yol bilgisayarsız bir mazda şaka gibi)

- ya yol bilgisyarı ve dsc konusundaki eksikliği gibi bu şanzımanın ne zaman değişeceğini bilmiyor ya da hepsini toptan bize yutturmaya çalıştı. başta öyle olmadığını düşünmeye çalıştım ama hepsini toplayınca doğrucu bir arkadaş olması konusunda şu an kuşkum yok desem yalan olur

vitesi çok rahatsız etmedi aslında dediğiniz gibi fazla da kullanılmayacak

- hızlanma bahsettiğimiz gibi bence de iyi

- verdiğiniz linkteki video yu izledim perde hava yastığı olayı gerçekte başarılıymış

-teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelhurricane -- 28 Ekim 2011; 23:52:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.