Şimdi Ara

honda jazz vs mazda 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
8.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Seneye değişecek diyen bendim, kaynakta Eskişehir Mazda bayisidir araba ile ilgili birşey soruğunuzda "ııııııııı" deyip düşünmezler bile gayet hakimdirler araçlara. Bende eşim için düşündüğümden sormuştum mazda 2 yi isterseniz hemen verelim ama bir yıl daha bekleyin deyip bahsettiğim değişiklikleri anlattılar.

hocam nerede burada onu söyleyecek satış yetkilisi cevapladığım yazımda da okumuş olduğunuz gibi adam sattığı arabadan bi haber yani sizin anlayacağınız ya da dürüst değil

Malesef pek çok kişi "mazda kullanıcıları dahil" bazı bayi ve servislerin bu durumundan şikayetçi. Mazda Türkiye genel müdürü de bu durumu aşmak için çaba içinde...

Orijinalden alıntı: cev_ned
    Malesef pek çok kişi "mazda kullanıcıları dahil" bazı bayi ve servislerin bu durumundan şikayetçi. Mazda Türkiye genel müdürü de bu durumu aşmak için çaba içinde...

Mazda 2'yi Özaydın Otomotiv'den aldım ve 6 bakımda oraya götürdüm.Açıkçası çok memnun kaldım.

İstanbul'da Mazda'sı olan arkadaşlar bir de orayı denesin eğer kendi servislerinden memnun değilseler.Ancak Büyükçekmece'de servis,ben de Florya'dayım bana çok uzak kalıyor diye Florya'daki Beka'ya götürdüm 1 kere bakım için,onlar da fena değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

Orijinalden alıntı: cev_ned

Mazda 2'yi Özaydın Otomotiv'den aldım ve 6 bakımda oraya götürdüm.Açıkçası çok memnun kaldım.

İstanbul'da Mazda'sı olan arkadaşlar bir de orayı denesin eğer kendi servislerinden memnun değilseler.Ancak Büyükçekmece'de servis,ben de Florya'dayım bana çok uzak kalıyor diye Florya'daki Beka'ya götürdüm 1 kere bakım için,onlar da fena değildi.

Acıkcası ben de Beylıkduzu'nde oturdugum ıcın mecburen 2 kere ozaydın otomotıve gıttıgımde hıc de memnun ayrılmadım.Daha sonra herzaman gıttıgım evo ya bakım ıcın gıttıgımde bırkac parcanın emaneten,orjınal olmayan parcalar olarak takıldıgını ogrendım..Evo dan cok memnunum..Sırf memnunıyetım adına beylikduzunden buyukçekmeceye gıdecegıme,maslak'a gıdıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz
    Acıkcası ben de Beylıkduzu'nde oturdugum ıcın mecburen 2 kere ozaydın otomotıve gıttıgımde hıc de memnun ayrılmadım.Daha sonra herzaman gıttıgım evo ya bakım ıcın gıttıgımde bırkac parcanın emaneten,orjınal olmayan parcalar olarak takıldıgını ogrendım..Evo dan cok memnunum..Sırf memnunıyetım adına beylikduzunden buyukçekmeceye gıdecegıme,maslak'a gıdıyorum...

Gerçekten bu dediklerinize çok şaşırdım.Gerçi benim Özaydın'a en son gidişim üzerinden neredeyse 1 sene geçti,belki bozmuşlardır kendilerini.
    Ayrıca Maslak'a kadar gitmek yerine bir de Florya Beka'yı deneyin isterseniz,hiç değilse daha yakın

Uyarınız için teşekkürler,Özaydın'ı bir daha tavsiye etmem kimseye.

• her türlü jazz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

merak etme çinliler arabayı yemez . çok kalabalıklar açlıktan arabamı yerler diye düşünüyosun galiba.

arkadaşım gereksiz espri yapacağına faydalı yorum yapsan daha iyi olmaz mı???

Orijinalden alıntı: feelhurricane

quote:

merak etme çinliler arabayı yemez . çok kalabalıklar açlıktan arabamı yerler diye düşünüyosun galiba.

Türk lerdeki Çin malı kötüdür duygusunu biliyosun herhalde ..Çin malının nesi kötü kardeş çinde pazarda süper ucuza çıkan şeylerin kaliteli olmasını bekliyorsunuz galiba..

• quote:

quote:

quote:

Türk lerdeki Çin malı kötüdür duygusunu biliyosun herhalde ..Çin malının nesi kötü kardeş çinde pazarda süper ucuza çıkan şeylerin kaliteli olmasını bekliyorsunuz galiba..

arkadaşım benim çinde pazarda süper ucuza çıkan şeylerin kaliteli olmasını beklediğim falan yok. bunu nereden çıkarıyorsun anlamadım. hem çinde pazarda süper ucuza çıkan şey ne demek, bunların kaliteli olmasını beklemek ne demek bana önce onu da bir açıklarsan sevinirim. ayrıca yazdığın yorumun benim cevap beklediğim durumla da bir ilgisi yok. o yüzden sana diyorum ki yardımcı cevaplar beklediğim bir forum ortamında yazdığın şeyler yardımcı olmayacaksa sırf birşeyler yazmış olmak için cevap yazma. hem herkes tarafından takdir edilirki çin de üretilen ürünlerdeki kalite sıkıntısı aşikardır. ve bir kucak para vereceğim aracın çin üretimi olması konusunda kuşku duymamda şüphesiz en doğal hakkımdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım benim çinde pazarda süper ucuza çıkan şeylerin kaliteli olmasını beklediğim falan yok. bunu nereden çıkarıyorsun anlamadım. hem çinde pazarda süper ucuza çıkan şey ne demek, bunların kaliteli olmasını beklemek ne demek bana önce onu da bir açıklarsan sevinirim. ayrıca yazdığın yorumun benim cevap beklediğim durumla da bir ilgisi yok. o yüzden sana diyorum ki yardımcı cevaplar beklediğim bir forum ortamında yazdığın şeyler yardımcı olmayacaksa sırf birşeyler yazmış olmak için cevap yazma. hem herkes tarafından takdir edilirki çin de üretilen ürünlerdeki kalite sıkıntısı aşikardır. ve bir kucak para vereceğim aracın çin üretimi olması konusunda kuşku duymamda şüphesiz en doğal hakkımdır.

çin üretimi Honda Jazz 2012 FUN CVT kullanıyorum
    çin malı olayını sipariş vereceğim hafta öğrenmiştim, epeyde canımı sıkmıştı
    o kadar çok araç incelemiştim ki Jazz'dan da vazgeçemiyordum, Honda markasına güvenip geçtim siparişi

Mazda'sından Toyota'sına, Opel'inden Chevrolet'ine, Renault'undan Citroen'ine bu sınıfta o kadar çok model inceledimki bir ara bu sınıfta bana göre araç yok
    seneye üst sınıf mı alsam diye düşünürken Jazz'la tanışmıştım, aracı teknik ve iç/dış tasarım açısından beğenmemin yanı sıra 6yıl/150000km garanti ve 2.eldeki iyi fiyatlar nedeniyle daha iyisini ilerde alma düşüncesi de etkili oldu

15 gündür iç dış her detayına dikkat ediyorum, bir kusur bulursam direk iletecektim ki
    şu ana kadar ne iç nede dış malzeme kalitesinde, nede yürüyen aksamda bir kusur yada sıkıntı görmedim/yaşamadım

ilerki hedefinde Seat Leon DSG veya VW Golf DSG düşünen biriydim
    Jazz'ı kullanmaya başlayalı daha 15gün olmasına rağmen Golf veya Leon için aracımı satacağımı hiç sanmıyorum :)
    Jazz bambaşka bir keyif, beklentileri değiştiriyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.