Honda'dan sıfır araç için cam filmi önerisi
Merhabalar, haftaya honda bayisinden honda jazz 2025 crosstar teslim alacağız. Cam filmi ve seramik kaplama ister misiniz dediler. Seramik muhtemelen yaptırmayacağız ama cam filminde kararsız kaldık. Hangi marka diye sorduğumuzda bilplas diye bir marka söylediler, ben araştırdım ama öyle bir marka göremedim, genelde çıkan marka llumar. Sizce bayiye cam filmi yaptırtmalı mıyız? Cam filmi maliyeti olarak 10 bin lira talep ettiler ve cam filminin de yetkili servis kapsamında olacağını söylediler.
1-1.4m arası araç önerisi
Merhabalar, geçen sene aile aracımızı satmak zorunda kalmıştık bu sene yeni bir araç almayı planlıyoruz. Araç, 60 yaşındaki annemle babamda kalacak yani çok kullanmayacaklar sadece acil bir durum olursa elimizin altında bir araç olsun istiyoruz. Birde yazları yazlığa gidip gelmek için falan.
1-1.4 milyon bandında en fazla 15 bin kilometre otomatik bir araç bakıyoruz. Opel mokka bulduk bir tane 1.4m 10 bin km değişeni boyalısı yok ama ne kadar uygun pek anlamıyorum araba işlerinden. Önerileriniz var mı?
Uygun bir telefon tavsiyesi
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
9 Yanıt
0