Şimdi Ara

Honda CRX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uzun zamandır çok beğendiğim ve almak istediğim honda crx buldum yakınlarda ve bugün bi usta bulup göstermeyi düşünüyorum , ama bi danışayım dedim . araba 91 model ve aksesuarsız 6.5 istiyo. bunların ne gibi sorunları olabilir sizce , özellikle dikkat etmek gereken hususları nedir acaba ?

• bende tam anlamıyla bır honda CRX hastasıyım arkadasım hondada dıkkat etmen gereken tek bır husus var motoru eger motor oluyse onu dırıltmek 4 mılyarına maal olur yurur aksamları ıyı olmalı crx lerın genelde sunroof kısımlarında sorun olur crx harıka bır aractır fıyatıda makul emsallerı 10 9 ttl arası hayırlısı olur ınsallah

bu aksam arabayı göstermeyi düşünüyorum , dediğin gibi inşallah hayırlı olur.

• o crxler 260görüor..1.6arabada bu hızı gören baska araba bilmiorm lotus dışında...6bucuk kagıta 260km lik araba biniosun vayyy be
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Bizim bi biyoloji hocasın. Vardı çok iyi araba kullanırdı. Onun da bu arabdan vardı hala da var sanırım. Araba süper hakkaten. Yalnız benzini su gibi içiyo haberin olsun.

Eğer benzini su gibi içiyordan kastın deponun çabuk boşalması ise, deposu 30 lt olduğu için öyle. Yoksa arabanın rüzgar direnci 0.26 cw ve ağırlığı da 930 KG. Hafif ve rüzgar direnci de düşük olduğu için az yakar baya, su gibi içtiği yok, üzerindeki motor da 1.6 PGM-FI, karburatorlu olsa doğru dicem. Aynı motorun 1.8 i benim integra da var. tek farkı hacim. 140 hp. Benim arabanın düz versiyonları 1 depoyla 550 km görüyor şehir içi, ve deposu 50 lt. Integra ağırlık 1150 kg ve sürtünme katsayısı 0.32 cw. CRX çok çok daha az yakıyordur yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsx -- 13 Aralık 2005, 15:26:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Frontera
    20 yıl önce açıldı
    modifiyeli mazda mx5 miata
    10 yıl önce açıldı
    Opel - CASCADA !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • km sıne ıyı bak alacagın aracın yuksek km ıse ıyıce baktır derım parcalrı turtkıyede olmadıgı ıcın fıyat yukselıyor ama sana soyle bır site tavsıye ede bılırım honda crx kulubu var crx ın ustat ları bu sıtede www.crx-club.com bırdewww.hondam.com bu sıtedekı arkadaslar sana en ıyı bılgıyı verırler emın ol bundan
  • arabayı gösterdik radyatör çatlak varmış ,kaporta dükülüyo biraz , sonuçta çok dökük dediler,
    burda buna bakacak kimse de yokmuş , herkese güvenip de bırakılmaz falan filan dendi vazgeçtik artık .
    neyse hayırlısı olsun . .

aslında aklım hala honda crx te ama
    bu arada ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: senersongur

Honda maalesef CRX gibi aracı adam gibi yeni versiyonda tanıtamadı. Fiyatı da yüksek tutunca kimse almadı.

CRX'in yenisi yok ki? CRZ'den bahsediyorsanız Honda için CRX'in yenisi CRZ değil. CRX çıktığında günümüzün Hot-Hatch'lerine (GTI gruplarına) rakip olarak çıktı. CRZ ise performans namına hiçbir iddiası olmayan bir araba. CRZ'nin dizaynında CRX'den esinlendiler; ancak CRZ düşük hacimli, az tüketen Hibrid araba olmak için üretildi.

---------------------------

CRX'e gelince, motorunun komple elden geçmesi 3000TL civarına gelir evet. Duvarda patlamamışını bulmak zordur. O dönemin Japon arabası klasik özelliği olarak da zor durur. Bunun dışında çok güzel araba.

Ben de bakıyordum bir ara. ABD modellerinde 1.8si var. Oraya ABS'li gitmiş. Türkiye'de olsa direkt yapıştırırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.