< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honda CRF250L

-
-
Ayaklarınız yere değmez, sıkıntı yaşarsınız. İlk motor olarak tercih etmenizi önermem. Ayrıca ağirlık merkezi yukarda olduğu için yatma eğilmi fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sariyeron
Ayaklarınız yere değmez, sıkıntı yaşarsınız. İlk motor olarak tercih etmenizi önermem. Ayrıca ağirlık merkezi yukarda olduğu için yatma eğilmi fazla.
Selesinin alçaltılabildiğini duymuştum ve de amörtisörler zamanla yumuşuyormuş.
Enduro sınıfında hangi motoru önerirsiniz?
ilk motor olacaksa enduro almamanızı öneririm eğitime giderseniz problem olmaz ama -
NİYE enduro onu anlamadım ?
başlangıç için uygun değildir neden
-yerden yüksek oldugundan teçrübe gerektirir. acemiler genelde yere tam basabildiği motorları tercih eder böylece daha hızlı ve güvenli öğrenir.
alcak motorların ağırlık merkezi yere yakın manevra kabiliyeti yüksek olur .
ama illa enduro ile başlanacaksa başlanır eğitim alınırsa , akıl baştaysa yapılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: darpgen
NİYE enduro onu anlamadım ?
başlangıç için uygun değildir neden
-yerden yüksek oldugundan teçrübe gerektirir. acemiler genelde yere tam basabildiği motorları tercih eder böylece daha hızlı ve güvenli öğrenir.
alcak motorların ağırlık merkezi yere yakın manevra kabiliyeti yüksek olur .
ama illa enduro ile başlanacaksa başlanır eğitim alınırsa , akıl baştaysa yapılır.
Hocam açıkçası diğer motor tipleri pek ilgimi çekmedi.Beni enduroya iten bir şey var.Aslında başka hiç bir motor tarzının yapamadığı şeyler var o yüzden galiba.
Zaten genellikle arazide kullanacağım için dikkatli de olacağımı düşünüyorum.
enduro özgürlüktür,sınır tanımazlıktır,motorumu parlatayım derdin olmaz
sadece bu gün hangi dağa çıkmalıyım düşünürsün.
crf'ye gelince boyun rahatlıkla yeter(ben 1.73 kullanabiliyorsam).
hiç motor tecrüben olmadığı için tavsiye edilmez.önce ya direk bir eğitime katıl
motor kullanmanın alfabesini öğren,yada 125 lik bir çinli alıp(ucuz olduğu için) trafik dışında bilen birinden
yardım al.kullandıkça geliştiğini keyif aldığını göreceksin,zamanla sana yetmeyecek zaten.o zaman gel
crf sorusunu tekrar sor.
yok ben illa enduro ile başlamak istiyorum diyorsan,yine çinli enduro 125-150 makinalardan biriyle başlayabilirsin.
allah gönlüne göre versin kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 26 Temmuz 2014; 9:32:32 > -
kıyafet konusuna gelince,internette bir sürü satış mağzası var incele özellikle kaskın kaliteli olsun.şimdilik enduro kıyafet almana gerek yok bence
zamanla neyin ihtiyaç olduğunu daha iyi göreceksin.(motosikler ekipmanında ihtiyaç bitmez zaten,sürekli ne alsam diye kaşınır durursun. -
güzel bir motor tavsiye ederim. -
Kask olarak arai düşünüyorum fakat diğer ekikmanlar(mont/bot/eldiven) karar veremedim açıkçası.
Çinli cross olarak xtreme max ı buldum fakat boyu 180 olan birinin bile ayakları anca değiyor.
Siz ne önerirsiniz?
1.76 boy var, 1.76 boy var. Bacaklarınız uzunsa(vücut portisyon oranı, kimileri aynı boyda olup daha kısa bacak uzunluğuna sahip olabiliyor) olabilir. Zaten biniş olarak takozların üstüne basıp çıkıyorsunuz motorun üstüne. Binince amortisörler motoru yere yaklaştırıyor. Muhtemelen ayaklarınızın uç kısımları yere değer ama geri geri giderken, dururken trafikte sorun yaşayabilirsiniz.
Başlangıç motoru olarak hiç iyi bir motor değil bence bu boy aralığında. Japon bir skutır alın, tecrübelenince enduro makinelere geçersiniz. Büyük cc motor almayın, çok yorucu bir serüven oluyor(tecrübe). 125'lik bir skutır bile fazla gelebilir. 600'lük makine ile başladığını söyleyen insanlara bakmayın, herkesin yeteneği ve kapasitesi bir değil.
-
Eğer sıfır ayarında bir motor arıyorsanız, buyrun:
Ali Erkmenyoutube
Satılık 4Bin KM de 2020 CRF250Lhttps://www.youtube.com/watch?v=3-HHMCrZx5U&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X