Şimdi Ara

Honda Civic Yeşil Anahtar- Araç çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç Honda Civic Hb Dizel 2015.
    Aracı park ettim işimi bitirdim çalıştırmaya çalıştım birden böyle bir hata oldu çalışmıyor araç. Marşa bastığımda yeşil anahtar çıkıyor fotoğraf koydum.
    Dünden beri otomatik start stop çalışmıyor hatası veriyordu, kendi şarj olur diye ben ellemedim. Aküyle mi alakalı immobilizer ile mi anlamadım.
    Honda Civic Yeşil Anahtar- Araç çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Civic Yeşil Anahtar İşareti ve Aracın Çalışmaması

Honda Civic'lerinde görülen yeşil anahtar işareti, genellikle aracın immobilizer sisteminde bir sorun olduğunu gösterir. Immobilizer sistemi, aracın yetkisiz kişiler tarafından çalıştırılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yeşil anahtar işareti, kontak anahtarını çevirdiğinizde ekranda yanıp sönüyorsa, immobilizer sisteminin aracın anahtarını tanımadığı anlamına gelebilir. Bunun birkaç nedeni olabilir:

• Anahtar pili uyarısı: Anahtarın pili zayıf olabilir ve immobilizer sisteminin anahtarı tanımasını engelleyebilir. Anahtar pilini değiştirmeyi deneyin.
    • Anahtar hasarı: Anahtarınız fiziksel olarak hasar görmüş olabilir ve immobilizer sisteminin anahtarı tanımasını engelleyebilir. Yedek bir anahtar kullanmayı deneyin.
    • Immobilizer arızası: Immobilizer sisteminin kendisi arızalı olabilir. Bu durumda, aracınızı yetkili bir Honda servisine götürmeniz gerekebilir.

Yeşil anahtar işaretiyle karşılaşırsanız ve aracınız çalışmıyorsa, aşağıdaki adımları izleyin:

• Anahtar pilini kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
    • Yedek bir anahtar deneyin.
    • Aracınızı yetkili bir Honda servisine götürün.

Honda Civic'inizdeki yeşil anahtar işareti, immobilizer sisteminde bir sorunun işaretidir. Yukarıdaki adımları takip ederek sorunun kaynağını belirleyebilir ve aracınızı tekrar çalıştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yeşil anahtar immobilizer den olabilir. Bence akünüz zayıflamış genelde start stop çalışmıyorsa akü ömrünü doldurmuş son anları oluyor.

• anahtarin pili de bitmis olabilir. anahtari tanimlamiyordur. ozellikle start stoplu araclarda her durkalkta anahtarla iletisime gecer. bu da anahtarin pilinin cabuk tukenmesine sebep olabilir.

• belki anahtarı tanıyorum . ben vectrada bazen anahtarı tanıması için anahtar kontakta takılıyken bir kaç defa anahtarın üzerindeki tuşlardan kapıları açar kapatırım o zaman normale döner . belki deneyin sizde anahtarı soktuktan sonra 2 numaralı konuma getiriyorum ben . (arabanın motoru çalışmıyor o sırada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 6 Kasım 2017; 14:0:29 >
  • Yüzde 99 immobilizer aküyü değiştir sorun düzelir...

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    İki anahtarla da denedik muhtemelen aküyle alakalı çektirdik bakalım servise.

• Gelişmelerden haberdar ederseniz çok seviniriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akumu bitmis hocam?

• Bu start/stop çok bela olacak milletin başına...Özellikle trafiği yoğun olan şehirlerde...Üstelik kayda değer bir tasarruf da ettirdiği yok götürdüğünün yanında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

İki anahtarla da denedik muhtemelen aküyle alakalı çektirdik bakalım servise.

Son durum ss hatasından mıymış

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Akü değişti hocam aküdenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

Akü değişti hocam aküdenmiş

Ben 4 seneyi geçti hala kullanıyorum Civic HB..Start stop hiç kullanmadım....Akü çok iyi durumda..Forumda bir kaç kişinin daha start stop yüzünden aküsü bitmişti..
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    İşin garibi bugüne kadar start stop %90 kullanılmadı. Genelde kapalı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 18 Aralık 2017; 14:30:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.