Şimdi Ara

E90 Anahtar Çıkmaması ve Şanzıman ışığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba e90 2008 3.20 i aracım var. Aracım bazen stop ettikten sonra anahtarı içinden vermiyor. Orada takılı kalıyor. Ve de çalıştıramıyorumda o vaziyette. Anahtar öylece içinde bekliyor. Sanırım 5-10 dk sonra beyin falan kapatınca anahtarı veriyor diye hissediyorum. Geri taktığımda isterse çalışıyor istemezse çalısmıyor. Bazen 1 saat çalıştırmadığı oluyor. Bazende hiç yapmıyor. Beni çok mağdur etti ve birtürlü çözümünü bulamadım. Ayrıca arabayı kilitledikten sonra şanzımanda ki P harfi ve Start-Stop düğmesinde ki ışıkda sönmüyor o niye sönmüyor onuda bulamadım. Fikir ve tecrübelerinizi merak ediyorum açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5 yıl e90 kullandım böyle arıza duymadım,okumadım,sizin bir hatanız olmasın,aracı stop etmeden önce vitesi p ye almıyorsanız anahtarı vermez,vitesi p ye aldığınız halde bu olay oluyorsa araç vitesin p konumuna alındığını görmüyordur,bu araçlarda akü zayıfsa böyle saçma sapan hatalarda olabiliyor birde kumandanın pillerini kontrol ettirin, (şanzumandaki ışık ,stop start ışığı ve 4 şü flaşör düğmesinin ışığı aracı kilitledikten sonrada bir süre daha yanmaya devam eder bu normal )sonuçtan haberdar ederseniz memnun olurum.Ben ciddi bir arıza olduğunu düşünmüyorum.Aracınızı sakın dışardaki ustalara kurcalatmayın onlar direk beyin arızası der ve içinden çıkılmaz durumlara düşersiniz,önce borusana sorun mutlaka daha önceden böyle arıza gelmiştir,sonuçta almanya ile de devamlı iletişim olduğu için tüm dünyanın tecrübesi bmw serviste birleşiyor zaten tr de içinden çıkamazlarsa almanyaya soruyorlar.Tecrübe önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 17 Eylül 2017; 7:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güncel yazacağınıza JN008'in mesajına bir cevap verseydiniz?? adam uğraşmış yazmış.

    Insan bir teşekkür eder bir ilgilenir... Buras borusan değil, kimse yardım etmek zorunda değil, birbirimize yardımcı oluyoruz, bir lütfedin cevap verin teşekkür edin.

    @JN008



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 21 Eylül 2017; 16:5:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali®

    Hocam güncel yazacağınıza JN008'in mesajına bir cevap verseydiniz?? adam uğraşmış yazmış.

    Insan bir teşekkür eder bir ilgilenir... Buras borusan değil, kimse yardım etmek zorunda değil, birbirimize yardımcı oluyoruz, bir lütfedin cevap verin teşekkür edin.

    @JN008

    Hassasiyetiniz için teşekkürler.Bazıları böyle oluyor işte ne yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.