Şimdi Ara

Honda Civic Rolantide Titreme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2001 model 1.6 ies arabam hem benzinde hem tüpte rolantide iken titreme yapıyor.(Aşırı derecede) Benzinde tüpe göre biraz daha az titreme var. Ustaya gösterdiğimde subop ayarındandır dedi yaptı düzelmedi sonra Distribütör kontrol etti onda da sorun yokmuş daha sonra benzin pompasına baktı o da sağlam en sonunda enjektörler kirlenmiş bi hafta falan benzinde bin dedi ve beni gönderdi bakalım düzelmezse yanına gidecem. Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

• Hiç uğraşmayın benzinde binmenize felan gerek yok bu kadar saçma gerekçe olamaz hatta. Direk olarak gaz gelebeğinizi temizletin.Büyük ihtimalle baya bir iyileşme gözlemleyeceksiniz.Hatta tamamen düzelebilir de.Yaklaşık ücreti ise 30 TL civarıdır.

Orijinalden alıntı: dr.murphy

Bende benzer sorun vardı, serviste bir parça değiştirdiler. Soprun çözüldü (özür dilerim ismi aklıma gelmiyor)

hocam sadece rolantide sorun yaşıyorum, ne kadara mal oldu işlemler aceba?

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Hiç uğraşmayın benzinde binmenize felan gerek yok bu kadar saçma gerekçe olamaz hatta. Direk olarak gaz gelebeğinizi temizletin.Büyük ihtimalle baya bir iyileşme gözlemleyeceksiniz.Hatta tamamen düzelebilir de.Yaklaşık ücreti ise 30 TL civarıdır.

yok zaten düzelmedi anladığım kadarıyla işin içinden çıkamayınca beni gönderdi öylelikle ama yarın başka bir yere gösterecem bakalım nolacak
    Honda Civic Marş Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.