Şimdi Ara

Honda Civic Motor Kulağı sorunu anlayanlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
22.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2012 Honda Civic kiralık araçla geziyordum birden çukur çıktı karşıma ne kadar frene asılsamda kurtaramadım çukurun içindeki dik durmuş parke taşına sağ lastiği vurdum teker gümledi daha sonra ses gelmeye başladı neyse ustaya götürdüm arabayı. motoru tutan takozun altındaki parça kırılmıştı motor kulağıymış adı onun sıfırı çok pahalıydı bende parçayı söktürüp kaynak yaptırdım parça aliminyum ve yapan ustada orjinali gibi oldu dedi ben senedi prosedür geregi 20 gün sonra alacagım arabayı teslim ettim ama 20 gün içerisinde o parçayla ilgili bir sorun çıkarmı sizce yapılan kaynak çok sağlamdı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -MikoLFighter-

Bugün 2012 Honda Civic kiralık araçla geziyordum birden çukur çıktı karşıma ne kadar frene asılsamda kurtaramadım çukurun içindeki dik durmuş parke taşına sağ lastiği vurdum teker gümledi daha sonra ses gelmeye başladı neyse ustaya götürdüm arabayı. motoru tutan takozun altındaki parça kırılmıştı motor kulağıymış adı onun sıfırı çok pahalıydı bende parçayı söktürüp kaynak yaptırdım parça aliminyum ve yapan ustada orjinali gibi oldu dedi ben senedi prosedür geregi 20 gün sonra alacagım arabayı teslim ettim ama 20 gün içerisinde o parçayla ilgili bir sorun çıkarmı sizce yapılan kaynak çok sağlamdı ?

2 yildir arabamin motor kulagi kaynakli bi sorun gormedim hem adama deseydin ya yazik deilmi sana yapsalar aynisini ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birincisi yapılan kaynağın sağlam olduğunu falan düşünmüyorum. Elektrik ark veya asetilen kaynağı yapıyorlar. O da sağlam olsun diye değil iş görsün diye. Motor kulağındaki civatalar bir nevi süspansiyon görevi görür. Siz onu kaynaklarsanız, yoldan geçen titreşimler doğrudan motora akar. Zaten o kulak da çok dayanmaz. Ya sıfırını almaya çalışın, ya da alamam derseniz çıkma parçasına bakın. Ancak en kısa zamanla o civatalı motor kulağını taktırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

Bugün 2012 Honda Civic kiralık araçla geziyordum birden çukur çıktı karşıma ne kadar frene asılsamda kurtaramadım çukurun içindeki dik durmuş parke taşına sağ lastiği vurdum teker gümledi daha sonra ses gelmeye başladı neyse ustaya götürdüm arabayı. motoru tutan takozun altındaki parça kırılmıştı motor kulağıymış adı onun sıfırı çok pahalıydı bende parçayı söktürüp kaynak yaptırdım parça aliminyum ve yapan ustada orjinali gibi oldu dedi ben senedi prosedür geregi 20 gün sonra alacagım arabayı teslim ettim ama 20 gün içerisinde o parçayla ilgili bir sorun çıkarmı sizce yapılan kaynak çok sağlamdı ?

2 yildir arabamin motor kulagi kaynakli bi sorun gormedim hem adama deseydin ya yazik deilmi sana yapsalar aynisini ??

hocam adama söyledim 20 gün sorun çıkmazsa senedimi alırım çıkarsada mecburen değiştirecez yapacak bişey yok. benim gözümde kaynak 10 üzerinden 10 numaraydı 20 gün sonra ne olursa adama ait

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Birincisi yapılan kaynağın sağlam olduğunu falan düşünmüyorum. Elektrik ark veya asetilen kaynağı yapıyorlar. O da sağlam olsun diye değil iş görsün diye. Motor kulağındaki civatalar bir nevi süspansiyon görevi görür. Siz onu kaynaklarsanız, yoldan geçen titreşimler doğrudan motora akar. Zaten o kulak da çok dayanmaz. Ya sıfırını almaya çalışın, ya da alamam derseniz çıkma parçasına bakın. Ancak en kısa zamanla o civatalı motor kulağını taktırın.

hocam bahsettigim parça bu
     Honda Civic Motor Kulağı sorunu anlayanlar gelsin

• Motor kulağı önemli parça hocam. Sağlam bir işçilik yapılmazsa kısa sürede civataları keser. Benim aracımda da 2 tane civatayı kesmiş, 3. civata tutuyormuş. Ben de değiştireceğim. Çıkma falan bulursanız değiştirin derim. Sonra hiç bir şey olmaz gider garibanın birinde patlar...
  • Vallahi siz bakmayın buradakilere sakın rentcilere söylemeyin 3 liralık şeyi 5000 yapıp size kakıtmaya kalkar bir taşa çarpmakla kulak kırılmaz zaten o arabalar haşat olmuş kime gelse patlayacak araç kiralamak tam bir risk en doğrusunu yapmışsınız. Geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa D Kasa Marş Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Motor kulağı önemli parça hocam. Sağlam bir işçilik yapılmazsa kısa sürede civataları keser. Benim aracımda da 2 tane civatayı kesmiş, 3. civata tutuyormuş. Ben de değiştireceğim. Çıkma falan bulursanız değiştirin derim. Sonra hiç bir şey olmaz gider garibanın birinde patlar...

hocam 20 gün gitsin gerisi umrumda degil 2012 model araç 126binde gerisini sen hesap et
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Vallahi siz bakmayın buradakilere sakın rentcilere söylemeyin 3 liralık şeyi 5000 yapıp size kakıtmaya kalkar bir taşa çarpmakla kulak kırılmaz zaten o arabalar haşat olmuş kime gelse patlayacak araç kiralamak tam bir risk en doğrusunu yapmışsınız. Geçmiş olsun

hocam taşa çarpma çok şiddetliydi orada hatam var kabul ediyorum ama benim yapacagım bişey yok birden çukur çıktı karşıma benim yapabileceğim bişey yok o şekil olmaması lazımdı benim için 20 gün gitsin gerisi önemli degil zaten ben adamada söyledim kaynak oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MikoLFighter- -- 6 Ocak 2014; 19:05:54 >
  • söylediysen bi kaç güne patlama ihtimali çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

söylediysen bi kaç güne patlama ihtimali çok yüksek

tek temennim 21 gün sonra patlaması
  • quote:

Parçanın sıfır fiyatı ne kadar ? Aslında basit bir parça,bir nevi amortisör.Yalnız adama söylemeniz kötü olmuş,belki adam 19.günde bilerek o parçayı kıracak ve sizden yenilemenizi isteyecek ? Şimdi galerici zihniyetiyle düşününce kiralık araba,her kiralayana bir parçasını kakalasa,yenilese adam için kar kardır.Aracın ömrü uzar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Parçanın sıfır fiyatı ne kadar ? Aslında basit bir parça,bir nevi amortisör.Yalnız adama söylemeniz kötü olmuş,belki adam 19.günde bilerek o parçayı kıracak ve sizden yenilemenizi isteyecek ? Şimdi galerici zihniyetiyle düşününce kiralık araba,her kiralayana bir parçasını kakalasa,yenilese adam için kar kardır.Aracın ömrü uzar

hocam bizimde galerimiz var fakat bzmkiler bana araba vermeyince bende alıp takılayım dedim şans işte yapacak bişey yok kısmet artık

• -MikoLFighter- kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılan kaynak sağlam yapıldıysa kopacağını sanmam içiniz rahat olsun. Siz yine şanslıymışsınız taşa vurduğunuz gibi karter veya şanzımanı patlatmamışsınız.
  • Sonra bu adam aracı satsa tertemız hiçbişeyı yok dese alan adamda şansa farketse bu adamın adı kotuye çıkar. Sonra vay efendım rent a car cılar dolandırıcı derler.. Adam arabasında kaynak oldugunu ne bılsın şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 7 Ocak 2014; 3:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Hocam yapılan kaynak sağlam yapıldıysa kopacağını sanmam içiniz rahat olsun. Siz yine şanslıymışsınız taşa vurduğunuz gibi karter veya şanzımanı patlatmamışsınız.

sağlamdı hocam önce bi makinaya koydu ondan sonrada yaktı fln kaynattı bsyler yattı benim gözümde kırılması imkansız hatta eskisinden saglam oldu hem yapan kaynakçı hemde usta taş gibi olmuş dedi. sizinde içimi rahatlatan mesajınız için teşekkürler hocam aynen ucuz kurtardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Sonra bu adam aracı satsa tertemız hiçbişeyı yok dese alan adamda şansa farketse bu adamın adı kotuye çıkar. Sonra vay efendım rent a car cılar dolandırıcı derler.. Adam arabasında kaynak oldugunu ne bılsın şimdi

mesajları iyi okumuyorsun sanırım hocam adama kaynak yaptıgımı söyledim zaten ben sanayideyken aradı arabada gps varmış senin ne işin var sanayide dedi bende olan biteni söyledim o şekilde götürüp adama teslim ettim.
  • Madem karar vermişsin ve sonrası da umurunda da değil! Niye burada soruyon ki? Kesin çıkar dese birisi ne yapacan? O zaman gidip düzeltecen mi? Anlayqmadım ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmesutyalcin -- 6 Şubat 2018; 11:12:2 >
  • Aradan 4 sene geçmiş hocam ne bu şiddet ne bu celal ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.