Bildirim
Honda Civic mi?Megane Coupe mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ben kendi görüşümü söyliyim civic alırdım megan diyince şöyle bi 2 kere düşünmem gerekiyo sevmiyorum arabayı _____________________________ Suisei no Gargantia / Guilty Crown / Naruto / Bleach / Infinite Stratos / Black Bullet / Mahouka Koukou no Rettousei / Elfen Lied / Code Geass / Initial D / Ao no Exorcist / Full Metal Alchemist/ Shingeki no Kyojin/ Gantz/ D.Gray-man /Gintama/ Mirai Nikki /Freezing/ Noragami /Accel World /No Game No Life /Date A Live / Eureka Seven / Sengoku Basara 1-2-3-4/ Break Blade / Tokyo Ghoul / Akame Ga Kill / Darker Than BlacK / Zetsuen No Tempest / Tokyo Ravens / Magi - 1-2 / Strike the Blood / Sidonia no Kishi / Gantz -
ben olsam civic tercih ederdim _____________________________ G.S -
civic daha iyi bir seçim olacaktır bence
_____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
o paraya alacagın ne meganeden nede cıvıcden hayır gelmez onların ekmegını coktan yemıslerdır _____________________________ STEREO : Denon dcd720 + Yamaha as701 + Monitor audio bx6
CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler