Şimdi Ara

Honda Civic mi?Megane Coupe mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu aralar bir araba alcam .şöyle 8-9k kadar bütçem var.honda civic hb 94 model iki kapı ile megane coupe 98 model arasında kaldım.siz olsanız tercihiniz ne olurdu.veya bu fiyata başka otomobilmi bakardınız.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Suisei no Gargantia / Guilty Crown / Naruto / Bleach / Infinite Stratos / Black Bullet / Mahouka Koukou no Rettousei / Elfen Lied / Code Geass / Initial D / Ao no Exorcist / Full Metal Alchemist/ Shingeki no Kyojin/ Gantz/ D.Gray-man /Gintama/ Mirai Nikki /Freezing/ Noragami /Accel World /No Game No Life /Date A Live / Eureka Seven / Sengoku Basara 1-2-3-4/ Break Blade / Tokyo Ghoul / Akame Ga Kill / Darker Than BlacK / Zetsuen No Tempest / Tokyo Ravens / Magi - 1-2 / Strike the Blood / Sidonia no Kishi / Gantz
  • ben olsam civic tercih ederdim
    "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • o paraya alacagın ne meganeden nede cıvıcden hayır gelmez onların ekmegını coktan yemıslerdır

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    11 yıl önce açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.