Şimdi Ara

Honda civic klima sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, klimayı düşük derecelere auto modunda ayarlıyorum ama soğuk üflemeyip sadece hava üflüyor ve aracın içini çok bunaltıcı bir hale getiriyor. Bu aracaı 9 yıldır kullanıyorum, bunca zamandır ilk defa başıma geliyor, lütfen fikir verin.

Not: Antalya'da yaşıyorum.

• Klima gazını kontrol ettirin.
  • Büyük ihtimalle klima gazı bitmiş. 70-80 tl gibi bi ücret alırlar. Doldurmadan önce sızdırmazlık testi yaparlar, sağlamsa doldururlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Büyük ihtimalle klima gazı bitmiş. 70-80 tl gibi bi ücret alırlar. Doldurmadan önce sızdırmazlık testi yaparlar, sağlamsa doldururlar.

Kendi yöntemlerimle bitip bitmediğini anlayabilir miyim?
  • Bi yerine bakıp da seviye ölçülecek yeri yoktur. Klima devreye girdiği halde normal hava üflüyorsa %90 gazı bitmiştir denilebilir. Sizin yaşadığınızın aynısı geçen haftaya kadar bende yaşıyordum. Klima devreye giriyordu ama soğuk gelmiyordu. Gazı doldurunca soğutmaya başladı tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Bi yerine bakıp da seviye ölçülecek yeri yoktur. Klima devreye girdiği halde normal hava üflüyorsa %90 gazı bitmiştir denilebilir. Sizin yaşadığınızın aynısı geçen haftaya kadar bende yaşıyordum. Klima devreye giriyordu ama soğuk gelmiyordu. Gazı doldurunca soğutmaya başladı tekrardan.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum.
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    Bizim şirket aracıda klima açıkken sıcak üflüyordu resmen klima gazı dolduruldu buz gibi şimdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat İbiza Klima Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Honda Civic Marş Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Honda Civic Akü Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gazı bitmiştir.
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, dün servise gittim elektriğinde bir sıkıntı varmış. Sistemin beynine sinyal yollayan bir parça bozulmuş. Adı da Relay Assy Micro diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.