Bildirim
Honda Civic FD6 Kasa Modifiye yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Spoiler olarak Mugen'in şu spoilerına bakmanı öneririm:
-
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
Spoiler olarak Mugen'in şu spoilerına bakmanı öneririm:
fiyatları neler sahibindende bulamadım -
Hocam bu araca herkesin taktirdigi camurluklardan takin sonra bence ince spoiler daha guzel duruyor bu araca sonra one plaka koyacakmisiniz bilmiyorum benim tercihim koymayin ancak polis durdurursa bagajda bitane oto servisin reklamlk plastigini ve plakanizi koyun dustu der gecersiniz cantlariniz 18'' ince olsun ortada kirmizi honda armasi olsun one arkaya typr in kirmizi honda amblemi benim kuzenim bu saydiklarimin cogunu yapti benim aracimda olsaydi bundan bende yapardim saygilarimla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dyhh..
Hocam bu araca herkesin taktirdigi camurluklardan takin sonra bence ince spoiler daha guzel duruyor bu araca sonra one plaka koyacakmisiniz bilmiyorum benim tercihim koymayin ancak polis durdurursa bagajda bitane oto servisin reklamlk plastigini ve plakanizi koyun dustu der gecersiniz cantlariniz 18'' ince olsun ortada kirmizi honda armasi olsun one arkaya typr in kirmizi honda amblemi benim kuzenim bu saydiklarimin cogunu yapti benim aracimda olsaydi bundan bende yapardim saygilarimla
17 inc jant 45 yanak lastik var ön arka kırmızı typer logo var plaka işini anlamadım küçük plakayımı diyonuz plakayı o kadar düşünmyrm çamurluklara takılan şey ne oluyr -
quote:
Orijinalden alıntı: ForumcuKolik
quote:
17 inc jant 45 yanak lastik var ön arka kırmızı typer logo var plaka işini anlamadım küçük plakayımı diyonuz plakayı o kadar düşünmyrm çamurluklara takılan şey ne oluyr
1.Google civic camurluk yazsanin gorsellerde cikyor
2. Biz 215*40*18 takmistik yanak sifirdi yani
3.Plaka soyle normal araci bi servise goturseniz plakanin plastik tablasinda servisin adi numarasi yazar ya (mesela renault larda bagdatlilar istanbulda coktur) iste siz onu ve normal on plakanizi bagaja koyun polis cevirdiginde bagaja gecip plastiginizi ve plakanizi gosterin dustugune inanacaktir cunku servisin plastigide durmakta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
17 inc jant 45 yanak lastik var ön arka kırmızı typer logo var plaka işini anlamadım küçük plakayımı diyonuz plakayı o kadar düşünmyrm çamurluklara takılan şey ne oluyr
3.Plaka soyle normal araci bi servise goturseniz plakanin plastik tablasinda servisin adi numarasi yazar ya (mesela renault larda bagdatlilar istanbulda coktur) iste siz onu ve normal on plakanizi bagaja koyun polis cevirdiginde bagaja gecip plastiginizi ve plakanizi gosterin dustugune inanacaktir cunku servisin plastigide durmakta
saolun dediklerinizi araştırcam modifiyeden anlıyonuz galiba siyah civiğe far karartma nasıl olur ?
-
Aracın hayırlı olsun. Hemen bildiğimiz araçlardan bir örnek vereyim. Bence en güzeller arasında ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Aracın hayırlı olsun. Hemen bildiğimiz araçlardan bir örnek vereyim. Bence en güzeller arasında ;)
Güzelmiş kitleri filn bendede var çoğu modifiye kit fln tefferuatlar var zamanla yapıcam bişeler ama siyah araba şimdi ona göre modlamak lazım -
Orjinal Mugen Urunler Kullanirsan Cok hos olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Evrenye
Orjinal Mugen Urunler Kullanirsan Cok hos olur
orginal mugen kiti var zate araçta ya spoyler xenon farlar filn baya bişeyler var -
quote:
quote:
quote:
quote:
saolun dediklerinizi araştırcam modifiyeden anlıyonuz galiba siyah civiğe far karartma nasıl olur ?
Estagfurullah hocam bi kac bisiler biliyorum ve sureklide arastiriyorum gerek performans gerek gorsel neyse simdi araciniz siyahmis bizimki fume rengiydi arabada kirmizi renk hakimdi biraz simdi bana gore fren kaliperinizi kirmiziya boyayin ve alacaginiz 18 veya 17 inch jantin ortasinda kirmizi honda amblemi olsun cunku honda amblemlerinizde type r kirmizi amblem oldugundan bi uyum saglayin bence bu kasaya buyuk spoiler yakismiyo bagaj ustune ince bi cizgi gibi spoiler yakisiyo bu arada radyonun altindaki bos yere onemillion parfumu tam sigiyo kamufule oluyor haberiniz olsun arabaniz siyahsa bence stoplarinizi karartsaniz fena olmaz ama cok karartmayin yada arka cam filmiyle ayni derecede siyahlik olsun uyum olsun birde kuzenim nasil yapti bilmiyorum onu ama basit birsey galiba on sinyal farlarini surekli yakabiliyorduk normal far gibi geceliyin sis leri ve turuncuyu yakiyorduk bi katil havasi bi sekil oluyordu biz oyle seviyorduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X