Şimdi Ara

Honda Civic 2007 / 08 Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzunca bir süredir araba bakıp duruyorum. Şu aralar piyasası olan araçlara bakıyorum (normalde Lancer'a bakıyorum) Civic'lerin 2007 / 2008 model, otomatik olanlarına 30 binden aşağı yazan yok, 35'ler falan havada uçuşuyor. KM'leri de düşük falan da değil. Bu arabanın piyasası bu şekilde mi gerçekten? Hele 2009 olanlarına hiç güç yetmez benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcn -- 14 Haziran 2013; 20:15:00 >

• Toyota Corolla ve Auris de bu şekilde fiyatlara sahip. O zaman bu ve yakın modeldeki C sınıfı araçların piyasası bu şekilde diyebilir miyiz? Nerdeyse sadece ağır hasar kaydı olanlara 30'dan aşağı fiyat çekmişler.

Bize gine Lancer yolları gözüküyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcn -- 14 Haziran 2013; 20:23:35 >
    Auto Show 2015'teki tüm araçların fiyat ve teknik özelliklerini tek tek inceleyen M.Y. (29) ikinci el Clio'da karar kıldı.Zaytung
  • FD6 gibi bir güzellikten sonra yeni Civic'in tasarımı hayal kırıklığı oldu biraz, ben beğeniyorum gerçi ikisini de. Biraz da o yüzden yüksek FD6 fiyatları.

Lancer'e bakabilirsiniz o da çok beğendiğim bir araç.
  • Arkadaşım 2008 model Civic Premium düz vites aracını 6 ay kadar önce 31500 TL!ya sattı. Ama şu anda kendisi de piyasasının çok yüksek olduğunu söylüyor. "elente"'nin dediği gibi yeni kasa beklentileri tam karşılamadı. Bizim insanımızda bunu fırsata çevirme peşinde. Örneğin 93-98 efsane kasa corolla gibi.

Aracın piyasası neyse o.

O fiyatlardan da satılıyor araçlar zaten satılmasa piyasası düşer. Talep-arz meselesi.

Alternatif olarak tutulmayan daha yüksek model daha düşük kmli araçlara yönelebilirsiniz.

@trcn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 14 Haziran 2013; 22:37:59 >

honda hayat onda
    11 yıl önce açıldı
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 kasa eski CİVİC'lerin piyasası 16-18 milyar civarında efsane kasa dedikleri (94-98 arası Corolla)-14-15 yaşındaki arabalara 14-16 milyar arası fiyat çekiyorlar..
    Demek ki piyasası var demekki satıyor..
     Honda Civic 2007 / 08 Fiyat Honda Civic 2007 / 08 Fiyat Honda Civic 2007 / 08 Fiyat

• sizce 2010 tüplü elegance civic'in ederi nedir?
  • Mart ayına girmeden önce, 2007-2008 model Honda Civic, Elegance modelini 32 bin liraya bulabilirken, Mart ayına girer girmez 32 bin lira piyasası olan bu araçlar birden bire 35-36 bin liraya yükseldi fiyatları. Vw grubu da aynı şekilde.

Eğer araç şu anda lazım ise bu fiyatlardan aşağı bulamayacağınız kesin. Belki şansınıza denk gelir. Ama kasım ayına kadar beklerim diyorsanız istediğiniz temiz aracı daha rahat bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • sırf bu yüzden astra clasic sıfır alınır 34 de

• Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben uzunca bir süredir Lancer bakan biriyim ki maalesef Lancer'ın fiyatlarını bile yüksek bulup o miktarlara çıkamıyorum. Tutulan arabaların fiyatları acaba nasıldır diye Honda, Toyota falan baktım biraz ki bunlar 2007-08'ken Lancer 2009-10 modelli olanlarına bakıyorum; ama maalesef güzelim ülkemde kullandıkça, eskidikçe değerlenen bir araba piyasası var, şarap misali.

Volkswagen'e falan hiç bakmıyorum bile; zira altına yatırım yapana kadar Golf'e yatırım yap, daha çok kazandırıyor.

Böyle arada bir konu açıyorum ki rahatlayayım; ama daha da çok stres oluyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.