Polen filtre aldım ama nasıl takacağımı tam bilmiyorum, usta tornavidasız torpido gözünü filan söküyordu kolayca takıyordu, kendi takan var mı bu filtreyi?
Torpidoyu açıyorsun Sağdaki ve soldaki tutan segmanları içeriye çekiyorsun. Kapağı aşağı indiriyorsun. Karsıda plastik bir kapak görceksin beyaz renkte olcaktı. Sürgülüdür yukarı yada aşağı çekip cıkart. Polen filtresi bahsettiğin modelde iki tanedir ikisini değişip topla.
Kolay gelsin
Teşekkür ederim, yaz geldi filtreyi değiştireyim.
arkadşalar bendede 2003 honda civic es var
bunda polen filtresi nerededir kaç tanedir
@nihat1551, torpido gözünün arkasında. 2 tane var. yukarıda nasıl değiştirileceğini @Fatih! tarif etmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: adroit077
@nihat1551, torpido gözünün arkasında. 2 tane var. yukarıda nasıl değiştirileceğini @Fatih! tarif etmiş.
çok teşekkür ederim
orjşnali 25 tl yan sanayi 12 tl olarak fiyat aldım
yan sanayi taksak sorun çıkarmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
quote:
Orijinalden alıntı: adroit077
çok teşekkür ederim
orjşnali 25 tl yan sanayi 12 tl olarak fiyat aldım
Ben bir yıldır polen filtrelerini yıkayıp yıkayıp takıyorum. Hiç de birşey olmadı. 2 kere yıkadım. 2.sinde hava filtresini de söküp yıkadım. Cıncık gibi olduyorlar. Tertemiz.
Ok yönü, filtreyi içine koyduğun plastik çerçevelerin yuvasına düzgün oturması için. Ters yönde koyarsan yerlerine oturmaz. Filtrelerin yönü yok zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme