Şimdi Ara

honda city e hangi lpg kiti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 model 1.4 Honda City me hangi kiti önerirsiniz benim için hem ekonomi hem sorunsuzluk önemli baş ağrısı çekmek istemiyorum boşu boşuna.Malatyada servis önerilerinize açığım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@LPH -- 19 Ocak 2012; 22:22:55 >



  • Ben de 2008 City otomatik aracıma taktırmak istiyorum.
  • Forumda yazan ustalardan biri cevap verse keşke.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctarık

    Forumda yazan ustalardan biri cevap verse keşke.

    size bir italyan markası olan zavoli yi tavsiye edebilrim.
    iyi günler
  • HONDA motorlarında güvenle BRC MY11 kitimizi tercih edebilirsiniz. emme manifoltu sökülerek montaj yapılmalıdır. otogazda Türkiye'nin veHonda'nın tercihi BRC'yi sizde tercih edin yıllarca sorunsuz kullanın.
  • Sakarya veya Kocaeli'nde önereceğiniz yer var mı acaba.
  • atikerin hangi kiti daha yugun olur sizce araca?
  • atiker safefast &prins

     honda city e hangi lpg kiti?
  • ankara için hangi brc ustasını önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctarık

    Sakarya veya Kocaeli'nde önereceğiniz yer var mı acaba.

    Sakarya için YEŞİLYURT BRC +1
  • Honda City 1.4 Elite Otm. dün prins taktırdım. Gayet güzel oldu. Sait Usta Lpg de taktırdım.
  • LANDİRENZO VEYA BRC TAVSİYEMDİR SİZE İYİ GÜNLER



    ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENeĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR


    AnKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
  • City de çok güzel bir motor vardır, her marka uyar ona.
    yeterki usta işini güzel yapsın.
  • arkadaşlar forum gerçi city için açılmış ama bende de 2008 jazz var jazz için lpg markası önerebilecek varmı acaba teşekkürler .
  • Merhaba ;
    Honda Jazz ve cıty aynı motoru kullanır.Hondanın tercıhı BRC dır , gonul rahatlıgıyla BRC yı tercıh edebılırsınız.Selamlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler my kit 111 diyorsunuz heralde fiyat ne kadar acaba ?
  • Evet tavsıyem BRC MY11. BRC Honda kıt ıle aracınızın benzın enjeksıyon kabloları kesılmeden , Honda ıcın ozel olarak tasarlanmıs ek tesısat aparatı ıle montaj yapmak da mumkun.Aklınıza takılan tum konularda bıze yazabılırsınız.Selamlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

    Merhaba ;
    Honda Jazz ve cıty aynı motoru kullanır.Hondanın tercıhı BRC dır , gonul rahatlıgıyla BRC yı tercıh edebılırsınız.Selamlar...

    Honda'nın tercihinin BRC olduğunu sizmi söylüyorsunuz, yoksa Honda mı?
    Dün yetkili servisteydim 2005 civic im için hangi markayı tavsiye edersiniz dedim, biz açıkçası hiç birinin tavsiye etmiyoruz dedi servis ustası. ama illada taktıracaksan bu işte en iyi marka prince dir dedi. Ama onun bile zamanla arıza labasını yakacağını belirtti.
  • Merhaba ACY78 ;

    Honda TR nin tercihi BRC dir .Servis ustasına selamlar , gerçekten lpg konusunda çok tecrübeli birine benziyor ,tecrübesini neye borçlu acaba ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_53717713/tm.htm

    Honda'da Artık lpg Seçeneği de Var!

    Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması brc ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alAn müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar.
    Müşteri memnuniyeti artacak
    Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”
    LPG dönüşümünde Honda garantisi
    Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.

     honda city e hangi lpg kiti?




  • sayın özençler, dediğiniz gibi honda jazz ve city i-dsi motor kullanıyorlar (2002-2008),benimde 2006 model honda city 106 bin km de aracım var.
    Bende brc kit taktırmayı düşünüyorum,aracıma pipolu sistem uygulanabilirmi? uygulanıyorsa web de yaptığım araştırmalarda ne jazz nede city için uygulanmış pipolu sistemle ilgili bir yazı veya montaj resmi göremedim sebebi ne olabilir?(Ankara da telefonla görüştüğüm brc yetkili bayileri bayileri bizim araçlara takılamadığını belirttiler) sizden ricam takılıyorsa teknik olarak nasıl mümkün olduğunu avantajlarını,dezavantajlarını belirtmenizdir.Başka bir aklıma takılan konuda i-dsi motorların subap ve subap yatakları bu dönüşüme uygunmudur sizin gözlemleriniz nedir?aracımı genelde 2500 devir bandında kullanıyorum bu subapları koruma konusunda bir avantaj yaratırmı?(motor ömrü açısından) teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfb53 -- 22 Mayıs 2012; 10:58:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.