< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
|
arkadaş diz mesafesini değil de yan yana oturma mesafesini soruyor zannımca. |
| _____________________________ |
|
aynen abi |
|
teşekkürler abi. daha önce 2015 model symbol aracım vardı. 75 beygir. sonra renault clio 1.0 tce 90 beygir araç aldım. ancak symbolde arkada iki bebek koltuğu ve ortada eşim gidebiliyorduk. ancak clio da tabi bu mümkün olmuyor . o yüzden tekrar sedana döneceğim. clionun sürüşu turbo motoruna performansına bayıldım. ancak küçük olduğu için sattım. şimdi max kredi ile 1.250.000 e bir sedan araç bakıyorum. elimde de megan 1.3 tce boş paket, fiat egea 1.6 urban, ve honda city full paket seçeneği var. açıkçası önce egea yı eledim. o kadar para verip boş paket megane mı yoksa dolu city mi kararsızım ama sorunsuzluk açısından city önde bende. ancak youtube dan bakınca fikir sahibi oluyorum. bazı yorumlar inanılmaz acımasız. bunlar işte kaporta teneke, honda ile bi alakası yok, ses izolasyon sıfır gibi küçümseyici yorumlar. bunlar da kafamı çok karıştırıyor, çevremde de city ye binen hiç tanıdık yok o yüzden çok kararsızım |
|
|
çok teşekkür ederim abi, çok yardımcı oldun |
|