Şimdi Ara

Honda City (2007-8) nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 25.000 TL bandında araç bakarken City'e denk geldim gerek içi olsun gereksede dışı olsun baya güncel tasarımlı ve günümüze yakın bir araç olarak duruyor, motorlarıda sorunsuz deniyor. Ama farklı forumlarda ve eski konularda okuduğuma göre 1.4 motor o araca yetmiyor falan diyorlar, nasıldır sizce alınır mı?

Birde bazı forumlarda da 2008 City'nin tipi çok çirkin diye tutmuyor demişler aynı arabaya mı bakıyoruz diye düşündüm direk bana çok hoş geldi neden beğenilmemişki? İç tasarımda gayet güncel, direksiyon bile çok şık (direksiyon fantazim var evet ).

Sizce alınır mı 2007-8 Honda City?

Başka önerilerinizide alabilirim

(honda city nasıldır, honda city yorumları, honda city iyi mi, honda city alınır mı, honda city otomatik, city, honda, google, kayseri, honda city, 2006, 2007, 2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 10 Ağustos 2015; 22:40:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu paraya sembol alanakadar city almak daha mantikli...

• Yakından alıcı gözle bakmani tavsiye ederim bi orantısızlik var yoksa bildiğin honda kalitesi cvt şanzıman dosemeler motor konfor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

Yakından alıcı gözle bakmani tavsiye ederim bi orantısızlik var yoksa bildiğin honda kalitesi cvt şanzıman dosemeler motor konfor.

Herkes oyle diyor dis tasarim cirkin diyorlar dediginiz gibi yakindan bakip incelemek lazim boyle netten bakinca goremiyorumdur belki. Ama bu fiyata bu ic tasarim kalitesinde ve sorunsuzlukda hangi arac alinabilir ki? Ozellikle ic kisma hasta oldum, bu fiyatda boyle arac gormeyi beklemezdim. Sirf dis tasarimi hafiften kotu diye bu kadar dusmesi normal mi fiyatin yoksa baska sorunu mu var kronik?

• City'nin ederi en az 40.000 tl. City uzmanı üyemiz gerekn cevapları verecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

Yakından alıcı gözle bakmani tavsiye ederim bi orantısızlik var yoksa bildiğin honda kalitesi cvt şanzıman dosemeler motor konfor.

Hocam şimdi farkettim arka kısmın darlığından dolayı kaynaklanan orantısızlığı diyorsunuz sanırsam şu resimde belli oluyor;

Ben yinde bu fiyata alınabilecek tek model olarak görüyorum hala 25.000 TL civarına daha iyi bir model göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 8 Ağustos 2015; 18:30:56 >

• 6-7 ay once 28000 km de aldim suan 35500 km de 2000 km once brc tup taktirdim aile arabasi olarak super ayda bi koye giduyoruz hep taslik alti kolay kolay surtmuyor 🙋

Yakit super

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 8 Ağustos 2015; 18:36:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arka bagaj kapağından kaynaklanan bir orantısızlik vardı.onu sonra duzelttiler tabi 10 bin liracik sıkışmış bagaj kapağına onu çıkarınca fiyatınada ekleyince düzelmiş

• Bu fiyatlara sümbül alacağıma bunu alırım daha iyi. Bu arada konuyu favorilere ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Arka bagaj kapağından kaynaklanan bir orantısızlik vardı.onu sonra duzelttiler tabi 10 bin liracik sıkışmış bagaj kapağına onu çıkarınca fiyatınada ekleyince düzelmiş

Hocam bu fiyata alabileceğim diğer araclara bakınca Honda City yanlarında muhteşem duruyor bu orantısızlığa rağmen. Motor, şanzımanada honda kalitesi sorunsuz diyor millet banada tam alınacak aile arabası gibi geldi.

Bu fiyata daha iyi bir model bulursam tabi ki değerlendiririm ama bagajdaki orantısızlık benim açımdan bu arabayı almamak için bir neden değil özelliklede bu fiyattayken.

25 bin civarinda bulunan bir arabadan boyle bir ic dizayn hayatta beklemezdim. Sonucta arabaya binincede o göz zevkini yaşıycaksın

• Kendi segmentinde en iyisi oldugu kesin yakindan şampanya renk daibi güzel duruyo otomatik en tutulani..

• 2006 da 0 almistik gayet guzeldi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: applem26

Ayni kasa 2006 sport kullanıyorum gercekten diş tasarıma laf Söylüyorlar ama hala güncel kalmış durumda kasası , o sene Üretilen golf polo megane gibi Araçların kasası görünüm olarak eskimiş durumda. Araç gercekten cok sağlam , Honda kalitesi var tabi. Kalkışlarda cok iyi , hafif araç 83 beygir cok rahat taşıyor . Iç Tasarımı 10 numara fakat kolay kirleniyor. Neredeyse 10 Yıldır bize tek bir sorun bile çıkarmadı . Olumsuz yorumlarımı da yazayım , düz viteslerde geri vitese zor geciyor araba ilk çalıştığında, radyoda Aux var fakat Honda akil edip çikis vermemiş , radyoyu açıp arkadan kablo ekletmek gerekiyor (100₺) , sehirdisin ortalama 90-100 km hızda 3.8-4 yakıyor şehiriçi yazın 6.5 -7 kısın 7.5-8 civarı geziniyor. Yüksek hızlarda 14inc lastikten dolayı biraz savrulma oluyor (15inc taktiricaz lastik değişiminde )
    Baska sorularınız varsa özelden de sorabilirsiniz Türkiyede Satışa sunulan ilk citylerden birine sahibiz galiba bu piyasada bi 10 sene daha değiştirmeyiz :D

2006 elite var bendede hocam araci satin almadan 1 ay once aldigim kisi lastikleri degistirmistis suan uzerinde 165 65 r15 bridgestone turanza var eski halinu bilmiyorum ama araba daha yakisikli oldu kesinlikle yol tutusada etkisi vardir😎

• quote:

Orijinalden alıntı: applem26

Ayni kasa 2006 sport kullanıyorum gercekten diş tasarıma laf Söylüyorlar ama hala güncel kalmış durumda kasası , o sene Üretilen golf polo megane gibi Araçların kasası görünüm olarak eskimiş durumda. Araç gercekten cok sağlam , Honda kalitesi var tabi. Kalkışlarda cok iyi , hafif araç 83 beygir cok rahat taşıyor . Iç Tasarımı 10 numara fakat kolay kirleniyor. Neredeyse 10 Yıldır bize tek bir sorun bile çıkarmadı . Olumsuz yorumlarımı da yazayım , düz viteslerde geri vitese zor geciyor araba ilk çalıştığında, radyoda Aux var fakat Honda akil edip çikis vermemiş , radyoyu açıp arkadan kablo ekletmek gerekiyor (100₺) , sehirdisin ortalama 90-100 km hızda 3.8-4 yakıyor şehiriçi yazın 6.5 -7 kısın 7.5-8 civarı geziniyor. Yüksek hızlarda 14inc lastikten dolayı biraz savrulma oluyor (15inc taktiricaz lastik değişiminde )
    Baska sorularınız varsa özelden de sorabilirsiniz Türkiyede Satışa sunulan ilk citylerden birine sahibiz galiba bu piyasada bi 10 sene daha değiştirmeyiz :D

Hocam aradigim aciklama tam buydu cok sagolun bu fiyata bu kalitede baska arabada yok zaten. Son bir sorum var size benim 2-3 yil sonra arabayla almanyaya gidip donme planim var beni uzmeden bu gezimi tamamlayabilir mi sizce? Yurt disinda yari yolda birakmasin beni bul bulabilirsen servis, tamirci anlasamazsinda

• Bu fiyata alınabilecek bence en iyi motor-şanzıman kombinasyonuna sahip,motoru gayet güzel ve iç tasarımı gayet hoş araç.

Dış tasarımında biraz orantısızlık var bence ama yinede beğenilmeyecek gibi değil.
  • Baskasının aracına 10-15 fiyat biçerken kendi tasarım yoksunu aracına 35-40 çeken kisiyi çağırayım o daha iyi bilgi verir

• Japon markaların az tutan modelleri genelde mantıklı araçlar çıkıyor. Dezavantajları ise ufak şehirlerde yedek parça (internetten sipariş edebiliyorsanız sıkıntı yok) ve ikinci el konusu. Uzun süre kullanırım, acil satmam gerekirse 2 bin zararı göze alırım dedikten sonra ikinci el piyasası da sorun edilecek birşey değil.
  • Arkası bildiğin anadol bunun alanın aklına şaşarım @senersongur

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Arkası bildiğin anadol bunun alanın aklına şaşarım @senersongur

Aynı araca baktığımıza emin miyiz hocam bu kadsr beğenilmeyecek neyi var ben anlayamadım bir türlü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.