Bildirim
Honda cbr 250 r nasıl dır beyler ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sakın alma satarken istediğin fiyata satamazsın hem adam gibi gücü yok hem sesi yok yamaha r25 veya eski kasa kawasaki ninja 250r al -
Ses ve güç istiyorsan alma görüntü yeter diyorsan al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel. -
cbr 250 ve tiger egzozla istediğin şekli yaparsın. Kimseye kulak asma öğrenci motoru az yer çok gider. parçası ucuz, ikinci eli hızlı. -
Peki beyler başlangıç motoru olarak bunu düşünüyorum sizce uygun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- hiç motor tecrüben varmı varsa kaç km viteslimi
- trafik tecrüben varmı
- ehliyetin varmı
- ekipmanın varmı
biraz bunlardan bahset . araba değil ki bu . şakası olmaz .
Altın Elbiseli Adamyoutube
Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoruhttps://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
-
quote:
Orijinalden alıntı: darpgen
- hiç motor tecrüben varmı varsa kaç km viteslimi
- trafik tecrüben varmı
- ehliyetin varmı
- ekipmanın varmı
biraz bunlardan bahset . araba değil ki bu . şakası olmaz .
Altın Elbiseli Adamyoutube
Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoruhttps://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
açıkçası hiçbiri yok ehliyet alana kadar olmaz galiba belki biraz skuter ehliyet almadan binmeyi düşünmüyorum
-
yeni başlayan birinin kullanabileceği bir motordur. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Trafikte ve şehirler arası yolda rahatlıkla kullanabilirsin. Ortalama 4 - 4.5 arası bir yakıt yakar . Kısacası acemi de olsan başlangıç için ekonomik ve dayanıklı bir motor -
HİÇ ACELE ETME Bİ PLAN YAP SIRAYLA EKSİKLERİNİ TAMAMLA
- Ekipmanlarını almaya başla araştırarak al motomax motoplus gibi sitelerden forum sitelerinden araştır . en az 2000 tl ayır
- Tavsiyem Gis akademiye gitmen hem ehliyetini hemde sürüş eğitimini aynı anda alırsın . extra eğitim masrafından kurtulursun . yamaha ve honda eğitim veriyo ehliyet vermiyor.
- 150 cc ybr , cbf , apache , cbr gibi modellerle rahat başlayabilirsin . tavsiyem japon markalarıdır. eğitime gidersen ordaki hocalardanda bilgi alabilirsin .
-http://www.altinelbiseliadam.com/ sayfada epey bilgi var sana yararlı olacaktır .
umarın yardımcı olmuşumdur . Acele etme hayatta kal .
-
-Tasaruflu-kaliteli-parasını haketmeyen-güçsüz-servisi söylemiyorum-parça kalitesi uygun- satmaya kalktığında zarar ettiğin motordur,
Boyun pek uzun değilse ninja 250sl der geçerim. -
Umarım bu video yardimci olur, iyi seyirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sesli güldüm :) bu soru halen soruluyormu ?
Google diye bir site yapalım arkadaşlar arama motoru diyelim türünede böyle honda CBR 250 R nasıl motor yazsan bile diğer sitelerden bulup soruyu yazanın önüne döksün sonra tıklayınca o yazının resmin felan bulunduğu siteye gitsin, Nasıl fikir sizcede iyi değilmi ?
Arkadaşım motor Türkiyeye geleli yıllar oldu forumları var cbr250r ın facebook grupları var git şu ismini yazıdığım siteye gene benim yazdığım gibi arat sana cevabını verir :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ecarpar
Sesli güldüm :) bu soru halen soruluyormu ?
Google diye bir site yapalım arkadaşlar arama motoru diyelim türünede böyle honda CBR 250 R nasıl motor yazsan bile diğer sitelerden bulup soruyu yazanın önüne döksün sonra tıklayınca o yazının resmin felan bulunduğu siteye gitsin, Nasıl fikir sizcede iyi değilmi ?
Arkadaşım motor Türkiyeye geleli yıllar oldu forumları var cbr250r ın facebook grupları var git şu ismini yazıdığım siteye gene benim yazdığım gibi arat sana cevabını verir :)
Yapma yav bi sen akillisin bilader herhalde . Eyvallah bilader hiç gulecegim yoktu iyi geldi ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darpgen
HİÇ ACELE ETME Bİ PLAN YAP SIRAYLA EKSİKLERİNİ TAMAMLA
- Ekipmanlarını almaya başla araştırarak al motomax motoplus gibi sitelerden forum sitelerinden araştır . en az 2000 tl ayır
- Tavsiyem Gis akademiye gitmen hem ehliyetini hemde sürüş eğitimini aynı anda alırsın . extra eğitim masrafından kurtulursun . yamaha ve honda eğitim veriyo ehliyet vermiyor.
- 150 cc ybr , cbf , apache , cbr gibi modellerle rahat başlayabilirsin . tavsiyem japon markalarıdır. eğitime gidersen ordaki hocalardanda bilgi alabilirsin .
-http://www.altinelbiseliadam.com/ sayfada epey bilgi var sana yararlı olacaktır .
umarın yardımcı olmuşumdur . Acele etme hayatta kal .
Hocam gis in nerdeki yerine gitmek gerekiyor hem ehliyet hem egitim icin besiktasa mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
görüntü olarak güzeldir ama yorumlardan pek sevilmediğini görülüyor. + yeni başlayacaksan öncelik 1-2 ay alıştırma maksatlı ucuz bir çin malı motor al ki motor yatarsa canın ve cebin çok yanmaz. -
Gis Sürücü Kursu0212 258 0111 - info@gissurucukursu.com
iletişim kurabilirsin benimde ayrıntılı bilgim yok . -
Konu açılmış ise bi ben akıllıymışım Bilader yapılacak fazla bir şey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN291
görüntü olarak güzeldir ama yorumlardan pek sevilmediğini görülüyor. + yeni başlayacaksan öncelik 1-2 ay alıştırma maksatlı ucuz bir çin malı motor al ki motor yatarsa canın ve cebin çok yanmaz.
Ben kullanıyorum motoru gayet memnunum, memnun olmayanıda anlayamıyorum 250cc bir motordan ne beklerki bir insan, ha evet honda servisleri biraz dertli olabiliyormuş ama bana henüz dertlisi denk gelmedi yada benim şansım olsa gerek şikayetçi olabileceğim bir durum hiç olmadı servislerden ama bu kimse servislerden şikayetçi değil herkes çok memnun anlamınada gelmiyor :)bol ca da şikayet okuyorum solda sağda..
Çİn malı önermeseydiniz keşke arkadaşa öylede böylede o motor devrilecek arkadaş süper sürse asla kaza yapmasada park halindeyken öküzün biri gelip değdiricek yada biri üzerine binip fotoğraf çektirirken devirecek motoru yani öyle yada böyle o motor devrilecek yok başka yolu, en azından satarken sata bilir cbr 250 yi çin malını satmayada satmıyorsun, çin malı yüksek cc bir makine olsa hani 400 felan alıp çöp oluncaya kadar kendin kullan ama bence öğrenme aşamasında bildik marka almakta fayda var çünki değiştirme ihtimali yüksek :) değiştirme ih
He ama uyarayım CBR 250 piyasada bolca mevcut ve kazasıda doğal olarak çok ve bu sebepten diğer motorlara oranla sigorta ücretleri biraz yüksek çıkıyor. belki Ninja, yamaha r25 yada son tercih olarak hyosung olabilir (aslında hyosung durum kötüyse felan anca öyle tercih edilebilir )
bajaj pulsar 200 ss ler var Bumble bee tipli sevimli bir motor bunuda düşünebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 27 Aralık 2015; 2:26:14 >
-
Honda cbr 250 KM SAATİNİ YENİ DEĞİŞTİRDİM SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE Bİ KAÇ GÜN SONRA KM OKUYUCU ÇALIŞMADI DEVİR SAATİ ÇALIŞIYOR AMA KM OKUYUCU ÇALIŞMIYOR VE KM MÜŞÜRÜ NE TARAFTA HER YERE BAKTIM BULAMADIM ACİL YARDIM TEŞEKKÜRLER
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X