Şimdi Ara

Honda CBR 125 Mi ? Yoksa 2. El Orta Düzey Otomobil Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında otomobil almak istiyordum ancak baktığımda piyasa berbat durumda,kıçı kırık bi araca 28/30 bin lira istiyorlar 2.el bende motorlara baktım şu resimde gördüğünüz motorun 0 KM fiyatı 17 Bin lira civarında 2. El 2016 modeli 10.000 TL motora merak saldım siz ne diyosunuz evet arabada güzel arkadaşlarla topluca gezilebilir vesaire felan ama ne biliyim şu motorun asaletine hayran kaldım

Honda CBR 125 Mi ? Yoksa 2. El Orta Düzey Otomobil Mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu motorun sıfırı yok üretimi durdu ikinci eli de kesinlikle alınmaz

motor alacaksan başka bir model düşün
  • Neden alinmaz bilgi verir misin ?

• bu motoru alacagına bisiklet al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiçkimseninHiçbirşeyi

Neden alinmaz bilgi verir misin ?
    dediğim gibi üretimi durduğu için sıfırı yok ikinci elleri genelde apaçilerin elinde (olmasa bile başlangıç motoru olduğu için hor kullanılıyor) her anlamda yorulmuş motorlar temizini bulmak imkansız

belli bir km aşağısında bulman zor ilanlar genelde 30-40k km arası bence o kmdeki eskimiş motora o para verilmez ben vermem tavsiye de etmem
  • Hahahahahaahhahhaha

• dostum 3k km de 2017 model kazasız sürtüksüz yorulmamışı var bende. 19k ya bırakıyorum. pazarlık var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    320d 2.el de alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip motorlar almışken 250cc alınır. 125'lik aldığına pişman olursun sonradan. Ayrıca bu tarzların ikinci eline pek sıcak bakmıyorum. Alanlar genelde canını çıkarıyor motorun.
  • Cıbır 125 alıcaksın sonra yanından postacı motoru gaz vererek geçince sinirlenmeyecek misin,ikincisi resimlerine bakma küçücük motor.Almışken 250'lik almanız taraftarıyım.En azından motosiklet sürdüğünüzün farkına varırsınız.
  • Motorla falan ugrasma. Yagmurda camurda islanacaksin, zaten bu modeller oyuncak gibi gitse gitmez. Bir olayi da yok. Birilerini tasimak da imkansiz. Duzgunce bir araba al kendine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.