Bildirim
Honda c90

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Değmez bu fiyat'ta daha iyileri vardır -
motora verebılecegım max fıyat 750 ytl arkadaslar -
arkdasim
90 model motor 17-18yıllık motor.. honda da olsa bazı problemler olacak
1-bunlarin 0'ı yok piyasada senlerdir parca sorunu olucak suan yeni motorlarin bile hala parça için bekletiyolar bu motorda önemli bir parça için aylarca beklersin..
2-600e alsanda servise bir bakıma gittiginden senden cok para alıcaklar hondanın servisleri pahalı hatta servisine gore degisiyor muamele
diyelim duan bakıma gotursan sadece ufak tefek seyler yapsalar 60-80tutar
3-yakıtı fazla tuketicektir, eski motor herzaman fazla yakar.
4-butarz motorların çinli muadilleri 1000-1200civarı 750pesin vereceksen geriye 500civarı para kalıyor onuda 5e boldurebilirsin mesela...
cililere kredikartsız taksit yapıyorlar hatta bazıları ehliyet bile veriyor diyebiliyorum ma arastırmadım..
2.elini alırsan sanırım en yuksek 900ytl!! ve temizleri var..
benim fikrim avantajlı olmadıgı yonunde.. sahibinden.com dan bakmissindir diye dusunyorum..
cinliler saglam cikiyor commuter olanlar ama sen bilirsin yinede honda olsun hurda olsun dersen karisamam
butcen fazla olsa tabiki cinli yerine marka onerisinde bulunurdum ama bu paraya cinli almak en iyisi...
-
dostum bu kadar eski bir motor ancak masraf yapmayı göze alıp kelepir olarak alınır....
yani 600 çok fazla hele hele kış geldi...iyice düşücek fiyatlar...
o motora benim gözümde en fazla 250-350 para verilir...16-17 yıllık bi motordan bahsediyoruz...Ve üst model falan değil...sinek motor...
kolay gelsin... -
git bir mobilet al ucuza gelsin.. -
bir laf vardır. "ekmeği yenmiş!" -
bildiğim en saplam motorlardandır ama yılların yorgunluğu var üstünde gerçi 1970 model cg125 leri trafikte hala görüyorum ama kullanıma bağlı herşey hi yanaşma her an kitlenebilir o motor -
bide benim cıvırıma bakın satıyorum bu güne kadar hiç sorun çıkarmadı anahtar değmedi
http://www.sahibinden.com/honca_cup_c90_econo_power_efsanesiWQQaXQQ4882185WQQpXQQdisplayitem? -
alınık honda C90 kırmızı olması tercihtir,eskişehir ve çevresi karakas862@gmail.com -
Keşke bu fiyata bulunabilse -
keşke ilk mesajın tarihine baksan ''15 Ekim 2007; '' -
quote:
Orijinalden alıntı: Hi Im Rider
Keşke bu fiyata bulunabilse
ya sen ne diyon -
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN291
keşke ilk mesajın tarihine baksan ''15 Ekim 2007; ''
O zaman ki fiyatına dikkat çekmek istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X