Şimdi Ara

Honda Accord videosu paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://www.youtube.com/watch?v=H3dr8XFQr4k&feature=player_embedded

Buda incelemesiymiş:http://www.youtube.com/watch?v=u-7mLNyirBk&feature=related

Honda accord için tonla resim paylaşıldı ama resmi honda facebook sayfası yeni bir video paylaştı. Buydun yeni honda accord.

Not: Beğendim

• avrupa versiyonu değil tabi
  • fena degil,
    2000cc dizel motorla gelirse, sınıfının lideri olan, o araca ciddi rakip olabilir...
  • ABD versiyonu olması lazım.
  • Avrupa versiyonu buysa getirmesinler eski kasasını satsınlar. İstemiyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Avrupa versiyonu buysa getirmesinler eski kasasını satsınlar. İstemiyorum bunu.

Değil. Videodaki amerikan versiyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerikan versiyon arkadaş parisi bekleyin derim 29 eylül de günlerdir arastıyorum yok bir şey yakaladım yeni nesil turbo dizel 2.2 olacak tabi bu kesin tekerlere ayrı ayrı tork dağıtma vakumlu kapılar bunlar dikkatimi çekti araştırmada bide cvt sanzıman amerikan versiyona koyduysa bize gelenede uygular bu sanzımana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasayı da ithal etseler, Passat, Insignia gibi uygun başlangıç fiyatıyla piyasaya sürseler daha iyi.

Avrupa kasayı çok pahalı satıyorlar o nedenle kimse almıyor.
  • Kasa tipi olarak tam aradığım bir şey olmuş.. Ayrıca videoda araç hakkında çok fazla detaya yer verilmiş (sessizlik,sağlamlık,güvenilirlik vs..) güzel olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu kasayı da ithal etseler, Passat, Insignia gibi uygun başlangıç fiyatıyla piyasaya sürseler daha iyi.

Avrupa kasayı çok pahalı satıyorlar o nedenle kimse almıyor.

Almazsa almasın , doğru düzgün kaliteli gelen ender araçlardan , hiç şikayetçi değilim , yolda nadir görüyorum , gördüğüm gibide gözden kaybolana kadar süzüyorum.

Benim için passat , insignia gibi araçlardan çok çok daha özel bi araç.

Edit : ya konuyu açan arkadaş başlığı değiştirebilir mi , usa accord reklam filmi yayınlandı diye. Bu araç usa accord.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 24 Eylül 2012; 0:21:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.