Şimdi Ara

honda accord hava filtresi nasıl değişecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. ben aslında bilgisayar programcısıyım. arabayı kullanmaktan öte hiç bilmiyorum. peder beyin 1986 model honda accordu var. bu arabanın eğer ben yapabilirsem basit bişeyse hava filtresini değiştirmek istiyorum.

Resim Tıkla

motor tam anlamıyla budur. motor 1.6 lt. zaten şekilde görüldüğü gibi karbüratörlüdür.

bu hava filtresini nerden sökecem, takması kolay mı? bide fiyatı ne kadar. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 22 Aralık 2006; 10:17:00 >

• up
  • hava filtresi akünün arkasında kalıyor sanırsam
  • motorun tamamı bumu ben goremedim hava filtresi yeri valla ama büyük ihtimal platinium unda dedği gibi resme göre akünün üstünde bi kutu var sanırım o.
  • ya birisi bana o 12 valve yazan oval kutunun klipslerini açacaksın onun içindedir dedi. :)

eğer orayı açarsam bişey olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

ya birisi bana o 12 valve yazan oval kutunun klipslerini açacaksın onun içindedir dedi. :)

eğer orayı açarsam bişey olur mu?

sanırım orası karbürator:) hava filtrside o karbüratöre gelen borunun devamında olan kutudur büyük ihtimal.yanlışsam düzeltin.
  • 12 valf yazan yer diyen arakadaş doğru söylemiş, zaten ona gelen hortumun ucunu takip edersen hiç bir yere varmadığını görürsün . Bu arada karbüratörde hava yakıt karışımın ayarlayan bir mekanizma dolayısı hava filtresiyle içli dışlı olmaları normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

12 valf yazan yer diyen arakadaş doğru söylemiş, zaten ona gelen hortumun ucunu takip edersen hiç bir yere varmadığını görürsün . Bu arada karbüratörde hava yakıt karışımın ayarlayan bir mekanizma dolayısı hava filtresiyle içli dışlı olmaları normal.

• oval kutunun üstündeki 2 kelebek somunu gevşetip sökeceksin onun içinden çıkacak filitre ..

çıkan filitreyi yanına alıp parçacıya gitçen bana bundan ver diyeceksin.. eskiyi çöpe atıp yenisini çıkardığın gibi takıp kelebek somunları sıkacaksın bitti gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockinger -- 23 Aralık 2006; 13:38:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.