Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
45
Favori
177.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Ayarlar menüsünden güncelleştirme ve güvenliği seç oradan check for updates [güncelleştirmeleri denetle] yi tıkla eğer daha önce güncelleme yapılmamışsa önce onları yapar sonra büyük güncellemeye geçer.

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • Redstone sonrası bir miktar stabilite kaybi oluyor. Tavsiyem temiz kurulum yapmaniz . Inanin buna degiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Redstone sonrası bir miktar stabilite kaybi oluyor. Tavsiyem temiz kurulum yapmaniz . Inanin buna degiyor.

Temiz kurulum?biz eskide kaldık cd ile yapıyorduk bunu :) nereden yapcaz reıs.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Redstone sonrası bir miktar stabilite kaybi oluyor. Tavsiyem temiz kurulum yapmaniz . Inanin buna degiyor.

Temiz kurulum?biz eskide kaldık cd ile yapıyorduk bunu :) nereden yapcaz reıs.

Alıntıları Göster
    Güncellemeyi ben kuramadım sebebi de minimum 16 gb boş alan istemesi ki bende yoksa büyük ihtimalle kimsede bu boş alan yoktur. Çünkü neredeyse hiç bir şey kurulu değil yinede en fazla 14 gb yer açabildim. Eğer 16 gb boş alanınız var ise kurabilirsiniz ancak kurulum bittikten sonra geriye ne kadar alan kalacak onu tahmin edemiyorum.

Eğer sıfır kurulum yapabilirim diyorsanız aşağıya iso dosyasının linkini veriyorum. Ben indirdim ancak sistemim şu anda sorunsuz çalıştığı için kurmadım. Eğer format atıp kurulum yapmak istiyorsanız rufus'un uefi bios seçeneği ile flash belleğe yazmanız gerekiyor aşağıda ikisinin de adresini veriyorum. Windows'un iso dosyası son büyük güncellemeyi de içeriyor.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

https://rufus.akeo.ie/?locale=tr_TR

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ

• Kendisi ile çelişiyor bu cihaz ozman :) yetkili firmaya bildirmek lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Kendisi ile çelişiyor bu cihaz ozman :) yetkili firmaya bildirmek lazım...
    güncellemeyi nereden yapabiliriz Windows 10 Home Single Language tabletin windows sürümü bu 15.6 gb'lık boş bir alan var yardımcı olursaniz sevinirim.

Orijinalden alıntı: onurozgilik

güncellemeyi nereden yapabiliriz Windows 10 Home Single Language tabletin windows sürümü bu 15.6 gb'lık boş bir alan var yardımcı olursaniz sevinirim.

Ayarlar kısmını açıp sistem güncellemesine gir. Yükleme yaptıktan sonra ayarlar kısmında depolama bölümünde eski Windows'u sil. Ben 6 gb küsür yer açılmıştı böylece.

Ek olarak bu cihaza readyboast'u bir şekilde aktif etsek tadından yenmez.

http://m.n11.com/tablet-cantasi-universal-tablet-cantasi-P96401360

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazin bataryası baya iyi gidiyor. En son yüzde 10 şarj varken neredeyse 45 dk youtube video izledim yine de kapanmadı. Elimizde kalmazsa bir gün gayet iyi bir cihaz.

Orijinalden alıntı: Guest-83B9EFB14

Cihazin bataryası baya iyi gidiyor. En son yüzde 10 şarj varken neredeyse 45 dk youtube video izledim yine de kapanmadı. Elimizde kalmazsa bir gün gayet iyi bir cihaz.
    ekran koruyucu film veya cam (cam olursa daha iyi olur) nerden bulabilirm.
  • Arkadaslae bu cihazi alicam a101 de 280 tl ye. Sizne basil bir cihaz okudum ama baya soeunlari var gibi guncelleme ile bu sorunlar gidiyor mu. Ya da siz nedersiniz islemcisi vs nasil is goruyor mu. Bi detayli bilgi verebilcek olan var mj

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Arkadaslae bu cihazi alicam a101 de 280 tl ye. Sizne basil bir cihaz okudum ama baya soeunlari var gibi guncelleme ile bu sorunlar gidiyor mu. Ya da siz nedersiniz islemcisi vs nasil is goruyor mu. Bi detayli bilgi verebilcek olan var mj

280 tl ise hic dusunmeden al derim. 2 yil garantili urun.

Orijinalden alıntı: DarkArm

quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Arkadaslae bu cihazi alicam a101 de 280 tl ye. Sizne basil bir cihaz okudum ama baya soeunlari var gibi guncelleme ile bu sorunlar gidiyor mu. Ya da siz nedersiniz islemcisi vs nasil is goruyor mu. Bi detayli bilgi verebilcek olan var mj

280 tl ise hic dusunmeden al derim. 2 yil garantili urun.

Alıntıları Göster
    280 tl mi yuh, kaçmaz aga al.
    paketin üstündeki jelatin duruyormu yani geri iade olmamış bir ürünmü? bunlara dikkat et ve herhangi bir olumsuzluk gördüğünde hemen geri iade alacaklarının sözünü al..çünkü satış fiyatının 100 lira altında verdikleri için insan şüpheleniyor..
    Elde kalmasın diye ucuza verdikleri olabilir fakat hometech'e o zaman niye geri göndermiyorlarda 100 lira ucuza veriyorlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 19 Ağustos 2016; 16:52:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizim burdaki a101 ler indirim yapiyolar mesela huaweinin telefonunu 250 yw sattilar gitti hemen. Diger yerlerde sstilmayan urunleri burada indirime sokuyolar :). Alirim o zaman bakarim bi durumuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Atatürkçü Düşünce Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Şu pc yi aldığım güne lanet ettim. Klavye soketleri sorunlu cihaz azcık oynuyor direk kapanıyor pc. Şarj acaip birden uyarisiz kapalı üç kez servise gitti. Anlamadım valla
    Windows 7 kurmayı düşünüyorum. Kurabilen oldu mu? Rufus ile USB'den boot edebilir miyim?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.