Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
45
Favori
177.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: w835

Pilin kullanım süresi birazda senin elinde,şöyle;arka planda çalışan programlar,uygulamalar,ekran ışığının belirtmiş olduğun gibi çok yüksek olması(%50-75 ve %100 gibi)ekran animasyonları yani görüntü kalitesi ve grafik performansı vs.vs.gibi çok etkenler var,hepsinden biraz kısman,feragat etmen gerek.
    bunları düzenlersen gözle görülür bir pil süresi uzaması olur.

%50 de ekran ışığı, bugün pil süresi memnun etti beni bayağı youtube'da videolar izliyorum şarj çok yavaş düşüyor. Chrome kullandığım halde pil yüzdesi iyi gidiyor açıkcası :)
  • Ben ekran ışığını %25 olarak ayarlıyorum,yetiyor.Arka planda gereksiz program ve uygulamaları yerine göre görev yöneticisi ve hizmetlerden durduruyorum.Grafik performans en alt seviye, böylece aşağı yukarı5 saat gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 15 Temmuz 2016; 15:39:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir yakınım "sen anlarsın" diyerek bu tableti bana sordu, ben de ilk defa duyduğum için bilemedim buraya sorayım dedim. Kullananlar bir aydınlatabilir mi? Nasıl bir ürün, kalitesiz tabletler gibi hemen kasma donma yapan adi bir şey mi?
    Kullanıp da gören olursa bir cevap yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: prlk

Arkadaşlar bir yakınım "sen anlarsın" diyerek bu tableti bana sordu, ben de ilk defa duyduğum için bilemedim buraya sorayım dedim. Kullananlar bir aydınlatabilir mi? Nasıl bir ürün, kalitesiz tabletler gibi hemen kasma donma yapan adi bir şey mi?
    Kullanıp da gören olursa bir cevap yazarsanız sevinirim.

Malzeme kalitesi idare eder, pil süresi fena değil kullanıma bağlı olarak. Oyun oynanıyor kısmen. Eski nesil bir çok oyunu oynayabilirsiniz,1080 çözünürlüklü videoları donmadan izleyebilirsiniz. Dahili hafızası 32 gb ama işletim sistemi bir bölümünü dolduruyor, eğer hafıza kartı alınacaksa hızlı bir şey alınmalı. Genel anlamda multimedya ve internet için alınır. Zira benzer özellikteki diğer markalar iki katı fiyata çıkıyor. Açılış hızı ve gezinme hızı iyi, genel kullanımda kasılma yok. Son olarak elektronik şans işi malesef, ama bu fiyata iyisi yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 15 Temmuz 2016; 20:38:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Tabletin içini açan oldu mu hiç, anakart resmini çekip atabilecek var mı?

• dün gece tableti sarja taktim ve sabah 11'de kalktıgımda aldım ve hemen actım şuan saat 13.21 ve sarjım %49 parlaklık %46 google chrome açık ve arkada 1 saat 12 dakikadir windows defender taraması acık sarjımın ilk defa bu kadar uzun gittigini goruyorum bi kac gun daha kullanıp eğer böyle devam ederse servise göndermeye gerek yok :) bu arada bilgisayarı acınca şifre soruyor onu nereden kaldıracaz hep hotmail sifresi ile girip duruyom bi turlu bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurozgilik -- 18 Temmuz 2016; 13:27:49 >
    You don't choose a life, you live one.

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • Beyler sizin klavyelerde bir gevşeme var mı, servise mi versem acaba hızlı dönüş yaparlar mı ki.

Birde tabletin hdmi ını monitör e takıyorum monitör ün hiç umurunda olmuyor hdmi ı deneyen var mı ?

Son olarak son gelen intel grap. güncellemesini yapınca ekranda görüntü gidiyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socket 939 -- 21 Temmuz 2016; 21:36:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socket 939 -- 21 Temmuz 2016; 21:37:17 >

Orijinalden alıntı: socket 939

benim tabletin kafası dik durmuyor kendini az aşağıya salıyor klavyeyi açsam iki vida sıksam düzelir gibi geliyor

Klavyeyi açmak gerekiyor sıkılaştırmak için, hdmi denedim sorunsuz. Ama görüntü aktarmak için basit ayarları var görüntü aktarma bölümünde.

win + p deki tüm seçenekleri deniyorum ama monitörden tık yok

not: Sorun çözüldü mönitörün ayarlarına girip hdmi ı aktif etmem gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socket 939 -- 22 Temmuz 2016; 22:45:00 >

Orijinalden alıntı: socket 939

o basit ayarları söyler misin? beceremedim gitti

win + p deki tüm seçenekleri deniyorum ama monitörden tık yok

not: Sorun çözüldü mönitörün ayarlarına girip hdmi ı aktif etmem gerekiyormuş

Bende biraz uğraşmıştım :)

Başlıyoruz klavyenin arkasınıda 6 tane vida görünmesine karşık kauçuk ayakların altında 4 tane daha vida var toplam 10 vidayı sökmeniz gerek
    (not :menteşe ye yakın vidaların boyu uzun ve farklı sonra sıkınıtı yaşamayın). vidaları söktükten sonra arka kapak tırnaklı yapıda kırmadan kapağı çıkarıyoruz

bizi klavye, fare ve bunların devre kartı karşılıyor

devre kartı iki vida ile sabitlenmiş üzerinde üç tane soket var klavye, fare, dock bağlantısı için

devre kartını ayrıntılı fotoğrafı

menteşe bölümündeki vidaları sökerek menteşe bölümünü açıyoruz. toplam 6 adet

menteşe bölümü detay

menteşe bölümünde gevşeme, boşluk gibi durumlarda sağ ve sol tarafdaki işaretli vida gruplarını sıkmak gerekiyor.

klavyenin modifiyesi ile ilgili şunları söyleyebilirim klavye içinde 2,5 inç hdd veya ssd konulabilecek bir alan yok kalınlığı 0.6 cm olan uç kutusu bile sığmıyor

yine klavye üzerine ekstra usb söketi takmak için devre kartı üzerinde herhangi bir port yeri yok (devre kart detayı fotografı yukarda)
    olabilecek en iyi senaryo ince bir usb çoğaltıcıyı klavye içine yerleştirmek menteşedeki dock girişinden çoğaltıcıya ordan klavye devre kart ve usb uçlara vermek olabilir. şu an için fantazi bi durum

Not: Eklemeyi unutmuşum fare bölümünün üstüne ağırlık yapması için bir metal eklenmiş son fotoğrafta sol taraf görünmekte bu ağırlık sökülerek cihazı hafifletmek mümkün ama denge problemi yaşamanız yüksek ihtimal bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 25 Temmuz 2016; 23:36:53 >

• Klavye içine ince bir Flash sığdırılabilir gibi :)

http://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160725042041&SearchText=msata+usb

Çok enerji tüketimi olmaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 25 Temmuz 2016; 15:26:06 >
  • _____________________________
    Bir sor bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Konudaki tabletle aynı mıdır?

http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/hometech-wi-10-wifi-windows-tablet-P103449525

Donanım olarak aynıdır, pil kapasitesi 1000 mah daha yüksektir ve fazladan usb girişi var.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.