Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
45
Favori
177.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün A101 de satışa çıkan w101 i alanlar lütfen ilk yorumlarını,izlenimlerini buraya yazın.Bende alıcaktım fakat tüm yazılan yorumları okuduktan sonra ikilemde kaldım,çünkü %50 si memnun %50 si ise tamamen hayal kırıklığına uğramış durumdalar.Bir nevi ucuz etin kalitesi ve şans işi olduğunun farkındayız.
    Alıpta evde incelemesini yapanlar yorumlarını iletsin..
    Not:
    saat:15.25
    Kadıköy,yeldeğirmeninde -3- a101 var,hepsinede birer adet gelmiş.Araştırdım ve bitanesi geri gelmiş,sorun ise wifi sıkıntısı.Diğerlerin hala satışı yok şu an ama her an satılabilir.Akşama diğer 2 A101 i de dolaşıp,geri getirip,getirmediklerini kontrol edicem.Ben ise almak için şu an tereddütteyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 30 Haziran 2016; 15:27:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: w835

Arkadaşlar, bugün A101 de satışa çıkan w101 i alanlar lütfen ilk yorumlarını,izlenimlerini buraya yazın.Bende alıcaktım fakat tüm yazılan yorumları okuduktan sonra ikilemde kaldım,çünkü %50 si memnun %50 si ise tamamen hayal kırıklığına uğramış durumdalar.Bir nevi ucuz etin kalitesi ve şans işi olduğunun farkındayız.
    Alıpta evde incelemesini yapanlar yorumlarını iletsin..
    Not:
    saat:15.25
    Kadıköy,yeldeğirmeninde -3- a101 var,hepsinede birer adet gelmiş.Araştırdım ve bitanesi geri gelmiş,sorun ise wifi sıkıntısı.Diğerlerin hala satışı yok şu an ama her an satılabilir.Akşama diğer 2 A101 i de dolaşıp,geri getirip,getirmediklerini kontrol edicem.Ben ise almak için şu an tereddütteyim..

Ben bir önceki geldiğinde aldım. Evdeki ultrabook'la aynı performansı sergiliyor hemen hemen. Chrome çok ram sönürdüğü için 2 gb yetersiz kalıyor ama edge de problemsiz kullanılabiliyor. biostan ekran kartı mb arttırınca lol de en düşük ayarda kasma olmadan oynayabiliyorum. Klavye ve touchpad kalitesiz ama iş görüyor. klavye ve tablet bağlantı yeri bazen kendi başına çıkabiliyor o kısım dandik. Ama cihaz dokunmatik ekran bluetooth vs sorunsuz. tek eksi yanı çıkarılabilir klavyenin kalitesizliği.

• Şarj ilk kullanımdan sanırım, hızlı yüzdelerde gitti, daha doğrusu 80 küsür şarj vardı aldığımda. Dükkanda ara ara baktım, yani bir oturuşumda 20 dakika zaman geçirmedim, lakin 5 - 6 gibi şarj tamamen bitti.

Ek olarak kaç saatte dolması lazım bu cihaz, güzel mini usbli bir şarj cihazı alsam fena olmaz sanırım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 30 Haziran 2016; 23:39:03 >

Ekran ve dokunmatiği hoşuma gitti dış ortamda parlaklık ve okunabilirlik işimi görür (yalnız saat 12 gibi (güneş tepe noktasındayken) deneyemedim )

Direkt win10 güncellemesine başlattım 1 - 1,5 saatte bitirdik ve gelen ek özellikler çok iyi oldu

wifi denemedim usb ethernet vardı onu taktım fakat sürücü istedi neyse bulduk ve ondan sonra sorunsuz görüp net bağlandık ve gayet hızlı aktarım yaptık

ekitap konusunda bir arkadaş dikey okuma performansından dem vurarak soru sormuş; hocam 7 inç tabletin hantallığından ve gözümüzü bozacak olmasından kurtulduk sanırım gayet akıcı ve hızlı tepki veriyor büyütme küçültme başarılı okuma da keza...

dokunmatikte sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan113 -- 1 Temmuz 2016; 11:42:19 >
  • Usb ethernet çalışıyor hemi, bu bilgisayar çok hoşuma gidecek belli. CS 1.6, half life, aoe 2 ve bir tane dövüş oyunu yükledim. Gta ile garry mod yükledim. Hafızaya bakmadım, üstüne 64 gb bir kart alıcam. 128 gb denemek lazım aslında :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu cihazda,sanki,şansı olmayanların çektikleri kutudaki saatli
    bomba gibi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 1 Temmuz 2016; 14:57:27 >

http://www.aralgame.com/iletisim
  • arkadaşlar bende hometech wi101 aldım dün açıp kurdum ve gayet iyi sarji %7 iken sarja taktim ve %95 iken çıkarttım orjinal sarj aletini kullanıyorum içinden bir adet usb kablosu çıktı normal telefon sarj aletlerindeki gibi laptopun rengi gri ve bataryasi iyi gidiyor şuan sarjda alacaklara oneririm cs 1.6 indirdim 30-40 fps alıyorum kasma yok iyi biraz kücük ve klavyesine daha alışamadım yakında alışırım. alacaklara öneririm teknoloji şans işi bana iyi geldi sıkıntısı yok ALLAH'tan. bi kaç gün daha kullanip tekrardan yazıcam.
    olur,belkide çöp olur gider.Tablette pil çok önemli bir unsur.Neyse okadar karıştırırsak,hiç dokunmamak lazım bu tablete değilmi?...
    O kadar kusur kadı kızındada olur diyip,alıcaz galiba...

Orijinalden alıntı: w835

Herşey iyi gitsede,eninde sonunda,hangi kalite pil taktıkları,bir sene içinde belli
    olur,belkide çöp olur gider.Tablette pil çok önemli bir unsur.Neyse okadar karıştırırsak,hiç dokunmamak lazım bu tablete değilmi?...
    O kadar kusur kadı kızındada olur diyip,alıcaz galiba...

bu fiyata bu konfigürasyonda ben windows tablet bulamadım hocam,bence değer.hem 8 taksit te yapılıyor,nakiti olmayanlar için de ideal.
  • Oyunlarda kasma sorunu yaşayanlar biosa girip aşağıdaki gibi değişiklik yapabilirler. ESC ile biosa giriyor. SCU ile bios ayarları karşınıza geliyor. Sorumluluk kullanıcıya aittir, başka ayarları kurcalamadan sava leyip çıktım, sonuç etkileyici.

Hometech WI101 | Ana Konu

• Ramden mi bölüp, ekran kartına veriyor bu işlem? Ayrıca 64 gb kart ile sınırlandırmışlar mıdır acaba, 128 gb yakışır gibi duruyor bu cihaza. Kendi şarj cihazı çok tırt geliyor, micro usb'den şarj oluyorsa samsung'un 2 amperlik cihazı daha fena olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 2 Temmuz 2016; 11:16:10 >

E kitap dusundum ama pdf yi epub cevir va bir suru is, ayni fiyata hem de yedek pc edinmis olurum.

Sadece webde gezinme icin yeterli kidir? 32lik hafiza cok dusuk ama hicbir program yuklenmeyecek nasilsa...

• Arkadaslar merhaba, Hometech firmasindan yaziyorum. Sizin yorumlarinizi takip ediyoruz, her yeni sipariste, sikayetci oldugunuz bir problemi cozuyoruz. Sizin goruslerinizi benchmark olarak aliyoruz. Bir sonraki siparistede urunun sarj aletini yuksek kaliteli bir sarj aleti ile yenileyecegiz. Hem bozulmayacak, hemde hizli sarj olacaktir. Unutmayin ki amacimiz fiyat/performans urunu ortaya cikartmak.Yorum ve elestrilerinizde lutfen bunu unutmayin. Yenilenen Hometech.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkitt -- 3 Temmuz 2016; 21:20:06 >

Orijinalden alıntı: redkitt

Arkadaslar merhaba, Hometech firmasindan yaziyorum. Sizin yorumlarinizi takip ediyoruz, her yeni sipariste, sikayetci oldugunuz bir problemi cozuyoruz. Sizin goruslerinizi benchmark olarak aliyoruz. Bir sonraki siparistede urunun sarj aletini yuksek kaliteli bir sarj aleti ile yenileyecegiz. Hem bozulmayacak, hemde hizli sarj olacaktir. Unutmayin ki amacimiz fiyat/performans urunu ortaya cikartmak.Yorum ve elestrilerinizde lutfen bunu unutmayin. Yenilenen Hometech.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz...

Idealtab 10w destek sayfasindaki driver paketinin linki calismiyor. Yenilerseniz sevinirim.

Orijinalden alıntı: redkitt

Arkadaslar merhaba, Hometech firmasindan yaziyorum. Sizin yorumlarinizi takip ediyoruz, her yeni sipariste, sikayetci oldugunuz bir problemi cozuyoruz. Sizin goruslerinizi benchmark olarak aliyoruz. Bir sonraki siparistede urunun sarj aletini yuksek kaliteli bir sarj aleti ile yenileyecegiz. Hem bozulmayacak, hemde hizli sarj olacaktir. Unutmayin ki amacimiz fiyat/performans urunu ortaya cikartmak.Yorum ve elestrilerinizde lutfen bunu unutmayin. Yenilenen Hometech.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz...
    quote:

Orijinalden alynty: redkitt

wi101 sitenizde görünmüyor,driver lar ile beraber ekleyebilir misiniz?

• İdeal tab 10w ile wi 101 urunleri tum ozellikleriyle ayni urundur sadece isimleri ve kutulari farklidir. Bilginize...
    Digital pazarlama ekibine ileticez isteklerinizi tesekkurler.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.