Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bir sorun yaşamadım ama sesler kötü geliyordu diyaloglar fon sesinin arkasında gibi filmden sanırım
    az sonra başka bir filmde deneyeceğim
    ama şu öndeki mavi ışık geceleyin çok gıcık oluyor onu söndürmenin bir yolu yok mu
  • Şu kapağın ucu şeffaf ya sol tarafını siyah keçeli kalem ile boyasan veya küçük bir siyah band çeksen işe yararmı diye düşünüyorum.
  • keçeli kalemle olmaz da yakında ben yağlı boya ile boyayacağım
    bant çekilebilir ama yine de o ışık o kadar kuvvetliki bandın altında da gözün kayar en güzeli üzerine örtü örteceksin :)
    ne salakça bir ışıktır ya anlamadım ki
    üreten adam fimleri aydınlıkta izlemeyi düşünmüş ya da cihazı görünmeyecek bir yere koyacaklar diye tasarlamış
    bu arada cihaz sorunsuz çalışıyor sesin kötü olması filmle ilgiliymiş... şu anda tek sorun mavi ışık altyazılarında biraz daha büyük olmasını isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 30 Ağustos 2009; 9:57:12 >

• hometech dvd bende yeni aldım fakat usb girişini görmüyor. hafıza kartını görüyo. bende hafıza kartndan sitelerindeki yazılımı yükledim. bu defa kumandadaki usb card tuşu hiç çalışmadı. güncellemeyi bir de dosyayı boş dvd ye kydedip öyle mi denesem sorun düzelirmis sizce (evde boş cd olmadığı için cd den yapamadım boş dvd den düşünüyorum o yüzden)

lütfen yardımınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkgul63 -- 30 Ağustos 2009; 10:18:40 >
  • Arkadaşlar şu alonzonun yazilimini bi deniyemedik bi arakdaşta varsa lütfen mail yoluyla atsin diğer forumda cok uzun zamandir kendsisi yok o yüzden ulaşamiyoruz kendisine alt yazi problemi cok fazla rica ediyorum olan ardaşlara ..

ysnxxx@gmail.com
  • usb kısmı çalışmıyorsa cihazınız bozuktur geri gönderin

new decoder yazan playerlarda alonso yükleyebilir miyiz? yükledikten sonra kaldırmak istersen geri eski haline getirebiliyor muyuz
  • en ucuzu galiba teknosa ve hepsiburadada 99tl d&r da yok sanırım bu modeli.Daha ucuza satan bir yer varmı acaba?
  • ben de aramıştım ama bulamamıştım
  • kimsede paylaşmiyor anlamdim nasil bir durum bu cok şaşirtici ya.
  • arkadaşlar merhaba ben DVD player arayışındayım.ve bu ürünü alacağım. ürünü alırken farklı versiyonları var mı? new decoder demiş bir arkadaş o nedir?Altyazı küçüklüğü sorunu aşıldı mı?
  • Bence gönül rahatlığı ile alabilirsin.Yanlız new decoder olanından al.Alt yazı problemi yok diyebilirim.
  • önceki alt yazı ne durumdaydı bilmiyorum ama bana bu altyazı bile biraz küçük geliyor
    hb den alırsan new decoder geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

önceki alt yazı ne durumdaydı bilmiyorum ama bana bu altyazı bile biraz küçük geliyor
    hb den alırsan new decoder geliyor

Geçen hafta aldım hb'dan eski model geldi.İteliyorlar ellerinde kalanı resmen.Geri yolladım o ayri tabi.
  • New Decoder yazanlara Alonzo yazılımı yüklenemiyor, eskilerede Hometech şu an ki orjinal yazılımı yüklenemiyor. Alonzo yazılımı ile yeni yazılım tabi ki kıyas kabul etmez ( Alonzo sadece altyazı değil bazı düzeltmelerde içeriyor, kumandada bazı tuşların yerinin değişmesi gibi) ama Arel in yeni yazılımıda altyazıları bayağı toparlamış gözüküyor.

Alonzo yazımının paylaşılmama sebebi, kendi isteğidir. Zamanında bu yazılımdan dolayı AREL bazı sıkıntıları olmuştu, AREL de yazılım güncellmesinden kaynaklı göçmeleri garanti dışında bıraktı. Akabinde Alonzo yazılımı geliştirmeyi durdu ve geri çekti. Olay budur yani.
  • Arkadaşlar

New decoder yazan cihazlara bu yazılımı yükleyin new model yazıyorsa veya hiçbirşey yazmıyorsa eski versiyondur ,alonzo yazılımı yüklemeniz gerekir.
  • HB den sipariş verdim.aslında bugun teknosa ya gittim oradaki ürünlerde new model yazdığı için almadım.

iyiki bu ürünü araştırmayla bulabildim yoksa az daha Egreat34A alacaktım.torrenti zaten PC den indiriyorum.ayrıca HDD eklemek lazım çirkin duracağı da aşikar.o kadar masrafa gerek yok diye düşündüm.ve bu ürnde karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 1 Eylül 2009; 5:38:10 >
  • 1 aylıkgarantili faturalı taze Hometech Divxplayerimi satıyorum, 75 tl, WD HD player alıcam o yüzden, Saygılar :)
  • hb.com kutusu new decoder cihazı eski model ürün gönderdi.Bu ne yahu dedim iade edin diyorlar.Şimdi sorum şu ; gönder bekle git tekrar al vs.. ile uğraşmaya değermi sizce.Altyazılı film hiç seyretmiyorum. Seyretsemde alonzo yazılımını yüklesem new decoder yazılımının işini görürmü az buçuk.
  • Arkadaşlar bu ürünühttp://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000254485#installments buradan alsam kaç günde elime ulaşır + herhangi bir sorunda ilgileniyorlarmı + kargo parası alıyorlarmı yoksahttp://www.hepsiburada.com/hometech-567-hdmi-dvddivx-oynatici-hdmi-kablo-hediyeli-/productdetails.aspx?categoryid=155124&productid=evhometech567#tablnk buradanmı alayım

• gönderince değişim yapacaklar mı peki
    quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

hb.com kutusu new decoder cihazı eski model ürün gönderdi.Bu ne yahu dedim iade edin diyorlar.Şimdi sorum şu ; gönder bekle git tekrar al vs.. ile uğraşmaya değermi sizce.Altyazılı film hiç seyretmiyorum. Seyretsemde alonzo yazılımını yüklesem new decoder yazılımının işini görürmü az buçuk.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.