Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atorbaci

trimax 2200 i bence araştırmadan alma.sanırım tutlan bir ürün değil.öyle olsaydı hometech değilde onu önerirdi arkadaşlar.

bu gun trimax'i aldım gayat hosuma gitti...az bişe inceleme fırsatım oldu özellikleri vs bakımından hosuma gitti diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz2021

quote:

trimax 2200 i bence araştırmadan alma.sanırım tutlan bir ürün değil.öyle olsaydı hometech değilde onu önerirdi arkadaşlar.

bu gun trimax'i aldım gayat hosuma gitti...az bişe inceleme fırsatım oldu özellikleri vs bakımından hosuma gitti diyebilirim.

Forumda incelemesi yoksa senden inceleme bekliyoruz bakalım nasıl birşey
  • Ben 1.5 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Sadece gecen gun scart girişinden biraz abanınca scart içeri göçtü Su an sarı,kırmızı,beyaz kablolardan bağladım tv'ye, gerçi görüntü çok farketmedi ama bu scartı nasıl dısari cikarcam. LCD TV m olsaydı HDMI den bağlantı yapardım aslında..
  • Engin.K kardes bende düsündüm ama tüplü televizyonla birlikte kullanacağım için incelemenin pek önemli olacağını sanmıyorum o yüzden yapmamıstım.zaten gerekli ekipmanımda yok fotoraf makinası vs.ama tüplü televizyonu saymazsak bi eksisini görmedim su ana kadar 8gb usb belleğimi anında okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 6 Eylül 2009; 19:00:20 >
  • bende SKYTECH marka oynatıcı aldım. işçiliği süper. servisi de çok ilgili internet sitelerinde online msn bağlantısı var hertürlü soruya cevap veriyorlar. mkv dışında her formatı destekliyor. bende hometech vardı iyiki iade etmişim. üstelik bunda 300 tane oyun olan oyun cd si var. oyun kolları var ayrıca. skytech diye aratırsanız google den bulursunuz. bence hometechle uğraşmayın. müşteri ilişkisi ve memnuniyeti adamlarda sıfır hiç ilgi alaka yok maillere cevap bile vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

keçeli kalemle olmaz da yakında ben yağlı boya ile boyayacağım
    bant çekilebilir ama yine de o ışık o kadar kuvvetliki bandın altında da gözün kayar en güzeli üzerine örtü örteceksin :)
    ne salakça bir ışıktır ya anlamadım ki
    üreten adam fimleri aydınlıkta izlemeyi düşünmüş ya da cihazı görünmeyecek bir yere koyacaklar diye tasarlamış
    bu arada cihaz sorunsuz çalışıyor sesin kötü olması filmle ilgiliymiş... şu anda tek sorun mavi ışık altyazılarında biraz daha büyük olmasını isterdim

CD tepsisinin soluna siyah elektrik bantı yapıştırarak çözebilirsin. Ben öyle yaptım hatta ışık tamamen kayboldu diye bantın büyüklüğünü ve yerini ayarladım. Şimdi rahatsız etmetecek şekilde çok az mavi görünüyor.

• Merhaba,
    Bir hata yaptım ve dün TEKNOSA'dan bu cihazı aldım. Ama çok pişmanım. New Decoder yazan cihaz bendeki. Resmi sitedeki yeni yazılımını yükledim. Sorunlar şunlar;

1. 1,75 gb'dan büyük filmleri (USB'den) açmıyor.
    2. Çift sesli filmlerde ikinci sesi açmıyor. (Language tuşuna basınca sadece menünün dili değişiyor. İlk ses çalmaya devam ediyor)
    3. Bazı filmlerde ileri geri sarma ve subtitle tuşlarına basınca çarpı işareti çıkıyor, yani onları yapamıyorum.
    ve gelelim işin en komik yanına, aral elektronik teknik servisini aradım. Yetkili kişi bana dedi ki;

"Divx filmlerde 5+1 olmaz, çift ses olmaz" yaw dedim, ben izliyorum, nasıl olmaz, önceki cihazım VOXLİNE ile izliyordum. Beni bir türlü anlamadı. En sonunda tamam dedi cihazı ve bahsettiğiniz filmi gönderin bakalım.

Yani çok pişmanım. Almayan uzak dursun. %15 kesintiyi göze alıp Philips 3360 alacağım herhalde...

Tavsiyesi olan var mı?

• Arkadaşlar bu cihazı alalı kısa bir süre oldu şu ana kadar memnunum ancak ozz75 arkadaşımınkine benzer bir problemle karşılaştım. Bazı filmleri (dvix formatında) önce açıyor 10, 20 saniye oynuyor sonra yeniden başlıyor. Bu filmlerin biri 1.3gb diğeri de sadece 700mb böyle bir problemle karşılaşıp çözümünü bilen varsa öğrenmek isteriz dostlar...
  • ben SKYTECH öneririm hem fiyat uygun hem de özellikleri çok güzel. skytech diye googleden aratın sitesi var online yardımla hertürlü soruya cvp var. yetkili servisi de çok fazla. ben korkarak aldım ama çok memnunum. hometechi de hemen postaladım... berbat bence de uzak durun..
  • Skytech felan fasafiso, no name cihaz olarak hometech yine de tercihim olur tavsiye ederim,ancak marka cihazlardan almak en güzeli bence....
  • arkadaşlar benim yukarıda sorduğum soruya kimse cevap vermeyecek mi nerden çıktı skytech şimdi isteyen onu alsın ama biz hometech'i bir anlayalım hele. Bazı divx'leri usb'den açıyor sonra hemen kapanıyor yokmu bilen bunun nedenini?
  • selam,
    hometech kullanan arkadaşlar, bir dvd nin içine birkaç adet .dat uzantılı video dosyası atıp açmayı denediniz mi? Kullandığım philips 3040 bunları açmıyor, birçok ürün açıyor, eğer hometech açıyorsa almayı düşünüyorum. Ürünün artıları eksileri, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Merhaba

Aral İthalat Teknik Servis'te çalışan sorumlu bir kişi olarak, Hometech 567 DVD hakkındaki elimden geldiğince soruları cevaplamaya ve yardım etmeye çalışacağım.
    İlk önce belirtmek isterim ki, Aral İthalat olarak DVD oynatıcılarımız dahil bütün elektronik ürünlerimize donanım desteğini yıllardır sürekli olarak veriyoruz. Verdiğimiz teknik servis desteği konusunda Türkiye'deki iyilerden bir tanesi olduğumuzu düşünüyoruz ve en iyisi olmaya çalışıyoruz. Zaten müşterilerimiz olan büyük market zincirlerinden de çok olumlu yorumlar alıyoruz.
    Teknik Servis'in telefonlarına cevap verilmemesi veya tamire giden ürün hakkında bilgi alınamaması gibi durumların, mesai saatleri için, olağanüstü bir durum olmadığı müddetçe gerçekleşmez. Mesela, İkitelli'deki binamıza geçen hafta sel afeti sırasında su bastı, ondan birkaç hafta önce telefon hatlarında Telekomdan kaynaklanan problemler vardı, bu sıralar bazı problemler yaşandı. Normal durumda yaşanmaz.
    Ürünlerimiz herhangi bir şekilde arızalandığı zaman, ister satın aldığınız markete vererek ister doğrudan ücretsiz olarak Aras kargo ile göndererek bize ulaştırabilirsiniz. Garanti kapsamı içindeki arızalar hatta garanti kapsamı dışındaki çoğu arıza için de tamir ücreti almıyoruz. Şu anda arızaya gelen ürünlerimizin büyük çoğunluğunu 2 iş günü içinde tamir edip bize ulaştırana geri gönderiyoruz, tüketiciye veya markete. Teknik servise ürünü bizzat getirenlerin tamirlerini ise eğer mümkünse bir saat içinde yapıyoruz.

Hometech 567 DVD Oynatıcı hakkında:
    Sitemizde yayınladığımız yeni yazılım, firmamızın 4 aydır süren yoğun çabaları sonucunda Uzakdoğu'da geliştirdiğimiz bir yazılımdır. Yazılımı geliştirmek için artı maliyetlere de katlandık. Maalesef Türkiye'de yazılımı geliştirecek birilerini bulamadık. Yazılımda gözümüzden kaçan bazı hala küçük problemler ve iyileştirmeler var olduğunu görüyoruz. Çoğu kullanıcıyı bunlar rahatsız etmiyor. Birkaç ay içersinde, eğer bir aksilik çıkmazsa, bu problemleri de çözüp yeni bir güncelleme daha çıkartmayı planlıyoruz.
    Eski dekoderli 567'ye yeni yazılım atarsanız ürün kitlenir, bu yüzden lütfen sitemizde yeni dekoder için olan yazılımı yalnızca yeni dekoderli 567 DVD’lere atın. DVD 567 yeni dekoderli ürünlerin hepsinin ön panelinin led ekranın hemen sağında "new decoder" yazısı vardır. Eğer yoksa eski dekoderli demektir. Bir Engin.K adlı kullanıcımız galiba eski dekoderli ürüne yeni yazılımı attığı için ürün kitlenmiş. Böyle bir durumda karşılaştığınızda DVD'nizi teknik servislerimize ulaştırın, gerekli işlemi ücretsiz olarak yapacağız ve ürünü çalışır durumda size geri ulaştırırız.

Ozzy75'e problemleri ile ilgili
    1- Benim kişisel arşivimde 200'e yakın Divx film olmasına rağmen hiç 1.75GB üstünde bir Divx film yok. En büyük dosyam 1.5GB büyüklüğünde ve 567 DVD'de problemsiz çalışıyor. Denediklerim arasında oynatmadığı Divx film de yok. Divx HD çözünürlüktekiler hariç tabii ki. Eğer filminiz oynatmıyorsa problemin dosya büyüklüğünden ziyade filmin çözünürlüğü ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Tabii ki filmi görmeden bir şey söylememiz ise mümkün değil.
    2- Bu problem hakkında haklısınız. Açıkçası ben de Divx filmlerin çift sesli olabildiklerini bilmiyordum. Bu testi yapmamıştık. Yeni güncellemede çözeceğimize inanıyorum.
    3- Bahsettiğiniz problem cihazın divx filmin index bölümü doğru olarak okuyamamasında kaynaklanıyor. Bende bir iki kez çok çizik CD'lerdeki divx filmlerde karşılaştım. Bu cihazın probleminden daha çok CD'nin veya okuyucu gözün kirlenmesinden kaynaklanıyordu, çünkü aynı Cd'ler başka cihazlarda da benzer problemler yaratıyordu. CD'yi temizleyip bir kaç kez deneyerek sorunu çözmüştüm.

Seckinm’ye
    Aynı klasöre konmuş bir kaç tane .dat uzantılı videoyu problemsiz olarak oynatabiliyor. DVD’ye kopyalayarak denemedim ama USB’den denedim, DVD’de sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Bahadır Aral

Aral İthalat Teknik Servis
    Bahar Cad. No: 13 Mahmutbey Güneşli
    0212 6308020

• Bahadır bey forumda olmanızdan çok memnun olduk.Benim ürünüm de kitlenmişti.Geri göndermiştim sağolun halledip göndermişsiniz.şimdi yazılımı güncellemeye emin olmadan cesaret edemiyordum.ama led ekranının yanında yazar demişsiniz kontrol edip ona göre davranacağım.tekrar teşekkürler.
  • Merhaba Bahadır Bey,

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir çok olumlu eleştiri almış olduğumdan dolayı Hometech 567 satın almış ancak yukarıda belirttiğim sorunları yaşamıştım. Cihazımı Teknosa'ya iade edip (maalesef) hediye çeki aldım yerine. (Elimizi verdik Teknosa'ya kolumuz içeride kaldı, şimdi mecburen başka bir üründe bu hediye çekini kullanmam gerekiyor. Neyse bir kaç sene sonra LCD alırken kullanırım artık)

Ancak duramadım, kardeşim de bir Hometech 567 kullanıcısı, ve çok memnun. Kendisi benim için bazı denemeler yaptı. 2 GB üstü filmleri USB üzerinden izleyebildiğini, çift sesli bir filmi de izleyebildiğini teyit etti. (ileri geri sarmalar şu an o kadar önemli değil) Ancak, en önemli kısmı şu; kardeşimdeki cihaz, ön panelinde "newdecoder" yazmayan bir cihaz. Ve herhangi bir yazılım (alonzo-sidekick vs.) yüklememiş. Hepsiburada'dan almış olduğu haliyle sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor. Böyle olunca kendi kendime diyorum ki, demek ki sorun newdecoder yazılı cihazlarda...

Ve ben duramadım, bugün hepsiburada'dan yeni bir sipariş verdim. Yarın elimde olur. bakalım bu sefer sorun yaşayacak mıyım... (Umarım bu kez olmaz)

2 GB lık filmlere gelince;

Benim indirdiğim filmlerde dikkat ettiğim bir nokta var, 720x300 lük, -mümkünse- hem Türkçe hem İngilizce dublajlı olanları ve 6 kanallı (5+1) olanları seçmeye çalışıyorum. Orijinal film 1,6 gb ise, 400 veya 500 Mb. Türkçe dublaj da gömüldüğü zaman otomatikman film boyutu 2 GB yaklaşıyor veya geçiyor.

Ayrıca şunu da belirteyim, bu filmleri DVD'ye yazdığım zaman okuyor, USB'ye kaydettiğim zaman okumuyordu...

İlginiz için tekrar teşekkürler. Umarım, derdi olan arkadaşlara derman olursunuz. Umarım çok daha güzel bir yazılımla cihazları da üst seviyeye getirebilirsiniz. İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy75

Merhaba Bahadır Bey,

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir çok olumlu eleştiri almış olduğumdan dolayı Hometech 567 satın almış ancak yukarıda belirttiğim sorunları yaşamıştım. Cihazımı Teknosa'ya iade edip (maalesef) hediye çeki aldım yerine. (Elimizi verdik Teknosa'ya kolumuz içeride kaldı, şimdi mecburen başka bir üründe bu hediye çekini kullanmam gerekiyor. Neyse bir kaç sene sonra LCD alırken kullanırım artık)

Ancak duramadım, kardeşim de bir Hometech 567 kullanıcısı, ve çok memnun. Kendisi benim için bazı denemeler yaptı. 2 GB üstü filmleri USB üzerinden izleyebildiğini, çift sesli bir filmi de izleyebildiğini teyit etti. (ileri geri sarmalar şu an o kadar önemli değil) Ancak, en önemli kısmı şu; kardeşimdeki cihaz, ön panelinde "newdecoder" yazmayan bir cihaz. Ve herhangi bir yazılım (alonzo-sidekick vs.) yüklememiş. Hepsiburada'dan almış olduğu haliyle sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor. Böyle olunca kendi kendime diyorum ki, demek ki sorun newdecoder yazılı cihazlarda...

Ve ben duramadım, bugün hepsiburada'dan yeni bir sipariş verdim. Yarın elimde olur. bakalım bu sefer sorun yaşayacak mıyım... (Umarım bu kez olmaz)

2 GB lık filmlere gelince;

Benim indirdiğim filmlerde dikkat ettiğim bir nokta var, 720x300 lük, -mümkünse- hem Türkçe hem İngilizce dublajlı olanları ve 6 kanallı (5+1) olanları seçmeye çalışıyorum. Orijinal film 1,6 gb ise, 400 veya 500 Mb. Türkçe dublaj da gömüldüğü zaman otomatikman film boyutu 2 GB yaklaşıyor veya geçiyor.

Ayrıca şunu da belirteyim, bu filmleri DVD'ye yazdığım zaman okuyor, USB'ye kaydettiğim zaman okumuyordu...

İlginiz için tekrar teşekkürler. Umarım, derdi olan arkadaşlara derman olursunuz. Umarım çok daha güzel bir yazılımla cihazları da üst seviyeye getirebilirsiniz. İyi geceler.

Merhaba bende bu cihaz yok ama başka cihaz var bende 2 GB filmlerde sorun yaşıyorum ve şu şekilde hallediyorum önce filme alt yazıyı gömüyor ve alt yazılı filmi ikiye bölüp ya bellekten yada DVD kayıt edip izliyorum böylece asla sorun olmuyor,
    geçenlerde 2,87 GB film geçti elime (yüzüklerin efendisi) bunada aynı olayı yaptım filme alt yazıyı gömdüm ve ikiye böldüm aynı klasör içine atım birinci kısım bitince saniye sürmeden hemen ikinci kısım hemen başlıyor bunuda bu şekilde halledecegiz artık, bendeeskiden hometech vardı eski 567 ve asla 2GB filmleri oynatmadı hatta bitrate yüksek 1,5 GB filmleri bile oynatmadı.

• benim ürünün kutusunda new decoder yazıyor.ancak ürünün üzerinde yazmıyor.demekki ondan dolayı yazılım güncellemede sorun yaşamışım.ben şimdi bu ürüne hangi yazılımı atmalıyım.alonzo işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 16 Eylül 2009; 1:12:09 >
  • Eski dekoderden yeni dekodere geçişte yaşanan problemler, ileri düzey kullanıcılar açısından rahatsızlık verici olduğunun farkındayız. Fakat bu durum, Uzakdoğuda aniden eski dekoderlerin tedarikinin chip üreticisi tarafından bitirilmesi ve bütün bizim gibi DVD üreticilerine sadece yeni dekoderili chip almaya mecbur bırakması ve yeterince yazılım teknik desteğini beraberinde vermemesi yüzünden yaşanmıştır. Bizde şu anda 3. sahıslar aracılığıyla yazılım sorununu çözmeye çalışıyoruz. Bazen her istediğimiz değişiklikleride 3. şahıslara yaptırtamıyoruz, uzakdoğulularla çalışmak zor oluyor. Bu yüzden bazı küçük problemleri hemen çözemeyebiliriz ama elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Şu anda yeni dekoder ve yeni yazılım güncellemeli olan 567 müşterilerimizin ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşıladığını görüyoruz.

Ozzy 75'e
    Arkadaşınızdaki cihaz eski model chipli ve dekoderli bir cihaz. Eski 567de Divx'te ikinci sesi alma sorunları yok. Yeni model, yeni dekoderli DVD'lerimizde de bu sorun yok. Fakat yeni dekoderli 567'de şu an için bu sorun var. İnşallah yeni güncelleme ile sorunu çözeriz.

2GB ve üstündeki filmlerde yaşanan problemler konusunda dediğim gibi pek bilgim yok. Açıkçası forumda ürünü kullananlar bizim labratuarlarımızda yaptığımız denemelerden çok daha fazlasını yapıyorsunuz. Bu forumdaki bazı arkadaşların ben ve teknik servisimizdeki teknisyenlerden daha fazla Divx filmler hakkında bilgiye sahip olduğunu da görüyoruz.

Eski dekoder ile yeni dekoder arasındaki farklardan bir tanesi de en rahat ana setup menüsünden anlayabilirsiniz.
    Resimlerini ekledim. Ayar menüsü arayüzünde grafik semboller olan eski dekoder, sadece yazı olan arayüzlü ise yeni dekoderdir.

• kutusunda new decoder yazan ancak üründe yazmayan cihazıma alonzo yazılımını yükledim sorunsuz çalıştı.

@AralIthalatTeknik hocamın eklediği resimlerden emin oldumki benim ürün eski dekoderli

bu arada ikinci resimden bahadır beyi yansımadan görebiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 17 Eylül 2009; 3:08:32 >
  • quote:

kutusunda new decoder yazan ancak üründe yazmayan cihazıma alonzo yazılımını yükledim sorunsuz çalıştı.

@AralIthalatTeknik hocamın eklediği resimlerden emin oldumki benim ürün eski dekoderli

bu arada ikinci resimden bahadır beyi yansımadan görebiliyoruz

şu alonzo yazılımını ve şifresini alabilirmiyiz mümkünse.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.