Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende divx-567 yeni versiyon altyazı mağduru olarak aral firmasını aradım, üzerinde new decoder yazan ürünler için yeni yazılım çalışmasının uzun süredir yurt dışında yapıldığını ve 1-2 gün içinde yayımlayacaklarını ve hatta bu yeni yazılımın çok iddaalı bir yazılım olacağını söyledim.
    beklemedeyimmm bakalım göreceğiz.
  • selam arkadaşlar,
    yeni yazılımı firma mail attı gerçekten bütün problemler fazlasıyla çözülmüş.
    sitelerinde de yayınlanır sanırım ama isteyen olursa mail atabilirim...
  • Yeni yazılım çıkmış Yalnız Dikkat sadece üzerinde New Decoder yazan cihazlara atılacak. Eski seriye atmayın cihazı çökertirsiniz.

Yazılım usb ile atılıyor. Birde altyazıyla ilgili ayarlar dvd tepsisi dışarıdayken aktif oluyor nedense.

http://www.aral.com.tr/elektronik/DIVX567.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exqwerex -- 13 Ağustos 2009; 16:08:47 >
  • Ne değişiklikler var anlatabilir misiniz??
  • 1.Altyazının rengi değişebiliyor

2.Altyazı konturunun rengi değişebiliyor

3.Alt yazı zemin rengi için çok fazla renk seçeneği mevcut

4.Altyazı boyutu değiştirilebiliniyor..

5.Altyazının yeri ekranda dikey veya yatay olarak değiştirilebiliniyor.

6.Ayrıca çok önemli bir değişiklik daha farkettim new decoder yazan cihazların orjinal yazılımlarında alt yazı dosya adı ile film dosya adı birebier aynı olması gerekirken, bu yazılım da bu sorunda ortadan kalkmış.
  • Menülerde bir değişiklik var mı acaba?

Mesela film başladığında sayaç otomatik başlıyor elle kapatmak gerekiyor bu yazılımda da aynı mı hala değişti mi?
  • Bende de yeni versiyon hometech 567 var ve yeni yazılımı banada mail aracılıgı ile yolladilar.basarili bir yuklemede yaptım ama artık ses alamiyorum dvd player dan..evde 2 farklı tüplü diye tabir edilen tv var ikisinde de ses alamadim..az once mail attım firmaya bakalım ne olacak.Eski satışa çıkarkenki yazılımı geri istedim onu tekrar yuklicem ses alamadiktan sonra ne anladim ben bu yazilimdan.Belkide ayarlarda bir degisiklik yapmam gerekiyor fakat butun ses ayarlarini kurcalamama ragmen olmadı.Bununla ilgili bilgisi olan benide bilgilendirebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 14 Ağustos 2009; 12:55:13 >
  • bu cihzdan alacağımda, en uygun fiyata nerde bulabilirim.Ayrıca harici hdd bağlamayı düşünüyorum.Hız vs.. konusunda sorun çıkarmaz değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeLKeSeN

Bende de yeni versiyon hometech 567 var ve yeni yazılımı banada mail aracılıgı ile yolladilar.basarili bir yuklemede yaptım ama artık ses alamiyorum dvd player dan..evde 2 farklı tüplü diye tabir edilen tv var ikisinde de ses alamadim..az once mail attım firmaya bakalım ne olacak.Eski satışa çıkarkenki yazılımı geri istedim onu tekrar yuklicem ses alamadiktan sonra ne anladim ben bu yazilimdan.Belkide ayarlarda bir degisiklik yapmam gerekiyor fakat butun ses ayarlarini kurcalamama ragmen olmadı.Bununla ilgili bilgisi olan benide bilgilendirebilirmi ?

Sorunu firma ile mailleşerek çözmüş bulunmaktayım.Belki sadece crc türü tv kullananlarda oluyordur bilemicem orasini..yeni yazilimi düzeltip geri yolladilar bana sorun yaşayan olursa PM den ulaşsın

• arkadaşar 1 senedir bu cihazı kullanıyorum. Sormak istediğim soru; en fazla kaç çözünürlükteki divxleri oynatabiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

arkadaşar 1 senedir bu cihazı kullanıyorum. Sormak istediğim soru; en fazla kaç çözünürlükteki divxleri oynatabiliyor ?

720x500 diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losthan

quote:

arkadaşar 1 senedir bu cihazı kullanıyorum. Sormak istediğim soru; en fazla kaç çözünürlükteki divxleri oynatabiliyor ?

720x500 diye biliyorum.

teşekkürler. ayarlarda angel mark diye bir seçenek var. bu bende açık konumda. ne işe yarıyor ?
  • Arkadaslar dün teknosadan hometech divx-567 new decoder aldım.Bugünde yeni yazılımı yükledim altyazıya giremiyorum.Rengini filan degistiremedim.Lütfen yardım edin.
  • Sorun cözüldü kapatıp acınca :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Losthan

quote:

720x500 diye biliyorum.

teşekkürler. ayarlarda angel mark diye bir seçenek var. bu bende açık konumda. ne işe yarıyor ?

Angel Mark özelliği dvd ler için geçerli.Mesela Matrix filminin dvd sini koy player'a.Bazı sahnelerde Tavşan simgesi çıkacak.Bu esnada bu tüşa bastığında filme ara verip filmin o bölümünün nasıl çekildiği vs gibi yani bir çeşit kamera arkası görüntüler gösterme özelliğidir.Sahne bittiğinde film kaldığı yerden devam eder.

Bazdı dvd lerde ise aynı sahnenin farklı kamera açıları ile yani birden fazla kamera ile çekilmiş çeşitleri var.Sen bu tuşu kullanarak o sahneyi farklı açılardan izleyebiliyorsun.Ama tüm bu anlattıklarım "eğer dvd cd de o özellik varsa" geçerli.

• Arkadaşlar bende yazılımı yükledim ancak şimdi video sinyali alamıyorum playerımdan benimki eski modeldi sanırım yanlış yazılım mı yükledim ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  • New Decoder yazmayan eski player a şu anda yayında olan yazılımı yüklemeye çalıştıysanız ne yazıkki player göçmüş durumdadır. Servise gönderirseniz ufak bir meblağ karşılığı yeni yazılım atacaklardır.
  • bana gelen cihazın kutusunda ( cihazda hiç bişi yazmıyordu) new model ibaresi vardı.yeni yazılım attım göçtü.eski modelmi acaba bendeki.
    ayrıca eski ve yeni decoderler arasında perfonmans olarak fark varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 24 Ağustos 2009; 12:50:50 >
  • Eski cihaz ve yeni cihaz arasında performans farkı göremedim ben.

Yeni cihaza (üzerinde new decoder yazar, hem kutuda hem cihazda)yeni yazılım atarken göçtüyse eğer bunun ücretsiz olarak garantide düzeltirler sanırım.
  • arkadaşlar alonso 10.4 yazılımını indirdik ama rar şifre istiyo.. bilen varsa bana pm atarsa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.