Şimdi Ara

Bates Motel Dizisi Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dizi yi izlemek için illa Psycho filmini izlemek mi gerekli? Yoksa birbirinden bağımsız bir yapım mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır gerekmiyor bağımsız değiller ama dizi filmin öncesini anlatıyo zaten
  • Psycho filmini izlerseniz Norman'ın bir hayat hikayesini ve nasıl bir kişi olduğunu net bir şekilde görürsünüz. Bates Motel ise Norman'ın çocukluğuna iner ve psikozlarının nedenlerini bizlere gösterir. Aseksüellik ve diğer bazı kişilik bozukluklarının ortaya çıkışını görürsünüz. Ama birbirinden konu bütünlüğü olarak tamamen bağımsızdır. Bilgi sahibi olmak isteyen filmini izleyebilir.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 25 Mayıs 2013; 12:49:29 >
  • Bende başlamayı düşünüyordum diziye dizi sürükleyici mi ?
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar , peki bu dizi aile ile izlenecek bir yapım mı ? Cinsel içerik fazla mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağımsız hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar , peki bu dizi aile ile izlenecek bir yapım mı ? Cinsel içerik fazla mı ?

4.bölüm doluyor şu an birazdan izleyeceğim diğer dizilere göre cinsellik baya az geldi bana yanlış hatırlamıyorsam sadece öpüştüler ve bir kaç spoiler'a girecek sahne var ama ailecek izlenebilir bence tabi ilk 3 bölümden bahsediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polisiye/dedektiflik tarzı dizi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar , peki bu dizi aile ile izlenecek bir yapım mı ? Cinsel içerik fazla mı ?

Aileyle izlenmez kardeşim bir çok içerik var küçükten büyüğüne kadar.Bunlar her bölümde değil tabide yinede bi göz gezdirmeden ailenle izleme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Aileyle izlenmez kardeşim bir çok içerik var küçükten büyüğüne kadar.Bunlar her bölümde değil tabide yinede bi göz gezdirmeden ailenle izleme derim.

Allah aşkına kaç sahnede cinsel içerik vardı ? Sezon finaline kadar sayarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

quote:

Ne yani sen shelbyle olan sahneleri ailenle oturup izlersin yanlış mıyım? Her bölümde var demedim zaten iyi okuyun.Olan sahnelerde aileyle izlenmeyecek türden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

quote:

Ne yani sen shelbyle olan sahneleri ailenle oturup izlersin yanlış mıyım? Her bölümde var demedim zaten iyi okuyun.Olan sahnelerde aileyle izlenmeyecek türden.

Koskoca sezondan bir ya da iki sahneyi cımbızla çekip söyleyebiliyorsak demek ki aileyle izlenebilir. Shelby ile olan sahnelerde çok bir mevzu yok sadece Norman-Bradley sahnesi var onun da ne kadar sürdüğü malum zaten. Abarttığın kadar bir mevzu yok yani.

@centerboys

Cinsel içerik fazla mı diye sormuşsun. Hayır hocam sıkıntı bir durum yok dizide. En azından ben ailemle izleyecek seviyede görüyorum.

• Saygı duyarım.Her ne kadar az sayılsa da muhafazakar bir aileye sahipseniz ters düşer böyle şeyler.Benim cevabımda bu yöndeydi.
  • iyice ergen dizisine döndü 4 5 bölüm bakıp atmıştım vakit kaybı hiç bulaşma
  • şahsen tüm bates motel dizisinin

toplam 10 bölümden ve her bölümün 1.5 saatten oluşmasını isterdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.