Şimdi Ara

Homefront: The Revolution (Çıktı) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Crytek'in yeni bir proje üzerinde çalıştığını herkes biliyordu bu proje belli oldu Crytek UK tarafından geliştirilen THQ'un bir süre önce çıkarttığı Homefront 2.Birinci oyun çok da olumlu yorumlar almamıştı fakat Yerli Kardeşler Homefront'un büyük potansiyelinin olduğunu ve şu an için ilerledikleri aşamadan oldukça memnun olduklarını söylediler.Homefront 2 PC ve konsollar için 2014 yılında çıkması planlanıyor.

    Kaynak:http://shiftdelete.net/crytekin-yeni-projesi-belli-oldu-31958.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Oyunu bir 6 saat kadar oynadım ve fikirlerimi yazayım. Öncelikle kesinlikle bu kadar olumsuz tepki alacak bir oyun değil, eksikleri çok evet ufak buglar da var sizi oyundan koparmayan ama uğraşmamışlar gibi duran, iyi bir oyunda değil ama fena da değil yani FPS seviyorsanız bence hazır 35 TL iken alın. Zaten bende 35TL'ye aldım ve verdiğim paraya göre memnun kaldım.

    Konuyu zaten herkes biliyor ve konu o kadar arkadaşlar video başında işte teknolojide çok gelişmişlerdi, telefon, PC hep onları kullanıyorduk sonra askeri alanda da geliştiler onların tankları, uçakları kullanmaya başladık o ara dolar değerini kaybetti bunlarda bir arka kapı bırakmışlar sattıkları her şeye ve tüm aletler işe yaramaz oldu direk kaybettik diye hızlı bir şekilde geçiyor. Tüm Amerika'yı ele geçirmişler yani savaş değil direniş gösteriyoruz. Oyun açık dünya oyunu fakat haritanın her köşesine istediğiniz gibi gidemiyorsunuz, metro geçişleri var onlar farklı bölgeleri bağlıyor. Her bölge de Far Cry tarzı ele geçirilecek üstler var, yapılacak işler var, bunları yeteri kadar yaparsanız o bölgedeki halk sayenizde uyanıyor ve isyan ediyor. Eğer isyan etmezse halk askerler sizi her gördüğünde evet gördüğünde yani bir şey yapmanıza gerek yok direk peşinize düşüyor, alarm çalıyor ve saklanmanız gerekiyor. Her bölgede yapılacak işler AC serisinde olduğu gibi bol değil sizi bıktırmıyor zaten Mad Max oynayanlar bilir burada da onlar yan görev gibi sunuluyor ama bazı anlarda yapmak zorunda kalıyorsunuz. Fakat dediğim gibi her bölgede aynı şeyi yapsak da o kadar çok değiller. Şöyle bir örnek vermem gerekirse her yeni bölgeye geldiğimde direk yapılacakları yapıyorum göreve koşmadan ve 10 dakikamı alıyor sadece.

    Oyunun aksiyonu fena değil, yapay zeka pek çalışmıyor ve her düşmandan kurşun çıktığı için cephane sıkıntısı da çekmiyorsunuz ama hemen de ölebiliyorsunuz. Oyunda sağlığınız kendi kendine yenilenmiyor, Far Cry da olduğu gibi ilaç lazım ama Far Cry aksine ilaç yoksa daha yavaş şekilde kendini iyileştirmiyor. Yani kendi kendine iyileşme yok hem ilaçlardan yanınızda bulunması lazım, hemen de canınız gidebiliyor. Bu açıdan beğendim çünkü gözü kapalı çıkıp herkesi dağıtamıyorsunuz. Ölünce ne oluyor pek bir şey olmuyor son checkpoint den başlıyor ve oyunda dükkanlara satabileceğiniz değerli eşyaları kaybetmiş oluyorsunuz. Bu arada oyunun checkpoint sistemi kötü ne yazık ki.

    Oyunda ufak bir craft sistemi var, hackleme, molotof ve bomba kendiniz yapıyorsunuz, topladıklarınıza göre. Bu toplayacaklarınızı bir alana girdiğinizde adam gibi belli etmiyor oyun, yani çok belirsiz bir parlama efekti var, dedektif modu gibi de bir şey yok, gözden kaçabilir. Bir bölümde şunu şunu topla diyordu gözümün önünde olmasına rağmen baya bir aradım, düzgün belli etmediği için. Dükkanlarda paranız ve yaptıklarınıza göre aldığınız puanlar ile bunları upgrade edebiliyorsunuz. İşte bombayı elle atmak yerine uzaktan kontrol ettiğiniz bir aracın üstüne koyup patlatabiliyorsunuz, oyun bunları kullanmak için sizi çok zorlamıyor ama faydalı ve keyifli özellikler. Tabi silahları da satın alıyor ve upgrade edebiliyorsunuz. Silahların ekipmanlarını bile satın almanız gerekiyor öyle yere düşen silah alma yok. Silah konusunda hoşuma giden bir özellik Crysis oynayanlar hatırlar, seçtiğiniz silahı hemen üstünde özelliklerini, parçalarını değiştirebiliyordunuz, burada da aynı sistem var. Normal assault rifle'ı güzel bir animasyon eşliğinde makineliye çevirebiliyorsunuz, sonra geri tekrar assault rifle'a dönebiliyorsunuz.

    Oyun CryEngine kullanıyor ve ara sıra gerçekten güzel gözüküyor fakat bir Crysis 3 beklemeyin. Bazı yerlerde gerçekten güzel bir görsellik sunuyor ama CryEngine diye heyecanlanan varsa ya da Crysis 3 bekleyen varsa, beklemesin. Ayrıca CryEngine kullanmasına rağmen bazı detaylar çok kötü gözüküyor. Oyunda buglar var ama oyunda ilerlememe engel olmadı şu ana kadar. Bug dediklerim de işte adam koşarken birden ayakları hareket etmiyor, kalas gibi ilerliyor gibi şeyler. Oyun ilk çıktığında performans sorunları var diyorlardı 980ti ile her ayar en yüksekte SuperSampling 1X seviyesinde oynuyorum 1.5 ve 2xler de ara ara 55'e düştüğü için kapadım. Fakat GTX 770 ile SuperSampling kapalı oynuyorum diyenler var, ilk çıktığında ki rezilliği düzeltmişler sanırım.

    Kısaca fena bir oyun değil 80 TL verip almayın ama FPS seviyorsanız 35 TL'ye pişman olmazsınız.
  • 2014'e kadar ohoo.
  • iki oyun bulmuşlar Allahtan ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorlar. Grafikleride olmasa ne yapacaklardi çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ana başlığını şimdiden açalım zamanı gelince antika diye satarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zikaçu

    Oyunun ana başlığını şimdiden açalım zamanı gelince antika diye satarız.




    2014 e kim öleee kim kala :D
  • homefront ilk oyunu çok güzeldi 1den fazla bitiresi geliyo insanın 2.sini bekilyom
  • İlkini oynamadım bakalım 2. si gelince 2 sini birden oynarım belki kim bilir...
  • Yeni haber olduğu için başlığını açtım oyunun ana başlığı olsun amaçlı değil.
  • Bune lan 2014
  • Crytek geç bunları Crysis 3 duyurusu yap.
  • 2014 e kadar ne oyunlar çıkar
  • adamlar korelilerle kafayı bozdu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zikaçu

    Oyunun ana başlığını şimdiden açalım zamanı gelince antika diye satarız.

  • 2014 dediğn nedirki su gibi akıp geçer ne seneler devirdik biz oyun bekleye bekleye....
  • Half Life 2 için 8 yıl Duke için unuttum ama ilk Duke Forever haberinde çocuktum galiba o kadar seneler bekledik merak etmeyin 2014 çabuk geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    Crytek geç bunları Crysis 3 duyurusu yap.

    Crytek birazda değişik projelere el atsın yeni oyunlar çıkarsın, bence iyi bir haber çok eleştiri almasına rağmen Homefront fena oyun değildi. Cryengine 3 ve gelişmiş fizik efektleri ile oyun daha iyi hale gelebilir, unreal'dan bir oyun kurtulmuş olur darısı diğer oyunların başına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Eylül 2011; 19:22:15 >
  • Cevat koreli mi la yoksa?
  • Bende başlığı görünce 2012 nin ortası falan sandm 2014 e kadar kim öle kim kala
  • umarım türkçe olur
  • 2014 mü?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.