Aynen öyle, HA gibi kurmak gerekiyor. Ben de Aqara G3 kamera aldım yakın zamanda. Fena değil gibi |
|
Arkadaşlar Shelly 3em almayı düşünüyorum. Pro versiyonunu ile arasında ne gibi fark vardır bileniniz var mı? 2 bin lira fiyat farkı var arada. |
Intel Core i7-14700K | MSI MPG Z690 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 MHz DDR5 CL32 | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X | Samsung 990 Pro 2 TB M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 2 TB XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 1 TB XLR8 CS3140 M.2 NVMe Gen4 x4 | Asus ProArt PA602 E-ATX | MSI MEG Ai1300P PCIE5 ATX 3.0 1300W 80+ Platinum | Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler | Razer Blackwidow Elite | Razer Viper Ultimate | Sony DualSense Wireless Controller | SteelSeries Arctis 7 2019 Edition | Samsung HW-Q990D 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar | LG OLED C1 48" 4K 120hz G-SYNC | Unifi Dream Machine SE + U7 Pro Max | Thrustmaster T300RS GT + Thrustmaster TH8A |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
su sensörü için şöyle bir ürün aldım baya hızlı tepki veriyor beğendim. 197.62TRY 69% OFF|Onentutuya ZigBee WiFi akıllı su sensörü kaçak dedektörü sel su kaçağı alarmı akıllı yaşam kontrolü Zigbee ağ geçidi ile çalışmak| | - AliExpress https://tr.aliexpress.com/item/1005005942046538.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.69803d12rQQvTT&gatewayAdapt=glo2tursensör sipariş verdim. Tepkisi hızlı değil ama iş görüyor. 147.06TRY 20% OFF|Tuya Zigbee Mini akıllı PIR hareket dedektörü insan vücudu kızılötesi sensör Anti hırsızlık uzaktan kumanda akıllı yaşam kablosuz akıllı ev| | - AliExpress https://tr.aliexpress.com/item/1005006453060352.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.35.69803d12rQQvTT&gatewayAdapt=glo2turBir kaç farklı siparişimde var ürünler geldikçe işime yarar güzelse paylaşırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 23 Şubat 2024; 14:3:40 > |
Hocam bende Xiaomi nin ilk aqara gateway i var. Kendi yazılımı ile home assistant a bağladığımda, sadece alarmi açıp kapatabiliyorum. Gateway e bağlı cihazları home assistant a getiremiyorum. Bu model de gateway e bağlı cihazları (kapı sensörü, hararet sensörü gibi cihazları) home assistant üzerinde tek tek görebiliyor musunuz? Birde yaşadığınız olumsuz bir durum var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Hocam HA tarafına hiç girmedim girmeyi de pek düşünmüyorum. Aqara tarafında sorun yok ama home kit tarafında otomasyonlara girdiğim de homepod veya apple tv istiyor. Bunlar olmadan otomasyon yapamıyormuyum home kit de ? |
Sorunuza yanıt olmayacak ama, Home assistant’da bulunan cihazları homekit e eklediğimde uzaktan kontrol etmek istediğimde kontrol edememiştim. Apple TV ile bu durumu çözmüştüm. Şuan Home uygulamasında otomasyon kullanılabilir durumda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
![]() Home Assistant için yeni bir tv kartı yazdım. Bu kart ile beraber Samsung TV veya Android Tv'nizi kolay bir şekilde kontrol edebileceksiniz. Ayrıca kumanda hareketlerini kopyalarak da bir çok ek özelliği tek bir tuşla açabiliyorsunuz. Mesela Hue uygulamasının herhangi bir ses desteği olmamasına rağmen bu kart içerisinde oluşturduğum bir boolean ile TV üzerinden sesli komut ile başlayabiliyor. Netflix'de ki favori dizinizi bile tek tıklama ile kaldığınız yerden başlatabiliyorsunuz. Kurulum kılavuzu satır satır kodların ne işe yaradığını anlatıyor. Kolay bir şekilde kurabiliyorsunuz. Ayrıca içinde otomasyonlar ve scriptler'de var. Şu an için ingilizce yazdım ama basit bir çeviri servisi ile her şeye hakim olabilirsiniz. Ayrıca İngilizce youtube kanalımı da açtım. Destek olmak isterseniz. |
|