hocam birşey danışacağım, stor perde için tuya destekli Quaya marka(çifti 3bin tl'ye geliyor amazondan) , motorlu zincir çevirici alacağım, ev güney cephe ve kaira klima ile otomasyon yapacağım. perdeyi kapatmazsam benim evi soğutmak için müthiş sarfiyat olacaktır. soruma gelirsek; g3 kamera aynı zamanda hub demişsiniz mesela , sanırım zigbee getaway oluyor bu , tuya ve zigbee ayrı platformlar bildiğim kadarıyla , mesela bu hub üzerinden tuya destekli perdeyi motorunu ve kaira klimayı homekit'e ekleyebilir miyim? apple tv kullandığım için otomasyon sağlayabilir miyim? eğer ekleyemezsem, bu tuya perde motorunu ve slink prizi nasıl homekit'e ekleyebilirim, tuya getaway mi almam lazım ya da mesela slink priz direkt HA'ya eklenip oradan homekit'e mi eklenecek? raspi işine mecbur kalmadıkça girmek istemiyorum açıkçası. ekstra bir sorum daha var, slink akım ölçerli priz alacağım, bunu da lg oled tvme takıp akım belli bir seviyeye gelince tv arkası meross ledlerin yakılmasını sağlayacağım, aslında meross ve lg c1 homekit destekli fakat ios 17 sonrası lg tv açılınca hiçbirşeyi tetiklemiyor , kapanırken herşeyi kapatabiliyor fakat eskiden açılırken açtığı ledleri artık tetiklemiyor, çözümü yok macrumors reddit heryere baktım sorunun çözümü yok. bu cihazların hepsini kullandığınızı biliyorum eski mesajlarınızdan, direkt sorayım dedim, teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 1 Mart 2024; 16:36:56 > |