Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
55
Favori
44.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş

Atv 14'e nasıl geçiyoruz hocam? Ses sorunu bezdirdi beni artık. Güncelleme kontrolü yapıyorum güncel diyor. Formu da doldurduk ne gelen var ne giden.

• EndlessDarkness E kullanıcısına yanıt
    Formu ben de doldurdum geldi güncelleme ama bu aralar geç gönderiliyormuş sanırım. Yukarıda konuşulmuştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EndlessDarkness E kullanıcısına yanıt
    Son verilen güncellemede sorun olduğu için güncellemeleri durdular. Bundan sonraki güncellemeleri form aracılığıyla değil, toplu olarak vereceklermiş.

Kaynak:

• İyi akşamlar arkadaşlar hazırda 3 yıldır google chromecast 4k kullanıyorum iptv de saçmalamaya başladı görüntü ağır çekim ses normal bende yeni cihaz ararken bu cihazı gözüme kestirdim sorum şu numeratik kumandali çok işlevsel mi aslında uydu yayını hiç kullanmıyorum kumanda büyük rahatlık sağlıyorsa tunerli nurematik alırım yada gerek yok mu ne dersiniz ayrıca anroid 14 otomatik geliyor mu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer sorum da wifi ile en fazla kaç hız alıyor ona göre internet paketini yenileyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı geçen sene aldım Idefix üzerinden Android 11 ile geldi ve hiç güncelleme almadı. Homatics e yazdığım da satıcınızdan isteyin dedi, satıcı ile iletişime geçtim onlar da seri numaramı istedi ve markaya ileteceklerini söyledi. Bakalım güncelleme alabilecek miyim :)

• Cihaz güzelde gelgelelim yazılım işi bizi üzecek gibi.

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Wifi 6 yı destekliyor
    Ben huz testinde 350 mbs civarı alıyorum

• desarj45 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle cihaz donanım olarak çok iyi, ama yazılım olarak gerçekten çok kötü. Cihazı kurduğumdan beri hiç güncelleme alamadım. Yok form doldur yok bilmem ne çok enteresan işler.

• deadman92 kullanıcısına yanıt

Cihazda güncelleme bölümünü kontrol edin A12 olması lazım herkes bu güncellemeyi çoktan aldı. A14 için çok şey söylüyorlar en iyisi sonbaharı beklemek.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.