Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
840
Cevap
61
Favori
54.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de güncelledim.versiyon V14.8.4576 oldu. Ancak benim cihazda tuner takılı ve merkezi çanak sistemi olan bir apartmanda oturuyorum. Yayınlar yok sinyal zayıf uyarısı veriyor. İlk aldığımda da problem yaşamıştım. Telegram üzerinden seri no ile istekte bulunmuştum kendileri güncelleme yapmıştı düzelmişti. Şimdi ne yapmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Let's get your opinions. I would appreciate it if you comment.

Değerli yorum ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazda 2 gamepad bluetooth ile bağlandığında aşırı ağırlaşıyor. böyle bir sorun yaşayan var mı?

• Android 14 uydu alıcı kanal geçişlerinde donmalar oluyor Yavaş çekim gibi. Bu konuyla alakalı bir çözüm var mı biliyor musunuz yoksa umutsuzca güncelleme mi bekleyeceğiz. ki güncelleme 2 gün önce geldi hiçbir şey değişmemiş yine aynı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Güncelleme, Android box için gelmiş. Tuner da değişiklik yok. Daha önce TRT 4K da cihaz reset attığı için kanalı silmiştim, tekrar yüklemediğim için son durumu bilmiyorum. Denediğim zaman yazarım.
    Tuner aynı sorunlar devam ediyor:
    -Geçişler yavaş
    -Kanal bilgisi yok
    -Kanal logosu yok

• Güncellemeyi yaptım. Öncesinde yaşadığım Surround ses sorunum çözüldü. Biraz da olsa akıcılığın arttığını da hissediyorum. Ama 1 saat kullanımdan sonra belirgin bir yanık kokusu aldım başta TV den geliyor zannettim ama cihazdan geliyormuş meğerse. Güncellemeden sonra factory reset atmamıştım bir de onu deneyeceğim bakalım. ısınma sorununu çözer inşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• EndlessDarkness E kullanıcısına yanıt

Sıfırlamadığınız için olabilir. Isınma sorunu V14.8.4576 öncesi sürümlerde bulunuyordu sonra çözdüklerini söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 4 Eylül 2025; 13:40:31 >

Homatics Box R 4K Plus

herkese selamlar öncelikle bu cihazdan önce botech w-zone kullanıyordum daha sonra bu cihaza geçtim homatics firmasıda youtube,netflix,amazon gibi firmalarla lisanslı anlaşmalı olduğu için cihazdan genel anlamda memnunum ancak benim uzun süredir yaşadığım 2 problem var...

1. resimlerde de gördüğünüz gibi cihaz 1 senedir yeni açtığım zaman bu görmüş olduğunuz hata mesajını veriyor. ve bu mesaj yaklaşık 3-5 dakika ekranda varolup sonrasında yok oluyor bu mesajın ne olduğunu ve nasıl kaldırılabileceğini bilen varmıdır acaba? ben ne yaptıysam bulamadım maalesef..ilk zamanlarda böyle bir hata mesajı bulunmuyordu daha sonra oluştu.
    2. ikinci bir sorunumda h.265 kodlu indirmiş olduğum filmleri hdd üzerinden açmasına rahat bir şekilde açıyor ancak hiçbir filmi tek seferde seyredip bitiremedim.yaklaşık ortalarına geldiği zaman ses devam ediyor ama görüntü donup kalıyor ,ancak cihazı restart yaptıktan sonra devam edebiliyorum.bazen filmin uzunluğuna bağlı olarak 2-3 defa bile yaptığı oluyor.mx player kullanıyorum bu arada...ancak h.264 kodlu filmlerde böyle bir sorun yok.

bu sorunlarla karşılaşmış olan veya çözümünü bilen varsa yardımlarınızı beklerim..

• Bu cihazla aynı donanıma sahip olan Nokia Streaming Box 8010’a nihayet Android 14 güncellemesi geldi. Aslında daha önce verilmişti ama sorunlu olması sebebiyle geri çekildi. Şimdi tekrardan verildi.

Homatics Box R 4K Plus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme sonrası TRT 4k yı açtığım anda cihaz kendini yeniden başlatmaya çalışıyor ancak açılıştaki android yazısında takılıp kalıyor. Mecbur fişini çekiyorum. Yeniden live tv ye girdiğimde en son TRT 4k açık olduğu için bu kısır döngü devam ediyor. Mecbur şimdilik şöyle bir çözüm buldum. Cihazı kapatınca uydu bağlantısını söktüm. Sinyal alınmazken başka bir kanalı açtım ve sonra tekrar uydu bağlantısını yapım. Şimdi TRT 4 k ya basmaya korkar oldum. Var mı bir çözümü dostlar?

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.