Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
35
Favori
23.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı durumdayım. Önceki mesajlarımda vardı zaten aldığımda ürün iade olarak açılmış ve a12 ye güncellenmiş geldi reset bile atılmamıştı. Neyse bu seferlik kullanayım dedim kullanmaz olaydım.

1- Sık sık tunerde sinyal yok sorunu oluyor.

2- Cihaza kurulu uygulamaya ait sesler duyulmayacak kadar azalıyor.

3- LED ya kayboluyor yada açık-kapalı LED rengi sapıtıyordu.

2 sefer a12 güncellemesi aldım biraz azaldı sorunlar ama tam düzelmedi.

Yeni a14 sürümünü talep etmiştim dün sabah kurdum akşamda stabil olması için reset attım (Yöneticiler öyle diyordu). Tunerde kanal ayarları sonrasında yine sinyal yok sorunu başladı. Bazen kanal gezerken biranda, bazende uyduya geçtiğimde sinyal yok diyor. Tuner çok ısındığından mıdır nedir kutu bile kendini sık sık yeniden başlatır oldu. Kutuda yazılımsal sorunlar olmasa tunerde sorun var diyeceğim göndereceğim ama kutuda da bazı sorunlar olunca tunerden olduğunu netleştiremiyorum.

Tuner olarak wezone botech almıştım, homatics tunerle sadece dışı farklı olduğu söyleniyordu herşeyi aynı deniliyordu ve 2 kat fiyat farkı vardı.

Dünde tuneri çıkardım kutunun fişini çektim dinlensin bakalım dedim. Akşam tekrar takıp deneyeceğim yine aynı olursa tuneri servise göndereceğim. Aldığımdan beri ağız tadıyla kullanamadım.

• fato65 F kullanıcısına yanıt

3 haftadır kullaniyorum cok memnunum cihazdan. Akıyor alet. Hicbir problem yok

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.