|
Homatics Box R 4K Plus (18. sayfa)
-
-
Cihaz tercihleri, ekran ve ses, hdmi cec. Buradan hepsi açık olsun. Sadece volume kontrolü kapatın. Sonucu yazar mısınız? -
Size çok teşekkür ederim. Son 1 saattir menüyü karıstırıyorum. Volume control'ün açık olması gerektigini düşünüp HEP geçiyordum o ayarı.Dediğiniz şekilde yapınca önce ses göstergesi geldi.
Devam eden optik baglantıda cızırtı sorununu da <Gelismis Ses Ayarları> menüsü altında <Bicimleri Seçin> ayarı ile duzelttim. Ses sıfır degerinde oldugu ve acamadığım icin o ayara gelip gelip "sessizlik" duyuyordum son 1 saattir. MEGER MUTE olarak sabitlenmis.Volume controle ulasınca ve sesi açınca normal çalısmaya başladı. Tekrar teşekkürler. Sevgiler.👋😊
Oben
-
Çok sevindim işe yaradığına. Bende güncellemeden sonra benzer sorun yaşadım. -
Sanırım şu durumda A11 de kalmak daha mantıklı
-
Homatics box r 4k plus dune incelemesi
-
Geçici çözüm olarak nova video playeri indirip tivimatede izlemek istediğiniz içeriğe uzun basılı tutarak harici oynatıcıda oynat derseniz normal oynatıyor -
Güncellemeyi tavsiye etmem. Yüklememiş olanlar yüklemesin. Akıcı cihaz kasma donma yaşamaya başladı. Ayrıca harici disk bağlıyorum bazen içeriğini göstermiyor, çıkarıp takıyorum düzeliyor. VLC media playerda videoların çoğunda ses gelmiyor artık. Birçok player denedim hatasız ses oynatan şimdilik MX player var onu tercih ediyorum. İki tane led ışık koyacağız diye mahvetmişler cihazı. Bir de sarı LED yanıp sönüyor ara sıra anlamsız şekilde. Bir sorun olduğunu belirtiyor sanırım ama sorunun ne olduğunu bulamıyorsunuz bir türlü 🤣 Cihazı satmayı düşünüyorum ciddi ciddi. -
6 ay önce biz burada yazınca deli muamelesi gördük. Ardından yağ gibi cihaz falan da dendi. Homaticsin büyüklüğünü görün işte 1 yıl gecikmeli verdiği android 12 güncellemesinin güya stabil hali :) -
Merhaba tüm yazılanları okudum yani iyi diyenler çoğunlukta genel olarak yazılarda vardı ama ben tekrar sormak istiyorum bu cihaza APK yüklenebiliyor mu özellikle inat box sonra bu ürünün plus olanından almak gerekiyor anladım ama satıcı da yeni bir ürün var siyah Eylül uyduda ilk sürüm ile 2 sürümde öyle bir fark varmış siyah ya yeni bir varyasyon mu acaba
-
Merhaba, İnat uygulamasını bilemem ama evet APK yüklenebiliyor. Ayarlardan bilinmeyen kaynaklardan izin verin ve istediğiniz uygulamanın APK'sini indirin ardından dosya uygulamasından bulup yükleyebilirsin. Yalnız her uygulama uyumlu olmayabiliyor lisanslı kutu olduğundan, buna uygun sürümlü APK bulman gerekebilir ben Solid Explorer uygulamasını yüklemek için epey uğraşmıştım birkaç sürüm denemek zorunda kaldım.
-
hocam şimdi gördüm mesajınızı. kullanıcı adım @batey83
-
Tv box ilk açtığımda sarı ışık yanıp sönüyor sonra düzeliyor
Güncellemeden sonra oldu ne anlama geliyor bilmiyorum
Yeni ışıklar güzel olmuş beğendim.
Ben tv box ekstra bir şeyler bağlamadığım için başka bir sorunla karşılaşmadım eski akıcılığı devam ediyor.
-
Birkaç gün önce biri daha sordu gruba yazdım ama davet linki de atmıyorlar cevap da vermiyorlar ölü gibi bie şey grup ortamı hocam -
Arkadaşlar güncellemeyi yapmaz olaydım şuan görebildiğim tek sorun normalde ses seviyesi 6-7 de benim için yeterliydi güncellemeden sonra 6-7 de resmen ses yok. Televizyonun normal uydu yayınında bangır bangır çıkıyor Android box a geçince mecbur 20 ye çıkartıyorum yani güncellemeden sonra ses şiddeti neredeyse 3 kat kısık gibi nasıl çözebilirim ? -
hocam bir yerde okumuştum hdmi cec den ses kontrolümü ne kapatılıp box kumandadan ses en yükseğe alınıp tekrar cec aktif edince düzeliyormuş sanki
-
Bu kutuyla birlikte xbox controller'i kullanan var mı? Bir de geforce now veya steam link ile oyunları bu kutuda oynamak nasıldır merak ediyorum.
-
Tefona marketten bunu indirin. Açın homaticsi ağda görür zaten bağlayın. Sesi açınca direk boxın sesi açılıyor sorunsuz. Bende de alçaktı böyle düzeldi.
play.google.comRemote for Android TV - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=tech.simha.androidtvremoteböyle düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 11 Kasım 2024; 20:19:10 > -
Hocam çol sağol teşekkür ederim ses sorunu düzeldi umarım başka sorun çıkmaz güncellemeden sonra 🙏🙏🙏 -
quote:
Orijinalden alıntı: HicksHangi tuşlar mesela? Çalışmasa nasıl seçilecek?
Air mause kullanırken geri duşu calışıyormu.Tianwu G20S PRO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdal Osman -- 20 Kasım 2024; 14:49:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X