Şimdi Ara

Hollanda hostel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mart ayında(20 si gibi) hollandaya gitmeyi planlıyorum turist amaçlı vize almak işi tam olarak nasıl oluyor(ilk defa alıcam) ne gibi evraklar istiyolar,evrakları veriyoruz sonra mülkat oluyo bildiğim kadarıyla ayrıca devlet memuruyum(yeşil passaport olmuyor)ve aöf de okuyorum bunların bi avantajı olurmu bağ-bahçe,yat-kat,arabam,bankada para flan yok(ailede var ama babamın üstüne herşey) konsolosluğa ne zaman başvurmalıyım,yabancı dil ingilizce var ama çok iyi değil basit diyaloglar kurabilirim,derdimi anlatabilirim sadece,öyle oturup biriyle fazla muhabbet edemem bunun bi zararı olurmu illa süper ingilizce istiyolar mı? bu sorularıma cevap verebilcek biri varmı?hollanda olmasa bile başka ülkelerin vize işlemlerinden geçenler anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoes -- 8 Şubat 2009; 23:08:32 >

• MetinT biliyordur sanırım Hollanda'da yaşadığını söylüyor. Bir de bir arkadaşım var forumdaki nicki SenS, ama pek online olmuyor. Görürsem konu linkini atarım ona da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

MetinT biliyordur sanırım Hollanda'da yaşadığını söylüyor. Bir de bir arkadaşım var forumdaki nicki SenS, ama pek online olmuyor. Görürsem konu linkini atarım ona da.
    quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

MetinT biliyordur sanırım Hollanda'da yaşadığını söylüyor. Bir de bir arkadaşım var forumdaki nicki SenS, ama pek online olmuyor. Görürsem konu linkini atarım ona da.

saol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Tam yerine denk geldin. 1 kez evrak eksikliğinden 1 kezde davete edenini sigortasında sorun olduğu için red yedim

ordan hiç vize alamasamda çok iyi bilirim

http://www.vizesi.com/hollanda-vizesi.php#bodrolu-vizesi
    evraklar yaklaşık olarak burda var. Bankada para araba isterler diye biliyorum. Mal varlığı göstermen lazım. Babamdan araba ev bankada yüklü para gösterdim yinede vermemişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: çifsıfır

Tam yerine denk geldin. 1 kez evrak eksikliğinden 1 kezde davete edenini sigortasında sorun olduğu için red yedim

ordan hiç vize alamasamda çok iyi bilirim

http://www.vizesi.com/hollanda-vizesi.php#bodrolu-vizesi
    evraklar yaklaşık olarak burda var. Bankada para araba isterler diye biliyorum. Mal varlığı göstermen lazım. Babamdan araba ev bankada yüklü para gösterdim yinede vermemişlerdi

Alıntıları Göster
    @çifsıfır
    şirket evrakları ve ticari birçok belge istemişler ben devlet memuruyum onlar beni kapsamıyor zannedersem

# Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    # 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    # Son üç aylık bordro fotokopisi
    # Gayrimenkul tapu fotokopisi
    # Kredi kartları fotokopisi
    # Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    # 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    # Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    # Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigort
    burada yazan evraklarıda temin edebilirm gayrimenkul hariç çünkü üstüme kayıtlı yok peki belirttiğim tarihte bi seyahat için ne zaman başvurmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben çıkmak istesem vermiyecekler bana vize o zaman

# Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi YOK
    # 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi YOK
    # Son üç aylık bordro fotokopisi YOK
    # Gayrimenkul tapu fotokopisi YOK
    # Kredi kartları fotokopisi VAR
    # Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, VAR
    # 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış ) VAR
    # Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız ) VAR
    # Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigort VAR

En önemli şeyler yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@çifsıfır
    şirket evrakları ve ticari birçok belge istemişler ben devlet memuruyum onlar beni kapsamıyor zannedersem

# Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    # 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    # Son üç aylık bordro fotokopisi
    # Gayrimenkul tapu fotokopisi
    # Kredi kartları fotokopisi
    # Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    # 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    # Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    # Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigort
    burada yazan evraklarıda temin edebilirm gayrimenkul hariç çünkü üstüme kayıtlı yok peki belirttiğim tarihte bi seyahat için ne zaman başvurmalıyım

Alıntıları Göster
    http://www.iks.com.tr

burdan vize randevüsü alacaksın. 21ytl kredi kartından çektikten sonra herşeyi söylüyorlar

ben öğrenci olduğum için biraz farklıydı benim. Oyüzden telefondan aracı firmadan öğrenmek daha sağlıklı. Sonra eksik olur bana çok küfredersin. Ben vize işlemleri sırasında çok küfretmiştim

• quote:

http://www.iks.com.tr

burdan vize randevüsü alacaksın. 21ytl kredi kartından çektikten sonra herşeyi söylüyorlar

ben öğrenci olduğum için biraz farklıydı benim. Oyüzden telefondan aracı firmadan öğrenmek daha sağlıklı. Sonra eksik olur bana çok küfredersin. Ben vize işlemleri sırasında çok küfretmiştim

Alıntıları Göster
    uplayalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

uplayalım...

Alıntıları Göster
    Ben 2 sene önce gidiyordum hollanda konsolosluğu davetiyemi kaybettiğini söyledi ve gideceğim gün vize kabul edilmedi ve gidemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hector-93

Ben 2 sene önce gidiyordum hollanda konsolosluğu davetiyemi kaybettiğini söyledi ve gideceğim gün vize kabul edilmedi ve gidemedim..

Alıntıları Göster
    randevu ne zaman almalıyım gideceğim tarih için birde aracı kurum sokmayıp kendimiz halledemezmiyiz,yazan evrakları kendim toplayabilirim

• quote:

randevu ne zaman almalıyım gideceğim tarih için birde aracı kurum sokmayıp kendimiz halledemezmiyiz,yazan evrakları kendim toplayabilirim

Alıntıları Göster
    Bize vize uygulayan ülkelere daha ağır şartlarla bizde vize uygulamalıyız.
    Resmen Türk Milleti'ni aşağılıyorlar. Hepsine

Örneğin ABD'nin İngiltere Büyükelçiliği, Türkiye'yi hangi ülkeler sınıfında görüyormuş, gelin bir göz atalım.

AFGHANISTAN, ALBANIA, ALGERIA, ANGOLA, BANGLADESH, BELARUS, BURMA (MYANMAR), BURUNDI, CAMEROON, PEOPLES REPUBLIC OF CHINA, COLOMBIA, CONGO-BRAZZAVILLE, DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO (ZAIRE), ECUADOR, ERITREA, ETHIOPIA, GAMBIA, GHANA, GUINEA, GUINEA-BISSAU, INDIA, IRAN, IRAQ, IVORY COAST, KENYA, LEBANON, LIBERIA, MACEDONIA, MALAWI*, MOLDOVA, MONGOLIA, MONTENEGRO, NEPAL, NIGERIA, PAKISTAN, PALESTINIAN AUTHORITY, RWANDA, SENEGAL, SERBIA, SIERRA LEONE, SOMALIA, SRI LANKA, SUDAN, TANZANIA, TURKEY, TRNC, UGANDA, VIETNAM, YUGOSLAVIA, ZAIRE (FORMERLY DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO), ZIMBABWE.

• quote:

Orijinalden alıntı: penguin

Örneğin ABD'nin İngiltere Büyükelçiliği, Türkiye'yi hangi ülkeler sınıfında görüyormuş, gelin bir göz atalım.

AFGHANISTAN, ALBANIA, ALGERIA, ANGOLA, BANGLADESH, BELARUS, BURMA (MYANMAR), BURUNDI, CAMEROON, PEOPLES REPUBLIC OF CHINA, COLOMBIA, CONGO-BRAZZAVILLE, DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO (ZAIRE), ECUADOR, ERITREA, ETHIOPIA, GAMBIA, GHANA, GUINEA, GUINEA-BISSAU, INDIA, IRAN, IRAQ, IVORY COAST, KENYA, LEBANON, LIBERIA, MACEDONIA, MALAWI*, MOLDOVA, MONGOLIA, MONTENEGRO, NEPAL, NIGERIA, PAKISTAN, PALESTINIAN AUTHORITY, RWANDA, SENEGAL, SERBIA, SIERRA LEONE, SOMALIA, SRI LANKA, SUDAN, TANZANIA, TURKEY, TRNC, UGANDA, VIETNAM, YUGOSLAVIA, ZAIRE (FORMERLY DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO), ZIMBABWE.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Sonuna kadar katılıyorum

Vize almaya çalışırken resmen aşalıyorlar insanı. Olup olmadın nedenlerden vize vermiyorlar. onlar Türkiyeye rahatlıkla giriyor hiç bir sıkıntıları yok çok sinir bozucu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Sonuna kadar katılıyorum

Vize almaya çalışırken resmen aşalıyorlar insanı. Olup olmadın nedenlerden vize vermiyorlar. onlar Türkiyeye rahatlıkla giriyor hiç bir sıkıntıları yok çok sinir bozucu

Alıntıları Göster
    valla haklısınız arkadaşlar kırk takla atıyoz resmen.adamların ülkesine gidicez turist olarak,para kazandırcaz ama mülteci muamelesi görücez gibi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

ek evrak isteyebilirler mi bunlar neler olabilir?birde hiç alan yok mu yav herkes mi red

• quote:

quote:

ek evrak isteyebilirler mi bunlar neler olabilir?birde hiç alan yok mu yav herkes mi red

Alıntıları Göster
    Dikkat bu post makara amaçlıdır hiçbi ciddiyet içermemektedir. Söylemessem çatlarım

Napcan Hollanda'da

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

Dikkat bu post makara amaçlıdır hiçbi ciddiyet içermemektedir. Söylemessem çatlarım

Napcan Hollanda'da

Alıntıları Göster
    Avusturya'ya vizem çıktı daha yeni. 18 Şubat'ta gidip alıcam.
    Konsoloslukta insana göre ayrım yapılıyor emin olun. Başvuru esnasında yanımda bir arkadaşım vardı. Aynı saate randevu almıştık. İkimizinde başvuru formunun fotokopisi eksikti. Benim işlemimle ilgilenen kadın sorun değil diyerek hiçbirşey yapmadı. Ama benim yan tarafımda başvuran arkadaşıma bir ton laf söylediler ve çocuk gidip fotokopi çektirdi.
    Tabi biz öğrenci olarak başvurduk. Okumak için.
    İş vizesi için ne olur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRGeR -- 1 Şubat 2009; 14:59:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

Napcan Hollanda'da

Alıntıları Göster
    @Fâti

hocam tatil desem inanmazsın biliyom

malum şeyler...nimetlerinden faydalanıcaz nasipse

edit:yanlış anlaşılmasın iş için gitmiyorum gezip görme maksatlı turist yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoes -- 1 Şubat 2009; 15:00:06 >

• quote:

@Fâti

hocam tatil desem inanmazsın biliyom

malum şeyler...nimetlerinden faydalanıcaz nasipse

edit:yanlış anlaşılmasın iş için gitmiyorum gezip görme maksatlı turist yani

Alıntıları Göster
    @MoRGeR

mülakatta ne gibi şeylerden bahsettiler birde vize alman ne kadar sürdü başvuru randevu flan

• quote:

@MoRGeR

mülakatta ne gibi şeylerden bahsettiler birde vize alman ne kadar sürdü başvuru randevu flan

Alıntıları Göster
    quote:

@MoRGeR

Hocam mülakat diye birşey yok ki. Konsoloslukta sana birşey sormuyorlar, yani Avusturya konsolosluğunda hiçbirşey sormadılar bize Almanca falan. Hollanda'da olur mu bilemem.
    Bana telefonda söylenen belgeleri hazırladım ben. Konsolosluğa gittim randevu aldığım tarihte. Verip çıktım. Hiçkimse beni sorgulamadı. Yani Hollanda konsolosluğunda da böyle birşey olur mu gerçekten bilmiyorum..

Belgelerimi teslim ettikten sonra 39. günde vizem geldi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.