Şimdi Ara

HOLGELDİN SUPERPOX , GÜLE GÜLE TÜRKNET ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar .


    Bir Türknet mağduru olarak sizlerle bu konuyu paylaşmak istedim. Ben İstanbul Sultangazi ilçesinde ikamet ediyorum. Altyapmız 2010 öncesi ve maalesef çok kötü. Birçok servis sağlayıcısını denedik ama hemen hemen aynı sonuç aldım. Sonrasında TURKNET internet sayfasında sorgulama yaptım hattım için 20 mbps çıktı. Hemen aradım TURKNET'i .. Bu arada sadece çağrı merkezine başvuru için ulaşabilirsiniz onun dışında robot size cevap veriyor. Başka bir işlem bir temsilci ile görüşüp yapamazsınız. Bir kadın temsilci çıktı . Bana adresimi sordu evet 20 mbps hız alırsınız. BEN oyun kanalım olduğunu ve benim için upload önemli dedim. 4 mbps civarı upload ortalama alabileceğimi ve içimin rahat olmasını söyledi bana. Başvurumu yaptım. Onu da söyleyim başvurular ilkel yolla. Şu an nasıl bilmiyorum. Kargo gönderdim o eksik, bu net değil diye diye 5. hafta sonunda açtırdık.


    İşte o an yıkıldım. SPEED TEST üzerinden hız ölçüyorum download 7 mbps civarı , upload ise en fazla 0.8 çıkıyor. Maalesef tek bir temsilci ile görüşemedim. Kendi sitelerinde yazmak zorunda kaldım. Bana gelen son cevabı buraya yazıyorum " Ali Bey tarafınıza eksik ve hatalı bilgi aktarılmıştır. Hattınızın santrale uzaklığı 2000 metre mesafededir. Şu an en uygun hız değerleri ile kullanıyorsunuz" Ve ben bu hatta 85 TL ödüyordum.


    Rabbim yüzüme güldü. Pandemi sonrası kalıcı olarak evde home office çalışmaya başladım. Sözleşme sonrası çalışan kampanyası indirimi olduğu belirtildi. Seçenek listesine bir baktım SUPERBOX 15 MBPS sınırsız var. Hemen kabul ettim . 199 tl'den 99'tl ye düştü. Kalan 99 TL'yi de şirket 70 TL'SİNİ ödeyecek. Birgün sonra arkadaşlar kurulma geldi. Kurulum öncesi dua ettim hep inşallah değerler güzel çıkar diye. Sizlerle sonucu paylaşıyorum arkadaşlar. Saat akşam 19:00 civarı arkadaşlar kurulumu yaptı. bENDE 19:50 speedtest üzerinden ölçüm yaptım. Sonucu da sizinle paylaşıyorum.


    Size önerim arkadaşlar kesinlikle altyapınızı genellikle telekom altyapısı olduğu için sorgulama yaparak alın. İyice araştırın. Ben yandım sizde yanmayın.




    HOLGELDİN SUPERPOX , GÜLE GÜLE TÜRKNET ...


    HOLGELDİN SUPERPOX , GÜLE GÜLE TÜRKNET ...







  • Merhaba, yaşadığınız memnuniyetsizlik nedeniyle üzgünüm. İlerleyen zamanlarda altyapı ile ilgili yerleşik operatör tarafından iyileştirme yapılması durumunda size daha yüksek hızlar sunabileceğiz. Tekrar ilerleyen zamanlarda sizi aramızda görmek isteriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.