Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
48
Favori
90.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı çalışmıyor bildiğin 44 derece Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Bu driver ile ilgili bir sorun başka açıklaması yok bence. İlgili driver Nvidia kesin çıkarırdı oyun çıktığında ama neden böyle birşey oldu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun 10'unda ülkemiz saatiyle kaçta açılacağına dair bilgi var mı?

• Oyunun kaplamalarında, ışıklarında, bazı karakterlerin yüzlerinde ciddi sıkıntı var. Özellikle dış mekanlarda gölgeler titriyor ve fps düşüşleri ciddi. Bu firmalar niye böyle iş yapmaya başladı anlamış degilim. Eskiden oyunlar küçük sorunlarla çıkardı şimdi ciddi problem hep. Üzücü cidden...

• 21 de çıkacak hocam

• hp victus laptop

16 gb ram

ryzen 5 5600

3050 rtx

hangi ayarları önerisiniz

fps önemli değil 30 yeter bana

rtx görsem yeter

• Bütün oyunların en büyük sıkıntısı patch yemeden belli bir süre oyunlar kendine gelemiyor. Pandemi öncesi bu kadar yoğun değildi, 2020 ve sonrası çıkan oyunların neredeyse hepsinde var. Ama düzeliyor sabrı olan bekliyor. Geliştirici firma büyük işe girdi, arkada büyük baskı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 9 Şubat 2023; 17:44:34 >
  • Rtx 2080 laptop 64gb Ram var 4k da ultra ayarlarda 30 fps alır mıyım?

• ultradan kastınız rtx açık haldeyse pek mümkün değil.

@arman09 teşekkürler.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Hiçbir oyun için yapılmıyor zaten. Tüm AAA oyunlarda asıl mesaiyi konsollara harcıyor firmalar. PC'ye ilk gün sorunsuz kaymak gibi çıkan büyük bütçeli bir oyun var mı ki?

• derlemeler kullanıcısına yanıt
    Aynen rtx çok sorunlu titriyor sanki heryer

• 3 gün erken erişmek işin fazladan 100 tl bayıldık ve fps drop yüzünden zehir oldu. Bu sorunlu çıkış furyası forza 5 ile başladı, istikrarlı şekilde devam ediyor.
    16gb ram olması büyük sıkıntıymış bu oyunda. Redditte bazı kullanıcılar rami 32’ye yükseltince kamera hareketlerinde fps sorunu çözüldü yazanlar var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 32 var rtx açıkken sorun aynı rtx açıkken kart kullanilmiyor bile 40 derece bende sorun orda kapatinca herşey normal drop felan kalmıyor he açıkken rtx oda görüntü bi tuhaf golgeler titriyor yansıma efekleri bi tuhaf

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Hocam sırf bu sebeple çoğu oyunu ps5de alıyorum. Gaming laptop aldım onu kullanmak istiyorum aslında ancak biliyorum ki optimizasyon sorunları illa ki oluyor. Doom eternalın optimizasyonu örnek alınmalı firmalar tarafından

• 5800x3D işlemci ve 3070 ekran kartıyla oynuyorum. Ramler 16 olduğu için 1080P High grafiklerde bile oynayamıyorum. Mediumda ise yüksek FPS alıyorum 140-200 arası. Ara ara droplar yaşıyorum ama ram kullanımının aşırı yüksekliği dışında bir sıkıntım yok. Amazon Almanya'dan ram bekliyorum o gelince 32GB ile iyice rahatlar mıyım bilemiyorum. Bir yandan da iade edip konsola mı alsam diye düşünmüyor değilim.

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Dostum bende 64 gb ram var ddr5 oyun içi çizgi film gibi fps desen yerlerde :D nvidia acil sürücü güncellemesi yapmalı ve oyuna yama şart.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

Şuan pps5 kullanıcıları çok şanslı oyun yağ gibi akıyor.

• optimizasyon çok kötü, 40 fps de seyreden oyun bir süre sonra 13 fps ye düşüyor. beklesen sabredemiyorsun, oynayayım desen keyif alamıyorsun. iyi ki 700 tl bayılmamışım bu oyuna

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.