Hocam44 eyüp b tarafından fonlanıyor mu?

-
-
yaptığınız büyük ayıp 3dden fon aldığım doğru olabilir ama odtü makinede okumuyorum bu büyük bir yalan makinede kız yok çünkü :))))Ben kızsız bölümde okumam
-
eyupb hocam44 tarafindan fonlaniyor olabilir dikkat edelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ondan emin değiliz ama emin oldugumuz birşey var hocam44 seni fonluyor ya da gizli bir ilişkiniz var. Foruma ne zaman acıklamayı düşünüyorsunuz?
-
zamanında forumda odtüde yapılacak mekan önerileri vermissiniz. Bunu da acıklarsanız sevinirim iyi forumlar.
-
Sizden bir EA cı magnet vibe ı alıyorum hocam bu bilgi sahih midir
bizim dostlugumuz cok baska gizleyen yok ki
Odtüde olmadığımı söylemedim makinede değilim dedim :)
hocam rivayetlere gore sayisalci kizlarla ayni mekana bile girmiyormus kendisi
Hocam sayısaldım ben fakat eacı öğrencilere özel ders veriyorum tarihe meraklı olduğum ve bu konuda bilgili olduğumu düşündüğüm için . öğrencilikte paranın ne kadar mühim olduğu bir gerçek şimdilik ankarada ortalamanın bi tık altında fiyat alsam da yine de iyi bir gelir kaynağı benim için...
sizde odtüdesiniz sanırım. Tercih tutarsa hocam 44 ve kalyüncüyle foruma bir fotograf atmak isterim.
-
yok hocam tasralarda surunuyorum ben ne odtusu
tercih listenizi dört gözle bekliyorum.
-
sdu tip tek tercih hocam
olmadı hocam hani odtüde fotograf cekilecektik.
-
ispartada odtu vardi da biz mi gitmedik hocam
up
eyupb hocam44 tarafindan fonlaniyor olabilir dikkat edelim
|
yaptığınız büyük ayıp 3dden fon aldığım doğru olabilir ama odtü makinede okumuyorum bu büyük bir yalan makinede kız yok çünkü :))))Ben kızsız bölümde okumam |
ondan emin değiliz ama emin oldugumuz birşey var hocam44 seni fonluyor ya da gizli bir ilişkiniz var. Foruma ne zaman acıklamayı düşünüyorsunuz? |
zamanında forumda odtüde yapılacak mekan önerileri vermissiniz. Bunu da acıklarsanız sevinirim iyi forumlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X