Şimdi Ara

Hocalarım Bunun Morali Birşeyemi Bozuk ? [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 29 Ekim 2024; 18:25:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Biraz bekle belki teyzesi düşük yapmıştır ona morali bozulmuştur veya başka bir şey olmuştur. Biraz zaman geçsin sonra yazarsın söylemek istemezse de zorlamazsın

bne diyarbakirdan nasil tekirdaga gideyim hcm hic yardimci olmuyosunz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam Sizin Konu CSB değilse , Parayı Gerçekten Gönderdiyseniz Çok Yanlış Yapmışsınız Hatta Dolandırıldınız :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 10 Temmuz 2021; 0:28:24 >
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt
    demeyin oyle ya

• Bide kızla 5 senedir görüşüyormuşsun bence kızmaz ama sizi önemsiyorsa moralinizi bozmamak için söylemeyebilir yine belli olmaz tabi

• Evet Hocam ama, Zorla Anlattırıyormuşum Gibi Bir His Vermek İstemiyorum. Çok Kibar Ve Belli Etmeden Nasıl Sorabilirim?

Bende Merak Ediyorum Ne Oldu Acaba

Biraz moralin bozuk gibi bana anlatmak ister misin bir şry mi oldu diye sorabilirsiniz söylemek istemezse kibarca reddeder istemezse söyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-083A15948 -- 10 Temmuz 2021; 0:39:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bukadar Resmi Olmamada Gerek Yok Hocam 5 Senelik Sonuçta, Gizlimiz Saklımız Yok Fazla, Ama Ailevi vb Birşeyse O Konulara Pek Girmek İstemiyorum.

Yinede Teşşekürler Deniyeceğim Birşeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 10 Temmuz 2021; 0:43:5 >
    Hocam demeyin öyle ben 1.5 yıllık ilişkimde dahi ara sıra ciddi konularda resmi oluyordum kız her ne kadar gerek yok desede hoşuna gider. Resmilik iyidir

• Son cümle iyi taktik herkes açısından.

• Hocam xx kromozomlu yakın arkadaşınız mı flörtünüz mü orayı bilmiyorum.

Tekrar bir görüntülü arama veya gerçek hayatta görüşme olursa herhangi bir sıkıntı olup olmadığını merak ediyorsanız nasılsın nasıl gidiyor tarzında klasik bir soru sormak yeterli. Sıkıntılı bir durum varsa ve anlatmak istiyorsa bu sorudan sonra anlatır zaten.

Moralin mi bozuk tarzında sorular sormanızı tavsiye etmem biraz umursamaz olmakta fayda var. Kız flörtünüz mü yoksa sadece arkadaşınız mı onu bilemediğimden dolayı tam anlamıyla cevap veremiyorum. Kızı nasıl görüyorsunuz ve kız sizi nasıl görüyor?

• Ulan Mask kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 yıldır görüşüyorlarmış bence umursamaz olması kötü olur

• Anayolda cam sil gelen parayla tekirdağa otogardan bilet al

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    cam silmekte para cok sanirim hocam hep tavsiye ediyonuz

• Yada düşündümde eft ile 900 lira dc deki kıza gönderen 30 TL Tekirdağ sefer bileti mi alamayacak kusuruma bakmayın hocam benim hatam :(

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    hocm arkadasin tükaninda cam siliyom yer paspas para geşyo gunluk 30₺ halletcem ama konustum hej arkadas goturcek benim 600₺ dedi sence vermeli miyim yoksa otogardan otibisle mi gideyim

• Otobüsle git

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-083A15948

Hocam 5 yıldır görüşüyorlarmış bence umursamaz olması kötü olur

Hocam arkadaşıysa ve samimiyse sohbetin arasında hissettiriyorsa direkt bir sıkıntı mı var diye sorabilir bunda anormal bir durum yok. Ama flörtlük durumu varsa 5 yıllık tanıdığı olsa bile işler değişir. Tabi yaşlar da önemli 28 üstüyse bu tarz şeylere takılmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Mask -- 10 Temmuz 2021; 1:26:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Mask kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.