Şimdi Ara

HMP5000 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün hmp5000 sahibi oldum sonunda.Vatan dan 154 TL ye aldım.Yalnız sizlere çok sorum olacak.Öncelikle Kablosuz işini nasıl yapacağız.Daha önce hiç kablosuz ağ kurmadım nasıl kuracağız.Adaptör aldım.Heralde bilgisayardan ağ kurulumu yapmamız gerekiyor ama nereden nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz.Yada link verin ben oraya bakarakta yapabilirim.

• _____________________________

• _____________________________

• Aldığınız cihazın bir ana konusu var. İsmi " Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar ", ayrıca açtığınız konu ile aynı sayfada.
    Sadece sayfayı kaydırarak erişebileceğiniz bu ana konuya soru sormak daha hızlı cevap almanıza yardımcı olabilir...

http://forum.donanimhaber.com/m_51908173/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Mayıs 2012; 19:51:38 >

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Aldığınız cihazın bir ana konusu var. İsmi " Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar ", ayrıca açtığınız konu ile aynı sayfada.
    Sadece sayfayı kaydırarak erişebileceğiniz bu ana konuya soru sormak daha hızlı cevap almanıza yardımcı olabilir...

http://forum.donanimhaber.com/m_51908173/tm.htm

Tama pardon haklısınız mesajım silinebilir.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.