Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim altın geldi 1 tane aldım. yeterli tşk ler sanalpazar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Arkadaşlar konuyu tam okumuyorsunuz, sonra aradılar diyorsunuz.

Daha en başında dedim, her üyelik işleminde(gerek yeni üyelik, gerek giriş, gerek alış işlemlerinde) modeminizi kapatıp açın dedim, bu sayede bilgilerinize ulaşamıyorlar.

Benim 6 Hesabım var, hiçbirinde sorun olmadı.

Kargolanan oldu mu yoksa herkesin kargo bekleniyorda mı ?

Alakası yok modemle ıvırla zıvırla.ödeme kime ait kart tarafından yapılmış ona bakıyorlar.tartıştım bren 15-20 dk.verin avukata dediim yaptığım her işlemin yasal olduğunu söyledim.ıtehdit mi ediyosunuz dedim tehdit sayarsanız üzülürüz vs rın kırın etti kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 23 Temmuz 2012; 21:42:12 >

• quote:

Daha en başında dedim, her üyelik işleminde(gerek yeni üyelik, gerek giriş, gerek alış işlemlerinde) modeminizi kapatıp açın dedim, bu sayede bilgilerinize ulaşamıyorlar.

Modemi kapattım, kargoları farklı adreslere gönderdim, alıcılar farklı, ama 2'sini iptal ettiler sadece 1 tenesini onayladılar. SanalPazar uyandı, bunun tek açıklaması budur. Ama kredi kartım aynıydı. Hani siteler göremezdi kart bilgilerini, ödeme detaylarına bakınca adım soyadım kartımın tipi katımın ilk 4 hanesi, hepsi var. Bu sistemle diğer bilgileri de gördüklerine eminim.

• Benim anlamadığım nokta ise zaten sen bunu millete veriyorsun, millet bunu başka bir alışverişte 25 tl olarak kullanacak, ha altında indirim yapmışsın ha başka bir üründe, altını kendin satmana rağmen %5 komisyonu zaten ekliyorsun. Ortada yasal olmayan hiçbir şey yok. Aile fertleri almak istediklerinde kabul etmeyecek misin ? Boşuna mı onay istiyorsun ? Bu gold grubunun çirkefliği bırakacağı yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

quote:

quote:

Alakası yok modemle ıvırla zıvırla.ödeme kime ait kart tarafından yapılmış ona bakıyorlar.tartıştım bren 15-20 dk.verin avukata dediim yaptığım her işlemin yasal olduğunu söyledim.ıtehdit mi ediyosunuz dedim tehdit sayarsanız üzülürüz vs rın kırın etti kapattı.

Alışverişinizi mi iptal ettiler yoksa alışveriş yapmadığınız halde direk hesabınızı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tikak

quote:

Modemi kapattım, kargoları farklı adreslere gönderdim, alıcılar farklı, ama 2'sini iptal ettiler sadece 1 tenesini onayladılar. SanalPazar uyandı, bunun tek açıklaması budur. Ama kredi kartım aynıydı. Hani siteler göremezdi kart bilgilerini, ödeme detaylarına bakınca adım soyadım kartımın tipi katımın ilk 4 hanesi, hepsi var. Bu sistemle diğer bilgileri de gördüklerine eminim.

kart bilgilerini olmasa bile kartın ait olduğu ismi görüyorlardır. muhtemelen ordan farketmişlerdir durumu

• altın dışındaki alımlarında sorun yaşayan oldu mu?
  • "Kargo bekleniyor" diyorsa eğer bu onaylandığı anlamına mı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: tikak

quote:

kart bilgilerini olmasa bile kartın ait olduğu ismi görüyorlardır. muhtemelen ordan farketmişlerdir durumu

Ben iptal olayını geçtim, daha vahim bir durum var. O kart bilgilerinin orada işi ne? Demek ki kaydediyorlar. İlk 6 hanesini kaydeden geri kalanını da kaydedebilir. Hepsiburada.com'dan da defalarca alışveriş yaptım, ancfak orada sadece kaç taksit ile alışveriş yaptığımızın ve kredi kartının hangi bankaya ait olduğu yazıyor. Bu iş hoşuma gitmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

quote:

quote:

Alışverişinizi mi iptal ettiler yoksa alışveriş yapmadığınız halde direk hesabınızı mı?

İptal ederseniz edin dedim Hiçbirisini iptal etmediler hocam uyarı olarak aramışlar zaten nasıl iptal edebilirlerlki anlattım durumu kendilerine de telefonda

• Sanalpazar kart bilgilerini kesinlikle saklıyor.

Yaklaşık 1 yıl önce bir arkadaşımın hesabından benim kartımla bir alışveriş yapmıştık, kart bilgileri girerken de kart benim olduğu halde kart sahibi olarak arkadaşımın adını yazmıştık ama herhangi bir illegal durum yoktu öyle denk geldi. Çünkü bankalar kart sahibinin adını ve soyadını kontrol etmez çekim yaparken. Kart sahibi kısmına adjklfhsdkjfh yazsanız dahi çekim yapar. Sadece 16 haneli kart no, skt ve cvv kontolü yapılır.

Bugün aynı kartla bu sefer kendi adımı yazarak bir alışveriş yaptım (altın falan değil normal bir alışveriş) sanalpazardan arayıp bu kredi kart daha önce XXX isimli şahıs adına kullanılmış şimdi de sizin adınıza kullanıldı, bu kart kime ait dedi. Öncelikle siz kart bilgilerini saklıyor musunuz dedim, ilk 4 hanesi ve son 4 hanesini tutuyoruz sadece arası görünmüyor falan dedi. Sonra durumu açıkladım arkadaşım için kullanmıştım falan dedim tamam diyip kapattı.

Kart bilgilerinin tamamını tutuyorlar ilk 4 son 4 falan hikaye..

• Gram altınını teslim alan arkadaşlar, acaba gönderici kısmında ne yazıyor ?
  • Hızlıal dan yeni bir üyelik alsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dederoid

Sanalpazar kart bilgilerini kesinlikle saklıyor.

Yaklaşık 1 yıl önce bir arkadaşımın hesabından benim kartımla bir alışveriş yapmıştık, kart bilgileri girerken de kart benim olduğu halde kart sahibi olarak arkadaşımın adını yazmıştık ama herhangi bir illegal durum yoktu öyle denk geldi. Çünkü bankalar kart sahibinin adını ve soyadını kontrol etmez çekim yaparken. Kart sahibi kısmına adjklfhsdkjfh yazsanız dahi çekim yapar. Sadece 16 haneli kart no, skt ve cvv kontolü yapılır.

Bugün aynı kartla bu sefer kendi adımı yazarak bir alışveriş yaptım (altın falan değil normal bir alışveriş) sanalpazardan arayıp bu kredi kart daha önce XXX isimli şahıs adına kullanılmış şimdi de sizin adınıza kullanıldı, bu kart kime ait dedi. Öncelikle siz kart bilgilerini saklıyor musunuz dedim, ilk 4 hanesi ve son 4 hanesini tutuyoruz sadece arası görünmüyor falan dedi. Sonra durumu açıkladım arkadaşım için kullanmıştım falan dedim tamam diyip kapattı.

Benimde ödemesi çekilen ama gözükmeyen siparişim vardı. Kart numarası istediler. Sanal kart olduğu için vermiştim.

Kesin saklıyorlar kartı. Sanal kart dışında kart kullanmamak lazım bunların sitelerinde.

• link hala aktif mi çek veriyor mu ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Gram altınını teslim alan arkadaşlar, acaba gönderici kısmında ne yazıyor ?

HIZLIAL yazıyor galiba yanlış hatırlamıyorsam
    HIZLIAL faturası çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

Orijinalden alıntı: dederoid

Sanalpazar kart bilgilerini kesinlikle saklıyor.

Benimde ödemesi çekilen ama gözükmeyen siparişim vardı. Kart numarası istediler. Sanal kart olduğu için vermiştim.

Kesin saklıyorlar kartı. Sanal kart dışında kart kullanmamak lazım bunların sitelerinde.

Böyle bir şey yapmaları hukuken aykırı zaten. Kendileri diyorlar avukatımıza başvuracağız diye ama 5-10 kişi şikayetçi olursa kendi başları yanar bunu bilmiyorlar. Kart bilgilerinin sanal ortamda saklandığı nerde görülmüş yahu

Ekleme: Eğer saklıyorlarsa, böyle bir şey varsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbugrapc -- 24 Temmuz 2012; 0:12:45 >

• - 2000 kişi kotası dolduğu için link artık 25 tl vermemektedir.
    - Sanalpazar her ne kadar ödemeler 3d secure ile yapılsa da kart bilgilerini sistemde tutmaktadır,bu artık aşikardır.
    - E-posta,telefon numarası ve TC kimlik noların bir önemi yoktur.Önemli olan IP adresi ve kredi kartı bilgileridir.
    - 23 Nisan,anneler günü,babalar günü kampanyalarında(10 tl) da benzer durumlar yaşanmıştır.
    - Birden fazla hesapla bu işi yapacaklar IP adresini değiştirip asıl kart,sanal kart,ek kart kullanarak yapmalıdır.
    - Site durumu farkettiğinde sizi arayıp bilişim suçu işlediğinizi söyleyerek korkutmaktadır.

Olay bittiğine göre biri şu başlığı kilitlese iyi olur.Değilse bir önceki sayfadaki sorular sorulmaya devam ediyor.Çünkü herkes en son sayfayı okuyor...
  • Kardeşim ben bu milleti anlamıyorum herkes bana atıp tutuyor 24 tane aldım diye. Aslında herkes çok afedersiniz aynı haltı yiyor. Sadece çıkıp buraya yaptığını yazmıyor. Eline fırsatı geçiren yapıyor işte. YKB çeklerinde, limango çeklerinde, fikirmetre çeklerinde aynı illegal yöntemle alıp olayın dibine vuran kişiler burada çıkıp sana herşey müstehaktır diyerek acaba kendilerinin aklandıklarını filan mı düşünüyorlar! Burada bana tepki verenler acaba ellerine farklı telefon numaraları bulma fırsatı geçse geceyarısında da olsa kalkıp almazlar mıydı? Sözüm herkes için değil ama ben bu forumdaki bazı kişilerin namusluymuş görüntüsü verip sessizce izleyip, sağa sola tepki verip aslında aynı döngünün içinde kendilerinin de olduğunu unutup, hiç de dürüst davranmadıklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

Kardeşim ben bu milleti anlamıyorum herkes bana atıp tutuyor 24 tane aldım diye. Aslında herkes çok afedersiniz aynı haltı yiyor. Sadece çıkıp buraya yaptığını yazmıyor. Eline fırsatı geçiren yapıyor işte. YKB çeklerinde, limango çeklerinde, fikirmetre çeklerinde aynı illegal yöntemle alıp olayın dibine vuran kişiler burada çıkıp sana herşey müstehaktır diyerek acaba kendilerinin aklandıklarını filan mı düşünüyorlar! Burada bana tepki verenler acaba ellerine farklı telefon numaraları bulma fırsatı geçse geceyarısında da olsa kalkıp almazlar mıydı? Sözüm herkes için değil ama ben bu forumdaki bazı kişilerin namusluymuş görüntüsü verip sessizce izleyip, sağa sola tepki verip aslında aynı döngünün içinde kendilerinin de olduğunu unutup, hiç de dürüst davranmadıklarını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.