Şimdi Ara

Hızlıal.com üyelerine sanalpazardan 25 tl hediye (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
19.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilan açarsanız alabilirim gr altın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

Altınları bugün kargoya vereceklermiş satıcı öyle dedi ben bir tane aldım ama iptal olma şansı yoktur heralde

hocam sen ne zaman almıştın

pazartesi sabah almıştım normalde aynı gün kargo yazıyor ama sanırım sipariş çok

Hala kargolardan ses yok vlla. İnşallah bunlar iptal etme çalışmaları değildir.
  • Sanmıyorum iptal çalışması olduğunu iptal olanları aradılar zaten.Bugün verecektir.Bu arada ben aldıktan sonra satacağım almak isteyenler pm atabilir.
  • Kargo bekleniyor yazanlar dert etmesin sorunsuz gelir onlar İNŞALLAH, 23ünde onaylanan gr altın bugün kargoya verilecekmiş ya da verildi yarın da takip no eklenecekmiş. 24 ayar Gram altın satacak varsa pm atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altını olup ilan acacaklardan haber bekleniyor:)
  • Altınlar kargoya verilmiş mesaj attım yanıtı geldi kargo bilgileri gelince sisteme girilecekmiş
  • 4 tane almıştım, 3 tane teslim edildi. İlk hesabımdan başlayarak takip numaralarına göre (gelen kargoyla karşılaştırarak) onay vermeye başladım. En son hesabıma geldim, ilk hesabım ile aynı takip numarası girilmiş. Sonra faturalardaki telefon numaralarından hesapların telefon numaralarını kontrol ettim, meğerse ilk onayladığım hesabı onaylamamam gerekirmiş, gelen kargo son hesabın kargosuymuş .öt gibi ortada kalmak nedir? İşte budur. Bir kez de böyle bir şey gelmesin başıma, bir kez de sorun yaşamayayım şu hayatta.
  • ALTIN ALICISIYIM ARKADASLAR. DUGUN ICIN TOPLAMAM GEREKIRDI. SIZLER ADINA DA KAZANCLI OLACAGINI DUDUNUYORUM. LUTFEN PM

• şimdi bana altın lazım 3 hesaptan altın alsam 3 üde onaylı 3ünden de aynı adrese gelsin desem aynı kartla alsam ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

şimdi bana altın lazım 3 hesaptan altın alsam 3 üde onaylı 3ünden de aynı adrese gelsin desem aynı kartla alsam ne olur?

Risk olur.
  • Benimde henüz kargoya verilmedi yoğunlardır diye düşünüyorum bakalım inşallah yarın kargo takibini girerler
  • altın alınıyor mu hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

altın alınıyor mu hala ?

Sürekli aynı soru/sorular soruluyor ve sürekli aynı cevap veriliyor, Tüm mesajları okumuyor musunuz?

Artık A-LIN-MI-YOR.
  • Kargoya verilmiş altınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

altın alınıyor mu hala ?

Sürekli aynı soru/sorular soruluyor ve sürekli aynı cevap veriliyor, Tüm mesajları okumuyor musunuz?

Artık A-LIN-MI-YOR.

Bendeki kupon 2010daki eski hızlıal üyeliğim için verilmiş "tüm ürünlerde" diye yazıyor bunla da mı altın alınamıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcmstar

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

altın alınıyor mu hala ?

Artık A-LIN-MI-YOR.

Bendeki kupon 2010daki eski hızlıal üyeliğim için verilmiş "tüm ürünlerde" diye yazıyor bunla da mı altın alınamıyor?

Alınamıyor maalasef...

• Ben bugün 135 lira değerinde bir ürünü 25 tl indirim çeki ile almak istedim. 3D Secure ile şifreyi falan girdim, tamam dedim ve ekran öyle kaldı. Ürünü satın almış görünmüyor ama kartımdan para çekilmiş. Ne yapmam lazım?
  • Mp3 player isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum :)

Sansa Clip+ 4GB + kulaklık ve usb kablosu 100,10 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 25 Temmuz 2012; 16:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Mp3 player isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum :)

Sansa Clip+ 4GB + kulaklık ve usb kablosu 100,10 TL

Nerede Sansa, orada ibraxi.
  • Arkadaşlar altın ilanı açabilirim isteyn olursa 1 çeyrek birde yarım var 5 adetli ilan açarım 5*106 tl şeklinde sizde her ilan için 25 tl kullanırsınız ve 1 yarım la bir çeyrek size 405 tl ye gelmiş olur
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.