Şimdi Ara

HIZLIAL.COM KAMPANYASI --100 TL DEĞERİNDE HIZLI PUAN HEDİYE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
16.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flat_Broke

quote:

Orijinalden alıntı: vefsa

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/10606/g/hizlialcom

yorumlari okuduktan sonra alisveris yapmakta fayda var... Cok guven vermeyen bir site gibi duruyor..

Yorumları okuyunca bende almaktan vazgeçtim, yanlış ürün gelen mi dersin, bozuk ürün satan mı dersin, herşey var. Uzak durmak lazımmış.

sikayetvar a bakarsaniz hickimse ile is yapamazsiniz. hepsiburadanin hizlialin 5 kati sikayeti var ona bakarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper907

BEYLER YAZDIKLARMI OKUMUYORMUSUNUZ İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜN LİNKİNİ BANA MESAJ OLARAK ATIN EN İYİ FİYATLA KADIKÖY GOLD BİLGİSAYARDAN GÖNDEREYİM. BÜTÜN ÜRÜNLER KAPALI KUTUDUR. SORUNSUZ VE EN İYİ FİYATLI ALIŞVERİŞ İMKANI SAĞLIYORUM SİZE....

ARCHOS 70 250 GB INTERNET TABLET fiyatı nedir?
  • ben de bugün e72 sparişi verdim, gelişmeleri yazarım.
  • quote:

quote:

BEYLER YAZDIKLARMI OKUMUYORMUSUNUZ İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜN LİNKİNİ BANA MESAJ OLARAK ATIN EN İYİ FİYATLA KADIKÖY GOLD BİLGİSAYARDAN GÖNDEREYİM. BÜTÜN ÜRÜNLER KAPALI KUTUDUR. SORUNSUZ VE EN İYİ FİYATLI ALIŞVERİŞ İMKANI SAĞLIYORUM SİZE....

hocam ben hızlıal'ın bu kampanyasından aldım ve harddiski bozuk geldi. Şimdi geri gönderdim kimbilir kaçgün beklicem. Sana tavsiyem 250 GB'tan uzak dur. Bu tarz aygıtlarda normal manyetik disk kullanılması sorun oluşturuyor. Bir de bana gelen kutuda ne koruma için köpük vs. vardı, ne de üzerinde kırılacak eşya yazıyordu. Büyük ihtimalle yurtiçi kargo fırlata fırlata getirdi . Ben 8GB ile değişim istedim umarım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

quote:

quote:

hocam ben hızlıal'ın bu kampanyasından aldım ve harddiski bozuk geldi. Şimdi geri gönderdim kimbilir kaçgün beklicem. Sana tavsiyem 250 GB'tan uzak dur. Bu tarz aygıtlarda normal manyetik disk kullanılması sorun oluşturuyor. Bir de bana gelen kutuda ne koruma için köpük vs. vardı, ne de üzerinde kırılacak eşya yazıyordu. Büyük ihtimalle yurtiçi kargo fırlata fırlata getirdi . Ben 8GB ile değişim istedim umarım olur.

8 gb yönleneyim o zaman tavsiyen için teşekkür ederim.

• Benim yazlığa teslim, internetten alınma çamaşır makinesinde de aynı durum oldu,
    servis zaten gelip kurulumu yapacağı için, servise teslim ediyorlar, onlar randevulaştığınızda getiriyor bağlıyor makineyi.
    istanbulda aldığım 2 ayrı makineyi teslim ettiler, sonra servis gelip kurulumunu yaptı. Sanırım bazı yerlerde kargo ile servis ne şekilde çalışacaklarsa daha önceden size haber vermeden o şekilde ayar ediyorlar..

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurumnazimim

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Evde Annem var kargocu gelmis sadece Bulasik makinesinin faturayi verip gitmis. Makine yokmus. Kargoyu arayinca makine yok demisler. Nasil is anlamadim

:) faturanı kargolamış olabilirler. Malın belkide tedarikçiden gelecek sana.

• Arkadaşlar bu siteden lg p503 almayı düşünüyorum, acaba alan arkadaşlar sorun yaşadılar mı? gelen 100 tl hediye ile 500 gb hd almayı planlıyorum. Bazı yerlerde okuduğum yorumlar hiç iç açıcı değil fakat kampanya güzel.
  • quote:

quote:

yorumlari okuduktan sonra alisveris yapmakta fayda var... Cok guven vermeyen bir site gibi duruyor..

Yorumları okuyunca bende almaktan vazgeçtim, yanlış ürün gelen mi dersin, bozuk ürün satan mı dersin, herşey var. Uzak durmak lazımmış.

zorla firmayı savunma avukatı pozisyonuna sokuyorsunuz insanları, sikayetvar da ismi olmayan sitemi var:)

Kimi firmaların binlerle hatta onbinlerle ifade ediliyor. Çok takılmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

Benim yazlığa teslim, internetten alınma çamaşır makinesinde de aynı durum oldu,
    servis zaten gelip kurulumu yapacağı için, servise teslim ediyorlar, onlar randevulaştığınızda getiriyor bağlıyor makineyi.
    istanbulda aldığım 2 ayrı makineyi teslim ettiler, sonra servis gelip kurulumunu yaptı. Sanırım bazı yerlerde kargo ile servis ne şekilde çalışacaklarsa daha önceden size haber vermeden o şekilde ayar ediyorlar..

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurumnazimim

quote:

Evde Annem var kargocu gelmis sadece Bulasik makinesinin faturayi verip gitmis. Makine yokmus. Kargoyu arayinca makine yok demisler. Nasil is anlamadim

:) faturanı kargolamış olabilirler. Malın belkide tedarikçiden gelecek sana.

Üstadım biraz sabırlı olun. Ürün direk ya fabrikadan, ya da tedarikçiden çıkıyor. Fatura anında merkezden kargolanıyor. Hemen ortalığı velveleye vermeyin...hızlıal ın beyaz eşya satışları diğer tüm sitelerden çok daha profesyonel yapılıyor. En geç ertesi gün elinize gelir ürün.

• quote:

quote:

Çok güven vermeyen bir site gibi duruyor dediğin site, 20 yıllık Gold bilgisayar A.Ş nin bir şirketi ve Tüm Türkiye 'de 60 adet fiziki mağazası var. Genel müdürlüğünde 450 kişi çalışıyor ve de diğer lider site hepsiburadanın 12 yıllık geçmişine karşılık, 3 yılda 2. sıraya yerleşti. Ve de % 98 lik müşteri memnuniyeti olan tek site.
    Bilmeden çamur atmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

pazar günü verdiğimiz sipariş salı günü geldi.
    100 tl puan da yüklendi.

problem yok...

Sorunsuz alışverişinizi yazdığınız için teşekkürler. İnsanlar böyle yerlere hep problemlerini yazdıkları için site geneli sanki problemliymiş gibi bir önyargı oluşuyor. Halbuki %98 memnuniyet sadece hızlıal.com da var. Bunu 4 yıldır Hızlıal.com yöneticisi olarak yazıyorum. Ve de bağımsız kurumlar böyle raporlamaları yapıyor. Sanayi Ticaret bakanlığı da devamlı denetlemektedir zaten..
  • quote:

tamamdır iletişim sorunu hariç bir durum olmadı bende..cuma günün sipariş verdiğim bulaşık makinesi salı günü geldi,pazar sipariş verdiğim 100tl puan kullandığım foto makine de salı geldi..

hayırlı uğurlu olsun..
  • arkadaslar hızlıal ve hepsiburada yada güvenmiceksek internetten hiçbişey almayalım.. bunlar en güvenilir siteler..

ben hizlialdan 5-6 defa alışveriş yaptım hiçte sorun yaşamadım..

bu arada bu kampanyadan faydalancam.. 2 ürün alıyorum toplam 499.. kargoyla 501 tutuyor:) puan gelirmi sizce?

bişiler daha ekliyim dedim kitap filan ama bu sefer kargo gecikir diye korkuyorum.. çünkü aldıgım ürünler aynı gün kargo özellikli!
  • hizlial ben p503 aldım puanla laptop cantası aldım hala kargoya verilecek bekliyorum yaınnda ufak bi ürün daha aldım ondan mıdır bilmem hala beklemede cumartesi sipariş verdim bugun çarşamda hala kargoya vermemişler ama yogunluktan olabilir ii kampanya bence telefon falan alacaksanınz zaten sıkıntı olmaz ürünler kutusu netcell den geliyor adam acmıyor bile direk kargoya veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmutti

arkadaslar hızlıal ve hepsiburada yada güvenmiceksek internetten hiçbişey almayalım.. bunlar en güvenilir siteler..

ben hizlialdan 5-6 defa alışveriş yaptım hiçte sorun yaşamadım..

bu arada bu kampanyadan faydalancam.. 2 ürün alıyorum toplam 499.. kargoyla 501 tutuyor:) puan gelirmi sizce?

bişiler daha ekliyim dedim kitap filan ama bu sefer kargo gecikir diye korkuyorum.. çünkü aldıgım ürünler aynı gün kargo özellikli!

Ne olur ne olmaz , yerinde olsam , sata güç kablosu falan alrım 1.5 liraya.

Bende laptop aldım 750 liraya ama parçalı ödeme yöntimiyle 2 karttan çektim, 400 birinden 350 birinden, umarım bir sıkıntı yaşamam..
  • bu arada zam yapmayı da ihmal etmiyorlar. bir lcd tv yi takip ediyordum. bugün 100 TL daha eklemişler.
  • Benim aldığım LCD de bugün 20 TL ucuzlamış...
  • Siteye ben giremiyorum.Bad Request diyor..Site yöneticilerine mail attım..Cevap vermediler.
  • hızlıalı tavsiye etmiyorum en sonki alışverişimde tava aldım tencere gönderdiler mesaj atıyorum cevap vermiyorlar arıyorum cevap vermiyorlar üstelik kargoyuda telefon ihbarlı göndermişler ben ilkdefa görüyorum böyle birşeyi hangi alışveriş sitesi kargoyu telefon ihbarlı gönderir
  • Sabah saat 7'de LENOVO B560G siparişi verdim.

Az önce baktım; kargoya vermişler. 100 TL puanı da hemen yüklemişler :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.